Kadınlar neden her konuda başarısız?

merhaba, öncelikle bu başarı konusunu cinse indirgemen birkere insanlık ve evrim teorisine aykırı bu gibi düşünclerin tıpkı defalarca kazık yedikten sonra paradan nefret eden "ben huzrluyum abi para olmasın" diyen insanlarla aynı mantıktasınız. bu bir cinse bağlı değildir başta yetiştirilme gelir. daha sonra yetişme, yetişme kısmını kendisi yapar insan oğlu ve kendini geliştirebildiği kadar geliştirir. doğru ve yanlış mantığında ilerler hata yapar ders çıkartır ama bunun cinsle bir alakası yoktur toplumla alakası vardır. şöyle söyleyim senin başarısız dediğin türk kadınları cephede de var. airbus uçağı olan 700 kişilik uçakları kaldıran türk kadın pilotları var , 9 çocuğu sırtına alıp tarla hasadı yapan ,30 kişilik sınıfla ilgilenen , tarihe birsürü imza atan ve adını filenin sultanları diye duyuran milyonlarca türk kadın var. diğerleri hakkında yorum yapmam diğerleri beni ilgilendirmez beni kendi ulusumun kadını erkeği ilgilendirir. senin gibi yobaz ve eğitimsiz toplum yüzünden birsürü kadın eğitim alamadı ülekenin ışığı olan milyonlarcca kadını heba ettiniz "kadın eğitim alamaz dizini kırar evde oturur" dediniz yetmedi "10 çocuğada bakar ama kafası matematiğe çalışamaz " dediniz sonra gittiniz türk kadın doktorlara eşlerinizi gösterdiniz sizce eşinizi iyileştiremeyecek kadar kapasitesiz olup üstüne türk kadın hekimlerine gitmek istemek sizin başarısızlığının bir göstergesi değilmi? sahi sen ne yaptın ve nesin? kimsin? neden varsın amacın ne? 3-4 çocuğuna bakıp evin tüm kahrını çektinmi? bide yobaz bir kocanın dırdırını sahi sen naptın? hani soruruyorum ne cürrettesinde kadınlara bide TÜRK kadınlarına bir şey deme cesaretini buldun hayırdır , albert einstainmisin yoksa nikola mı yoksa yobaz bi asalakmı? hangisi? bence cevabı sen hariç herkes biliyor.
Tamamını okumadım bile daha ortalama olarak aradaki uçurumu bile kabul etmiyorsun çünkü
Yine de o kadar yazıya yazık etmeyeyim okuyayım dedim ama altında mantık olmayan saçma sapan şeyler yaşıyormuş bu ne?
Bilim ilk önce gerçekleri kabul ettiğinizde gelişir.
Daha gerçekleri kabul etmekten acizsin nasıl çözüm bulacaksın bu soruna? Mericlik yaparak çözülmüyor bu tür problemler.
peki o zaman ıscak newtonun dediklerini hala kabul etseydik bu halde olurmuyduk. bak bu düşünce tipini bi gözden geçir bence bilim neye kuşku ve şüpheyle bakarsan o zaman gelişir. benim fikrim bu ve nerde bilim adamı görsem bunu savunur. ve ben dediklerini kabul etmiyorum ama ama bazı türk kadınları var özellikle gerileme sebebi olanlar bunları es geçemem sadece hemcinsi ne almış kocası hangi hediyeyi almış diye düşünen tipler çoğunluk olmaya başladı bu konuda görüşünüz geçerli olabilir benim için
Sabit fikirli birisi değilim ben ve ortada eğer bir sorun varsa ilk önce o tespit edilmeli cocume kavuşturmak için değil mi? Eğer sen saçma sapan çocukça duygularını işin içine katarsan ortada gerçek diye bir şey kalmaz. İcat yapan, kitap yazan, bilime katkısı olan insanların çoğunluğu neden erkek bunu soruyorum sadece.
bak seni anlıyorum cidden dürüst olmak gerekirse ilk başta bende bu fikirdeyim şunu diyordum ;"ilim ve bilim camiasında nobel ödüllerinde vs vs birsürü erkek var sayılı kadın var mesela mericuri bu kadar daha fazlası yok sayılı ve tektenler " ama durum öyle değil mesela şöyle dönüp baktığında bu kadına nobel ödülü layık görülmemiş ve bir kadına verilmez denmiş bak burada duygu falan yok al sana kural kayide bu kadın bunu bulmuş mu bulmuş çalışmı çalışmış e versene kardeşim kadının hakkını ama yok asla bak mesela anlaman için örnek veriyim amerikda zamanında kadınlara sigara bile içirilmiyor köle olarak kullanılıyordu bununda adı modern kölelikti diğer yandan alman nazileri albert ve daha nicesini uyarırken kadınları katledip tecavüz ediyordu daha sonra yıl 1850 de kadın bilim adayları 129 kişiden oluşan topluluk buna baş kaldırdı 129 orada yanrak can verdi aradan 10 yıl sonra bir alman asıllı kadın konsey toplasında ayağa kalktı ve kürsiye çıktı ve ne dedi 18 Mart 1850 de benim gibi birsürü bilime kendini adamış kadınlar 129 tanesi orada can verdi dedi bu günün 18 Mart günün kadınlar günü ilan edilmesi gerekir dedi öylede oldu ama bunu diyen kadın hollandaya sürgün edildi ve özgür olmayan biçimde hayatına veda etti yani demem şu ki belirli toplum baskıları buna yitti ve böyle oldu yoksa insan tamimiyle çalışabilen zeki varlık. sen tutup iyi eğitim verip köle demezsen ki bak bu hala diğer ülkelerde de var bu fikirden cayıp iyi eğitim verirsen aptal bile bilim adamı olur kardeşim tarih de bu vardır ve tekerür eder elbet
Biraz gerçeklere bakar mısın bir kadın elemanla erkek eleman birebir aynı cv verse firma kimi seçer ben söyliyim erkeği seçerler çünkü kadına güvenmezler inanmazlar bu şartlar doğrultusunda ne bekliyorsun ki
Cevap
5Cevap
eskiden kadınlara imkan verilmiyordu verilenler zaten başarılı sadece ön plana çıkmıyor
Kitap yazmak?
Çinki kıdının igiminliği ıtairkil sistim tirafindan bıstırılmıştır taaam mı.
Veriler?
Marie Crue var bir tane çoklar ama adlarından bahsedilmesinden hoşlanmazlar.
Bana yaz ne kadar icat yapan kadın varsa buraya yaz erkekler daha fazla icat yapmış gözünün önünde kanitlayacagim. Daha gerçekleri kabul etmekten acizsiniz inanılır gibi değil.
Yok erkekler az demedim, çok olabilir, ben de erkeğim, kabul ettik hadi, sen sevin. Biz aciz kalalım. boş ver öyle olsun.
Aga soruma cevap verebilmek için ilk önce kabul etmen gereken şeyler var. Erkekler daha başarılı her konuda ve bu gün gibi ortada. Altta kalmak falan yok yani ilk önce bunu bir kabul et, sonra cevap ver. Bu durum neden böyle?
Hadi kabul edelim dedim zaten, erkek büyüdükçe başarılı olur.
kadınlar duygusal şeylerle uğraşır duygusal varlıklar
Yazık sana gerçekten üzüldüm senin adına
?
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
En İyi Cevap