Merhaba. 22 yaşındayım. Bu zamana kadar, "aman uzağa gitmeyeyim, aileme yük olmayayım" diye yaşadım. Ve hedeflerim yüksekti. Bir türlü istediğim puanı alamıyordum.
Bu sene hiç çalışmadım. Annemin zoruyla, uşak Üniversitesi- Tapu Kadastro yazdım.
Yazdığım halde, yine para gidiyordu. İşte bulamamıştım. Şu anda ara tatildeyiz. Eve geldim. Ailem tutturdu. Aydın'a yatay geçiş ver diye.
Dün, olumlu-olumsuz yanlarını söyledim. Burası daha pahalı dedim. Babam Nuh dedi peygamber demedi yaz yaz dedi. Başımın etini yedi. Dün akşam ise olay çıktı. Benim söylediğim şeyleri sanki ben tersini iddia ediyormuşum gibi söylemeye başladılar.
Annem "bir yerleri varsan da bir şeyler başarsan da ben de senle uğraşmasam, senin derdinden bıktım" dedi. Olay çıktı evde akşam. Odama kapandım. O sinirle tercihimi verdim.
Bugünse yine bahsettim. Şu kadar yurt fiyatlarıymış falan diye. Yok. Ben onların güzel anlatmıyormuşum. Burası pahalıymış. Olduğum yer daha ucuzmuşta. Onlara bağırarak anlatıyormuşum �nsanları böyle mi konuşuyormuşum saygısızmışım. Karakterim oturmamış. Kendim gitmek istemişim de, onların suçu yokmuş. kendimi düzeltecekmişim.
Kendimi sakın dille anlatmaya çalışmama rağmen beni dinlemediler.
Ben de bağırarak konuştum. "Beni anlamıyorsunuz, ölsem de kurtulsam" bile dedim o sinirle bir kaç kez. Haşa Allah'ın gücüne gitmesin. Sinirle söylemiştim.
" Sen de hep bağırıyorsun, bu konuyu sana anlatıyorum dinlemiyorsun. Her şeyi söylememe rağmen yaz diye tuttran sendin Param olsa sana yük bile olmak istemiyorum. Karakter yoksunusun baba" dedim.
Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Burası için tek bir kuruş dahi vermeyeceğini, Uşak'ta okumam gerektiğini söyledi arkamdan.
Siz olsanız ne yapardınız?
Kendi paramı nasıl kazanacağım?
Ki iş bile bulamıyorum. Babama yük olmadan yaşasam...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer