Ailemden ve sülalemden uzakta daha mutluyum. Çünkü karışan yok görüşen yok. Bu normal bir şey mi?
1 ay
Ailemden uzakta daha mutluyum. Bu normal mi?

Ailemden ve sülalemden uzakta daha mutluyum. Çünkü karışan yok görüşen yok. Bu normal bir şey mi?
Bir yere kadar Gerçekten güzel kendi görüşüm ama bir yerden sonra insanın annesine yani çekirdek ailesine özlüyor Ben kuzenlerimi de üzülüyorum Ne bileyim kalabalık çok güzel aslında olumsuzluklar olmadığı sürece
Seni mutsuz eden insanlardan uzak durmak en iyisi zira aynısını bende yapıyorum yılda bir kere telefonla arayıp konuşuyorum moralim bir iki gün bozuk geçebilir diğer bir sene boyunca normal devam ediyorum bu arada moralimin bozuk olmasının sebebi herkes çocuk yapın diye Baskı yapıyor bende çocuk istemiyorum diyorum onlara
Evet ilk başta istememiştim şimdi ise istiyorum ama kimseye istediğimi söylemiyorum ve kimseyle konuşmuyorum
Sanki yapın demekle oluyor ne kadar anlayışsız insanlar
Ama onlar zannediyor biz istemiyoruz oysa kimsenin bilmesini istemiyorum biz istediğimiz halde olmadığını zaten bilseler bu sefer acıyıp kısır diyecekler bu daha çok zoruma gider bu yüzden sizi olumsuz etkileyen insanlarla az görüşmek sizin ruh sağlığınız açısından daha iyi olucaktır onları silemezsiniz zira dinimizde de aile bağları çok önemli ama
Üzme canını
Psikoloji çok etkiliyor
Yaş doğru ise olacaktır
Yaş doğru zaten herşeyi kafaya taktığım için belki olmuyordur ama allahtan umudumu kesmedim daha yeni başladım mücadele etmeye
Tüp bebek denediniz mi
1.7 aydır evliyiz 7 aydır korunmuyoruz daha denemedik ama iki aydır ilaç tedavisine başladık
Zaten hiçbir sorun yok sperm ya da yumurtalık eksikliği olduğunda tüp bebek tedavisine başvuruluyor
Hayırlısı canım
Amin
Gayet normal çünkü
Aynen hepsi bir etken
Aşırı normal. Ben de öyleyim.
Cevap
28Cevap
Hayır hem son derece normal hem de anormal… neden ailelerimiz bizleri bu kadar sıkmaktan rahatsız olmuyorlar …neden sıktıklarının farkında olmuyorlar….
Bence normal. Kendini kötü hissetmen için neden yok. Akrabalar bazen uzakta daha güzel 🥰
Sevmiyorum ya kimseyi
Arzu ettiğin hayatı yaşıyorsan maddi gücünde iyi ise tabii ki mutlu olursun. ama onlar senin uzakta olmandan mutlu mu?
Yalnızlık bağımlılık yapar çok mutlu eder insanı.
Aynen öyle
Güzel
Bende öyleyim küçüklüğümden beri ne sevgi ilgi görmedim onlarda..
Sülalenden uzakta mutlu olman normal de ailenden uzak... Pek zannetmiyorum normal olduğunu
Normal çünkü reşit olduktan sonra ailenle yaşamak zorunda değilsin.
Normal tabi ki ben de uzak yaşasam mutlu olurdum
O kadar da normal değil. Bu senin tipler sonra yolu şaşırıyor...
normal senin hayatın bu kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa
Normal tabi ki ben de çok seviyorum ama imkanım yok
:((
En guzeli nerdesinki ben de istiyorum. nereye kacsamki cahillerin icinden kurtulsam
Onlarla mu yaşıyorsun
Evet cildiriyom
Sen evlisin heralde belli baksana isin sey
Bana da gel beraber yaşayalım diye çok ısrar ediyorlar
Evlimisin
Yanlizlik zor evlen napcan bebegim
Sen de erkeksin bence
Kendi işiniz gücünüz varsa tek yapabilirsiniz ama yoksa çoğu insan gibi buna razı gelmek zorundasınız
Tabiki normal. Kimse kontrol edilmek istemez
İstediğin şeyleri rahatça yapabiliyorsun bundan mutlusun
Evet kahinim cinlerim var
bazı durumlarda evet iyi bir şey,
ama çoğu durumda hayır kötü;
aile özlemi, vs...
Asosyal birisin sanırım ve yalnızlıktan hoşlanıyorsun bende öyleyim ve normal
Evet insan görmek istemiyorum
Herkes öyle canını sikma biraz özel alan gerek
Özgür olmak istiyorum
Evet çok normal. Ben aynı mahallede ayrı evde yaşıyorum ve çok daha huzurluyum. Özgürlük gibidi yok
Ben de öyle
İyi ediyorsun boş ver en güzeli
Değil başına buyruk yaşanmaz mutlaka dara dusecen ilk aklına ailen gelecek ve özlem duyacaksin
Emin ol düştüğüm zamanlarda oldu ve kimse yanımda olmadı
Tercihini yaptığın için olabilirmi ailenden degilde yanliz yaşamayı secmekten ailen kırılmış olabilir bu yüzden düştüğünde kalkmayida öğrenmen için destek vermemiştir sen hayatin zorluklarını öğren diye buda bir egitimdir ailede
Hayır hep yanlız bıraktılar
Uzun hikaye
En İyi Cevap