Her şey üst üste gelip sizi çok yorduğunda ne yaparsınız?

merhaba arkadaşlar, 2021 yazından beri başı (mız) a sürekli sorunlar, imtihanlar, dertler geliyor. Allah'tan geldi, imtihandır, ya daha kötü olsaydı vs diyip sabrediyoruz ama ben o kadar yoruldum ki , bir de sınav dönemimdeyim, şikayet etmek için demiyorum Rabbimden geldi çok çok daha zor durumda olan insanlar var ama yoruldum. Şöyle örnek vereyim. Bu sene 12 yim. ve okula gidip ders çalışıp sürekli ağlıyordum. Sürekli yere çömelip ağlayasım geliyordu, şimdi de ağlıyorum. ne yapabilirim acaba psikologla vs de görüştüm, bakış açım birazcık değişti ama...

sorun dediğim şeyler de kardeşim 2021 yılında düşüp kalçasını kırdı, her şey öyle başladı sonra 2 ameliyat geçirdi ardından bacağını kırdı tam azar azar yürümeye başlamışken. sonra beni seven çocuk beni bıraktı arkadaşım bana ihanet etti sürekli aile büyüklerimiz ameliyat olup bizim evde kalıyor sınavıma 5 aydan az kaldı ve yine böyle bir durum var bu şekilde. (iyi şeyler de oluyor ama dediğim gibi çok durgunlaştım, umut etmekten korkuyorum vs...)

Her şey üst üste gelip sizi çok yorduğunda ne yaparsınız?