Günlük çok zorlanıyorum.
Kekelemelikten dolayı okulda evde her yerde çok zorlanıyorum bu nasıl geçer sizce
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günlük çok zorlanıyorum.
Kekelemelikten dolayı okulda evde her yerde çok zorlanıyorum bu nasıl geçer sizce
Merhaba, kekelemeyi düzeltmek için öncelikle nefes alıp verme egzersizlerini ayarlaman gerek, sesli kitaplar okuyup dilini güçlendirmen gerek, rap tarzı şarkılarda söyleyebilirsin, ağzına bir kalem alıp sesli şarkı söyle ya da sesli kitap oku bu çok etkili olur. Geçmiş olsun.
Selamlar, Konuşma terapisi konuşmadaki kesintileri azaltabilir ve çocuğun özgüvenini artırabilir. Konuşma terapisi; konuşma hızı, nefes desteği ve gırtlak gerginliği gibi konuşma kalıplarını kontrol etmeye odaklanır. Konuşma terapisi için en iyi adaylar şunlardır: Konuşma akıcılığını artırmak için kullanılabilen çeşitli elektronik cihazlar mevcuttur. Gecikmiş işitsel geri bildirim kişinin konuşmasını yavaşlatmasını gerektirir, aksi halde makine uyarı verir. Başka bir yöntem konuşmayı taklit eder, böylece başka biriyle birlikte konuşuyor gibi kişiye destek sağlar. Bazı küçük elektronik cihazlar günlük aktiviteler sırasında kullanılabilir.
Cevap
4Cevap
Diksiyon kursları oluyor onlara katılabilirsin ayrıyetten nefes egzersizleri ve kitap okuyun.
Konuşurken sakin olmaya çalış. Kendini sıkma.. bende öyleydim atlattım
Diksiyon kursu tarzı yerlere gidebilirsin
Konuşma zorluklarıyla ilgilenen psikologlar yok mu
Diksiyon kursuna katıl👍🏻
Sesli kitap okumanı tavsiye ederim
Tekerleme egzersizleri netten bakabilirsin
Pratik yaparak
Kitap oku
Kitap oku
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?