Üstelik bu ana dek
Hiç kırılmadığım gibiBen gökyüzünü tutamamYıldızları çalanlar varBu karanlığın sebebi onlarSözlerimi tutamamHayalleri çalanlar varBu vazgeçişimin suçlusu onlar

Hayır, kıranlar kırdıkları yerden kırılıyorlar bir şekilde zaten, buna çok fazla şahit oldum.
Hepsini geride bırakabildim, zaman zaman onlara kızdım, kendime de, hayata da fakat şu an için hiç kimseye kırgın değilim, herkesin yaşattığını yaşaması dileğiyle...
Evet kırgın olduğum birisi var.
Ve bu kırgınlığım hiç bir zaman bitmeyecek.
Bazen insanlar sana en güzel yüzünü gösteriyor.
İnanıyorsun samimiyetine.
Güvendiğin için daha rahat oluyorsun.
Tam bu noktada rahat olduğun yerden kırıyor seni.
Sen inandığın ve güvendiğinle kalıyorsun.
Hepsi kocaman bir "hiç" oluyor.
Kırgınlıklarımı bir şekilde ya iyileştiriyorum ya da mahşere götürüyorum.. Evet reel hayatımda kırgın olduğum kişiler var ve asla değişmeyecek.. Keyifli geceler..
Hayır kimseye kırgın kızgın değilim. Allah hayatımdan gidenleri de, hayatımda kalanları da, gidecek olanları da, gelecek olanları da hep mutlu mesut etsin.
Cevap
28Cevap
Hayır yok kimseye kırgın veya küs değilim değerine göre muamele yaparım ben kırgın olamayacak kadar gözümde değeri olmayanlar var..
Muhakkak vardır. Ama sıkıntı şu, ben kırgın olduğum kişiyi hatırlamıyorum bile. İçimde bitmiş demekki pek bir önemi yok o yüzden de.
Evet, var birisi... Beni bu hayatta sadece bir kişi çok kötü kırdı...
Candan değil camdanmış aşk
Kırıldıkça içimde saplanır kanar
Kırgın olduğum değil kıran var

Kırdığım sevdiğim birisi var onu ne kadar çok sevsemde olayların buralara kadar geleceğini tahmin edemedim onun benden ne kadar nefret ettiğinide biliyorum hiç haketmicek seyler söyledim belki birgün olmayacağım ama kırgın bir şekildede gitmek beni üzüyor kendimi affettirmekte istemiyorum aslında sadece beni o şekilde bilmesin.
Bir zaman önce kırgındım ama baktım ki hiçbir değeri yok o duygudan da vazgeçtim çok değer verdiğimiz insanlara kırılıyomuşuz meğer değer vermeyi bıraktıktan sonra kırgınlık da geçiyor hiç kimseye bir Kırgınlığım yok ❥
Kırıldığım kadar kırarım.
Bazen hakkettiğinden daha az kırarım.
Benim kırılmam kadar kıracak olur isem kalıcı etkileri olur.
şu an etkilerim yok ise kişide bir çok sözü söylemediğim içindir.
Kırdığını görmeyip kırıldığını gören kişiye göz doktoru öneririm.
Kıran kişilerin parçaları hepsi içimde bunu tek parça haline getirebilirim.
Kırılan parçalarım onlara da saplandı. Olduğu yerde kalsınlar.
Olsa bile değişen bir şey yok ki bir insana kırgın olmak için karşı tarafın bilmesine bunu olursaması gerekir eğer umursamıyorsa sen istersen ben sana kırgınım beni üzdün diye bağır duymaz yani kırgınlığın bile bir felsefesi bir raconu var onu bile başaramadım ben düşün.
Hayır kimseye kırgın değilim.
Herkes hayatıma dair kendisine verilen görevi yerine getiriyor.
Ben sadece dersimi alıp yoluma devam ediyorum.
Bir çok kişi var açıkçası. Herkesi kendim gibi yardımsever ve iyi niyetli sanıyordum taa ki herkesten teker teker kazık yiyene kadar. En yakınlarımdan bile.. Ben kendimle başbaşa mutluyum, kendimi üzmeme değecek kimse yok olamaz da.
kolay kırılan bir insan değilim kırılırsam da o insandan soğuyorum eskisi gibi olamıyorum zamanla da aynı şeyi bidaha yaparsa umrumda olmadan hayatımdan çıkarırım hiç tanımamışım gibi hissederim bu huyumu seviyorum
Birileri değil herkes tarafından çok kırıldım ama şu an hepsi kırdıkları yerden kırılıyor ve çoğunuda ben kırmaya başladım üzgün değilim daha da fazlasını yapacağıma emin olsunlar 😎
Hayır, yok. Hayatımdan çıkmalarıyla kırgınlıklarının gidişi de bir oldu. Bir insanın yokluğunda duyabileceğim tek duygu özlemdir o insan da ama hayatımda yer edinmiştir. O yüzden yok.
Eskiden olsa evet derdim ama gözüm açıldı ve bana anlatılanı çok sonradan gördüğüm için artık kırgın değil bitmiş, silmiş oldum
Sevdiğim insanlara karşı kırgın olurum. Yoksa beni kimse kıramaz ve buna izin vermem. Kırgınlığım var olsa da tabut gibi oldu.
Artık kırılmıyorum. Direkt siliyorum. Aksi kalbime ağır geliyor ve ben artık üzülemem.😬
Kırgınım en yakın dostlarıma herzaman sagolsunlar yanlız bırakıp ızledıler
Var. Çoğu zaman söylerim. Söylememişsem de hareketlerimden bilinir. Rol yapamam.
Hayır ne kırılırım ne de kırdırtırım her şey i içimde yaşıyorum o yeterince yıpratıyor
Kimseye kırgın değilim kendi hayatımı başkalarına zarar vermeden yaşıyorum. Tek başıma ve özgürce.
Hayır. Kırgın olduğum kişiler geçmişte kaldı. hiçbiriyle görüşmüyorum.
Artık değil.. Kırgın olmak bile insanın karşısındakine verdiği değerden mütevellit.
Vardır sma aklıma bile gelmiyor artık, nasıll umursamıyorsam
Genelde kırıldığım veya eden insanları bi süre sonra göz yummak yerine direk hayatımdan çıkarıyorum yok küsme yok darılma filan yok bende direk yüzüne söylerim bi daha görüşmeyelim diye
Kırgınım hala. ne kadar özür dilerse dilesin unutulmuyor ben unutamıyorum😔
Hayır yok geçmişi sildim
Evet, kırgın olduğum birileri var.
Var. Güvenmek kelimesini benden alan insanlar var. Riyakarlığı dibine kadar bana gösterenler. Acımadan kıranlar.
Çok var ama hepsini affettim yani sadece affettim o kadar eskisi gibi olamaz
Hayatımdan giden nankör kardeşim. na kırgınım ama yine de iyi ki gittiler herkesin popon gördük
Evet var eski sevgilim kalbimi onsuz bıraktı diye kırgınım ona
Var tabi hemde en yakınım çok kırgınım saçma sapan bi döneme girdik ne yapsak pişman oluyorum
Ben kimseye kırılmam da herkes bana kırılıyor normal mi
Yok kırgın olduğum kimse..
Şükür ki yok. Kimse beni kolay kolay da kıramaz.
Hayır yok çünkü kırgın olamayacak mesafeyi koydum
En çok kendime kırgınim
En çok kendime kırgınım.
evet , çok kişi var :(
Biri değil birileri var
Kimseyi kırılacak kadar önemsemiyorum
Kırgın olduğum da var kızgın olduğumda.
Pek kimseyi umursamam ama olanlardan var.
kırgınlığım, kızgınlığım o kadar uzun sürmez
Evet var
yok çünkü umrumda değil
Kırgın değil de kızgınım.
Vardı. Hala da var ve bu hiç geçmeyecek.
Yok kimseden bir beklentim kiran varsada cikaririm
Kırgınlığım yok kimseye karşı
Biri var çok kırgınım, kızgınım, öfkeliyim.
Yok sanirim unuturum ben sonrasında zaten
Belli etmesem de var...
Evet var kırgınım gerçekten
Var, bugün bir tık kırıldım.
Var birine kırgınım haberi yok
Var tabii.
Var... En yakın kankamdı ona kırgınım
Evet var, en çok ona kırıldım.
Var maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?