Kırgın olduğunuz biri var mı?

15 yıldır tanıdığım bir arkadaşım vardı aynı meslek lisesinden mezun olduk aynı fizik tedavi merkezine gidiyorduk hala aynı yere gidiyoruz ama ben kendisine karşı öyle bir hatalar yaptım ki gerçi bunu hata demek doğru olmaz bana kaç defa şans vermiş olmasına rağmen ben değerini ve kıymetini bilmeden onun kalbini defalarca olmayacak kıskançlıkları yüzünden kırdım, aynı fizik tedavi rehabilitasyon merkezinde ikimizi farklı günlerde çalıştıran bir fizyoterapist vardı adam biraz fırlamanın tekiydi, ben de açıkçası bu kızı bundan kıskandığım için ve devamlı olarak kız da bu adamdan bahsettiği için adama karşı cephe aldım.
Tabii sonrasında adama önce telefon numarasını daha sonra Instagram hesabını falan sildim tabii daha sonra arayı düzeltmeye çalıştım fakat gitgide gitgide bu bende takıntı haline geldi, neyse adama dedim ki hocam bir gün fotoğraf çekilelim kabul etmedi çeşitli bahaneler uydurdu geçen hafta da arkadaşımla birlikte fotoğraf çekildiğini gördükten sonra çok kötü kavga ettik ve kendisine çok olan kelimeler kullandım.
bana karşı nispet yapıyorsunuz dedim bilerek böyle şeyler yapıyorsunuz gibilerinden kelimeler kullandım tabii en sonunda geçmiş dönemlerden dolayı da kızartıp sıkıldığı için beni engelledi, sonra ben bununla kalmadım burada kızla ilgili soru sordum Instagram ekran görüntülerini de alarak ama ne yazık ki kullanıcı adını gizlemeyi unutmuşum 2 dakika içinde soru kaldırıldı ama buradan kızı mesaj atılmış tabii işler daha fazla sarpa sardı durumu fizyoterapisti de anlatmış şimdi ikisi de beni engelledi yani belki haklı iken haksız duruma düştüm hem yalnız kaldım hem yokluğuna alışmaya çalışıyorum bu yüzden kırgın olduğum birisi var.
Bugün mesela deprem oldu kendisine ulaşmak istedik ama ulaşamadım gerçi ben bunu hak ettim
Her ikisine de ama en çok kıza ama haksız da değil
Var maalesef ama işin kötü yanı ne biliyor musun o kırgınlık bile tek taraflı onun hiç bir zaman umrunda olmadım olamayacağımda değerimi bilmedi anlamadı gülüp geçti kendimden çok ona değer verdim onun mutluluğu için herşeyi yaptım beni kullandığını zannediyordu ama bilerek kullandırdım mutlu olsun diye ama kaybeden ben oldum üzülen acı çeken ben oldum tırnağımın ucu kadar emeği olmayan sevmeyen adamlar hayalimi yaşadılar eline dokundular sevgili oldular nişanlandılar zamanında tek taraflı sevdiğim kız herşeyim ona tek taraflı kırgınlık bile
Hayır kırgın olduğum birisi değil bir şey var oda hayatın kendisi. yani daha çok yaşadığım bu hayata kırgınım. aslında ben biraz hiçliği savunuyorum yani Nihilizm gibi.
https://www.youtube.com/embed/nfs8NYg7yQM2 kişi var. Biri 28 yıllık sınıf arkadaşım (kız), diğeri hayatımı türlü bahanelerle oyalayıp aşkı aramama fırsat vermeyen arkadaş (erkek). Kendisini engelliyorum, halen peşimi bırakmıyor.
Cevap
31Cevap
Şu anlık yok.
Evet var. Çok da üzerinde durmuyorum artık, beni kıranlara açıklama yapmak yerine acıtsa da kesip atıyorum.
Kırgın olduğum kimse yok herkes baksın hayatına
Sabah deprem haberini aldıktan sonra bazıları dışında ne kadar saçma olduğunu gördüm..
tabiki de var. Beni bırakıp neden gittin onda ne gördün bende olmayan diye sormak istiyorum kendisine
Evet var ama beni kırdığının üzüntüsünü zerre yaşamıyor... Ahım büyük ona.
Var es sevgilime çok kırgınım onu asla affetmicem...
En yakın arkadaşımın beni satmasına o kadar kırılmıştım ki kaç ay kendime gelemedim..
Var. Hayatta artık ne yaparsa yapsın gönlümü alamayacak biri.
Çok büyük haksızlık yapmış biri.
Cahille uğraşmışım bunca zaman onun için kırgın ve sinirli değilim artık
Kimse kıramaz eğleniyorum
Kırgınlık duyacağım bir şey yok.
Biri derken? ''BİRİLERİ''
Kendine kırgınım.
Vardı.
Artık bende bir değeri yok.
Yo kırgınlığım da kalmadı
Bana kırgın olan biri var desem...
Yok kırılsam da uzun sürmez
olmaz olur muu? :(