Sosyal medyada gorenleriniz vardir belki tum turkiye videolarinda pakistanlilarin turkiyeyi sevmesi hatta diger ulkelere karsi savunmasi var🤔sizce bu aşk karşılıklı mi
🇹🇷❤🇵🇰
Sosyal medyada gorenleriniz vardir belki tum turkiye videolarinda pakistanlilarin turkiyeyi sevmesi hatta diger ulkelere karsi savunmasi var🤔sizce bu aşk karşılıklı mi
🇹🇷❤🇵🇰
Aslında değil
Onlar bizi seviyor diye seviyoruz biz de onları
Bizim asıl sevgimiz bellidir :

Pakistanlilar arap degil biliyorsun dimi...
Türk de değiller
Stratejik ortaklar
Bir sey sorucam... sence turkler turklere savasta ihanet etmedi mi...
Orta Asyadakileri soruyorsan 1. dünya savaşı sırasında hacca gidecek türkler Osmanlı ordusuna katıldılar.
İhanet edenlerin yüksek çoğunluğu Araplar, Ermeniler.
Pakistanlılara gelirsek, farklı türk devletleriyle boyunduruğum altında yaşattığım bir millete ne diye türk gözüyle bakayım ki.
Ha moğol milleti dersin, yıllarca Orta Asyada beraber yaşamış beraber türk veya moğol devletler kurmuşuz onlar bizim kardeşimizdir.
Kürtler dersin, onlarla da yüzlerce yıldır beraber Selçuklu ve Osmanlıda yaşamışız, birbirimizi yadırgamamışız da.
Bir türk pakistanlıya niye kardeşim diye baksın ki.
Yakın arkadaştır o, kardeş millet olmak çok farklı bir duygu.
Ben bir kürte veya moğola baktığımda hissetiğim şeyi pakistanlıya bakınca hissetmiyorum.
Ama bana dostane yaklaşan adama da ben düşman demem, dostumdur.
Hayir taa orta asyaya gittin ben bu ulkedeki senin benim gibi turkleri soruyorum sence herkes canla basla ulkeye mi kurtarmaya calisti... istiklal mahkemesinde yargilananlar mesela hep baska millet miydi... bizim icimizde dunden mandaliciligi kabul edip para ve mevki icin ajanlik yapanlar cikmadi mi
Bu saçma bakış açısıyla bakarsak eğer, Pakistan'ın nüfusunu alıp bugün Türkiyeye koysan hiç aralarında gafil ve suç işleyen çıkmayacak mıydı
Bugün Türkiyede sıkıntı çıkaran adamlar Afganlı Pakistanlı gibi 2. sınıf göçmen adamlar değil mi?
Hayir ben onu demiyorum... hainlik irkla alakali degil diyorum... savas bile olmayan ulkesini birakip daha iyi yasamak icin baska ulkelere giden hele hele afganlar gibi karisini kizini anasini taliban gibi adamlara birakanlarin ulke saavastayken yan yana savasicagimizi hic dusunmuyorum... ama bu turkun turkten baska dostu yoktura da katilmiyorum
Sen Pakistanlı mısın?
😂😂😂ne alaka
Soruma cevap ver
Degilim arkadasim ne alaka konunun pakistanla
O zaman Pakistanlı gibi savunma
Türkiye çok fazla şeyi sadece Türklerle yapabilecek bir potansiyele sahip zaten
Anlasildi ben duvara konussam bundan daha iyi tepki alirdim
Cevap
5Cevap
Hayır ben sevmiyorum
Bazıları ülkemizde kral gibi yaşadıkları için seviyor, ben sevmiyorum Pakistanlıları.
artık yabancı görmek istemediğimizden dolayı maalesef hiç kimseyi istemiyoruz TÜRK toplumundan başka
Keşke sevmeseler
Hicbir sey yapmadik ki niye seviyorlar bizi
Bari sinirdan gecerken ad soyad falan sorsaydi da oyle kucak acsaydi doguda binbir vesit teror orgutu var
Aman ya uc gunluk hayatimizda ugrastigimiz seylere bak
Keske muhalefet sorunu cozecegine inansam da ben onlarinda bir sey yapicagina pek inanmiyorum...
Halk degismeli... kahramanlara inanmayi bırakmalı o zaman koltukta kimin oturdugunun bir onemi olmaz
Demokratik ulkelerde ulkeyi koltukta oturan yonetmemeli meclis yonetmeli...
Iste halk mantigiyla o meclise vekil secse boyle olmaz
Çıkar ilişkisi ve aynı dinden olmamizin etkileri
Tabi ki de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?