Güncellemeler
+1 yıl
Ülkenin yüzde sekseninin akılsız olduğunu düşünen tek ben miyim? Bu şartlarda iyi dost bulmak sevgili bulmak zor Allah getirsin hepsini önüme inşallah
Güncellemeler
+1 yıl
Valla iyi değilim bi tane 20 liraya lahmacun aldım diye kapımı açıp adi. Ne yüzle yiyon o lahmacunu sen Hamgi hakla yiyon vay adi vay demiş olan geçmişte böyle yapmış olan annemi affettim ama unutamıyorum affetmeli miyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Çok doğru düşünüyorsun, annen neden öyle diyor
Sebepsiz yere
Yüzleş rahatla
Yüzleştim ne farkeder cahil
Sana mı rahat vermiyorlar 🤣
Oku bi oku yorumlarda zaten dün 25-29 olarak yorumda konuştuğum adamdan bugğn haber alamadım Hatay’da yaşıyordu ☹️😢
Üzülme annem
Düşünsene öldüyse ben biriyle hayatının son gününde kanka olarak konuştum
Binlerce kişi öldü , maalesef ölmeye devam ediyor
O da mı öldü😓
Bilemem olabilir
Beni en çok üzen şey taha duymazdan bir gündür ses yok ya o vefat ettiyse😔💙
Bilemem
Allah hepsini önüne getirsin kank
İnşAllah canım💙 Allah senin de gönlüne göre versin
❤️
Ne konuda rahat vermiyorlar ki?
Relax ol, hayatından zevk almaya bak
Zaten yaşayacak rahat bir yerim olmadığı için zevk alamazıyorum sen ne diypsun ki
Zengin manita bul kendi evine çık o zaman
İnşallah da kapalıyken beni bulmaları zor bulmadılar yani
Evet biraz zor istediğin gibi tarzın olması lazım birde onların sana gelmesini beklersen daha çok beklersin onların ortamına girip sen kendine bulmalısın
Girmek zor nasıl gireyim sen de zengin misin ki öğret bana bari👸🏼😅
Öğretirim öğretmeyede ortama girmek için bile paran olması lazım neyse üniversitelimisin bilmiyorum ama üniversiteli oluna öğrenirsin
Üniversiteyim de devlet üniversitesi be
Hangi üniversite?
Tatlsiin aşko
daha yenimi öğreniyorsun
Neyi
insanların cahil olduğunu bu devirde vs vs
düzgün bir insan varmıdır sence güvenilir nadiren
Çoğu mal
genel konuşuyorum zaten ben mal değil işlerine gelmiyor doğrular gelecekler
gercekler
Sen değil onların çoğu mal
biliyorm bana demediğini insanlardan bahsediyorum youtubda sokak muhabirlerini dinliyorum sinirden gülüyorum
yani
Sürekli takip ediyorlar galiba
Hayır öyle değil yurtta kalıyorum orada rahat edemiyorum çok daralıyorum çünkü sabah kalktığımda ya da akşam canımın istediğini yeme şansım yok. Eve gelince rahat ederim diye düşündüm evde annem ilk günden rahat vermedi çay bile yapmam yasak makarna bile yapmama izin vermedi. Babam iğrenç bi insan almanyadaydı dedem öldü diye geldi cenazeye ys geldiysen 3 gin dur git yok evde kalacak şimdi ben de anneannemdeyim babamla karşılaşmamak için çünkü aynı evde olsam bulaşır kendi kendine. Anneannem evde yokken bir kahve içtim taşın üstüne koydum diye bana bağırdı bi bardak yüzünden. Ya Allahım lütfen artık annem babam anneannem beni ilgilendirmesin sevgilim olsun evleneceğim adam sahip çıksın lütfen
Twerk yap 😂😂😂
Neden
Peşine mi takılıyolar
Neden rahat yok
Aşko nedir yaaa !!!
Sen yine rahat ol
Sefa Merve mankeni 😄
Hayır öyle değil yurtta kalıyorum orada rahat edemiyorum çok daralıyorum çünkü sabah kalktığımda ya da akşam canımın istediğini yeme şansım yok. Eve gelince rahat ederim diye düşündüm evde annem ilk günden rahat vermedi çay bile yapmam yasak makarna bile yapmama izin vermedi. Babam iğrenç bi insan almanyadaydı dedem öldü diye geldi cenazeye ys geldiysen 3 gin dur git yok evde kalacak şimdi ben de anneannemdeyim babamla karşılaşmamak için çünkü aynı evde olsam bulaşır kendi kendine. Anneannem evde yokken bir kahve içtim taşın üstüne koydum diye bana bağırdı bi bardak yüzünden. Ya Allahım lütfen artık annem babam anneannem beni ilgilendirmesin sevgilim olsun evleneceğim adam sahip çıksın lütfen
Umarım çıkar ama gerçekten dediğin gibiymis ne güzel genç güzel bir kadınsn bu kadar sıkıstrmak ta nedir bunu kendisi ile konuş yani iyi saçmalayorlar
Genç güzelim evli adam bile metresini bırakmıyoe ben neden bırakılıyorum nedne Allahım senin emrini çiğneyenlerin gördüğü kadar değer görememek hakkım değil
Gerçi o herifler de ya yaşlı ya fakir yani zengin genç yakışıklının zaten metresi olmaz😀
Gerçi o herifler de ya yaşlı ya fakir😀
Öyle düşünnme bazen tam bitti derken karışina mükemmel fırsatlar çıkabiliyor ki sen gibi bir güzelligide çıkacaktr terk eden kendisi kaybeder senin umrunda olmasn
Beni kimse terk etmedi kanka sadece bir flörtüm oldu onu da ben engelledim bıraktım o da peşimi bıraktı çünkü geniş anladın mı. İnşallah mükemmel bir fırsat çıkar benim için devranı döndürecek adam gelir bana saplantılı amin
Fakir değil zengindir yaşlı konusunda doğru metres para yedirmeyene gelmez birçok tanıdığım ev açmış hatta bazıları altına araba dahi almış bizim burada genel. olrak Suriyeli oluyr
Metres neden olur ki gereksiz. Aldatmanın amacı zaten tek kişiyle olmaktan sıkılmak e metres de tek beden ilk geceden sonra at çöpe
Dün burada 2 soru gördüm kocam metresini bırakmadı diye onlardan biri yaşlı herifti biri de amcasının otelinde çalışan bi fakir
O adam seni kaldırmamak tn korkmuş tür güzelsin fizik var herkes kadını tasiymaz fırsat konusunda ben eminim
Değişik metres imkana gelir paraya gelir ki genel olrak öyle bir tandk 11 yıldır bakıyor kadına evi arabası hediyeler vs aynısını karisna yapmyr
Tanıdık kaç yaşında malmış ne iş yapıyor
İnşallah fırsat bana çıkar ve sonsuza kadar benim olur amin hem de tam istediğim amin🙂
Olur olur 58 yaşında Mobilya sektöründe hemde yakın tanıdık emin ol bakacak ve iyi olcaksn her çekilen çilenin güzel bir sonu vardır
İnşallah. O amcanın da kafasına tükürsünler ya 😂😂😂Gerçi onun 4 tane metresi vardır
Adam mal değil eve gdiyrm diyor ki şahidim kadın yüzme bakmıyor ama diğeri bebeğe bakar gibi bakyr şımartiyor
He adam düzgün biriyle evlense sadık kalacakmış yani
Onu bilemem ama ben bunu dahi savunurum eşim veya sevgilim beni aldtsa ben neyi eksik tuttumda o kadın beni aldattı kendime sorarım kimse kolay kolay aldtamk. istemez
Durup dururken seni çekmeyen salk salk yorum yapan olmuş takma gayet güzelsin
O kudurmuş zaten yorumunu okuyunca bildiğin güldüm kendimi tutamayıp
Sığır pipsi işte ne yapacan nerde yaşıyorsn
Ama dediğim gibi sen yinede sakin kal boş ver insanlari pek önemseme hayatını insanlara göre değil kendin Mutlu olacağın şekilde yaşa herkes açıp Kendi gtne gülsün
Ya kanka kalem gibi çıkmış kaşlarım kaşlarını al diyor kudurmuş napsın ne önemsiyceksin kıskandığından gerçek dışı şeyler yazıyor. Ankara'da yaşıyorum
Hasetlik işte çekememezlik sen kimseyi kafana takma gayette güzelsin fizik desen baya iyi çekemiyorlar işte
Elhamdülillah maşallah 🧿 da fiziğimi nerden anladın bol montumla
Az çok belli oluyor tatlım 😄 ben anlarım
Dkkdkdjkd prof
Yok estağfurullah 😄 x-ray
Ankara güzeli
Hahahh deli ya
Deli edenler utansın 😄😘
Sen ne iş yapıyorsun abi
Bende mobilya sektörundeyim ama eskiden askeri personeldim
He anlattığın herif senin patronun muydu
Yok değil ben kendi işimin patronuyum
Bende cok yaşlı değilm 27 yaşındayım 😄
Vayy iyiymiş o zaman abi ben kendimden 2 yaştan fazla büyük herkesi abim olarak görüyorum
Eyvah teşekkür ederim abi denince bir garip oldum genel olrak kimse demez
Benim karakterim böyle
Olması gerekende o değil mi güzellik seni yaşın kac ki
Evet o.22
Hakkında hayrlısı olsun sıkma canını anlatmak sohbet etmek istersen canın sıkılırsa buraya yazabilirsin dinlerim güzellik
E saklaaannn☺️
Knks durum başka okusana yorumlarda kızz
Cozemedim ya😔😔
Niye
Yazdım aşağıda bir kızın yorumuna.
Sahanesin