Geçmiş olsun Türkiye'm... Yaralılara Acil Şifalar , Ölenlere Allah'tan Rahmet Diliyorum..

#emre00 ®
Geçmiş olsun Türkiye'm... Yaralılara Acil Şifalar , Ölenlere Allah'tan Rahmet Diliyorum..

#emre00 ®
Geçmiş olsun, Ankara da yaşadığım için hissetmedim. bende şimdi öğrendim uyanınca direk siteye girdim, soruda gördüm az önce. umarım herkes iyidir hayatını kaybedenlere de baş sağlığı diliyorum huzur içinde yatsınlar. yaralılara da acil şifalar diliyorum depremler çoğaldı maalesef. tekrar geçmiş olsun herkese..
Son zamanlarda baya artmıştı zaten. genelde haber hatta tv izlemediğim için bu tarz olayları sosyal medyada görüyorum sadece. o yüzden şaşırdım bende. sabah kötü haber ile uyanmak insanı üzüyor gerçekten.
özellikle bu kış ayında depremi yaşayanlara sabır ve güç diliyorum. umarım bu tarz şeyler yaşamayız bir daha.
Karaman 1dakika boyunca beşik gibi sallanmış reis çok şükür bir sıkıntı yok
Allah razı olsun kardeşim
Tüm deprem bölgesindeki yaralılara acil şifa diliyorum. Enkaz altında kalanlara sagsalim ulaşılır inşallah. Acı kayıplar veriyoruz umarım sayi artmaz gerçekten çok üzgünüm kayıplarımıza Allahtan rahmet eylesin. Büyük bir yikim ve içim acıyor üzgünüm, haberleri izliyorum bu karda kıyamette insanlarımızın Allah yardımcısı olsun.
Enkaz çalışmalarını izledim izliyorum ve izlerken çok üzüldüm elimden bir şey gelmiyor ve gözyaşlarıma engel olamıyorum.
Kelimelerimin tükendiği yer kalbim onlarla ve umarım bu korku bu acı tekrarlanmasın, içim gidiyor büyük bir travma Allah yardımcıları olsun..
Öncelikle Allah herkese yardım etsin, çok korkunç ve üzücü.
Erzincan'da bile hissettim, dayımdan en son aldığım haber de üstünü giyip bekliyordu. Böylesine depremler de insan uyuyamıyor bile.
Teşekkür ederim
Cevap
2Cevap
Hayır benim ya da tanıdığım insanlar adına kötü bir haber almadım. Elbette diğer illerdeki insanlar adına baş sağlığı diliyorum ve çok geçmiş olsun
Trabzon'da oturuyorum hissetmedim ben ama tabi ki
O kadar vatandaşımıza çok yazık oldu.. güzel ülkemiz bunları hak etmiyor..
Bizim burada sıkıntı yok şükür ama arkadaşım için çok endişeliyim ben
hayır amma abarttı herkes dperemi
kaos yaratıyolar cünkü
Teyzemin evi yıkıldı
Olmadı
geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?