Kişilik & Karakter Her şeyden yorulduğunuz anlarda ne yapıyorsunuz? Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Her şeyden ruhen yorulduğunuz zamanlarda neler yapıyorsunuz? Her şeyden yorulduğunuz anlarda ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. En fazla bir gün yorgunluk çekiyorum, para tatlı geliyor tekrar başlıyorum. Dnjf 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Zamana bırakıyorum 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Canım ne istiyorsa onu.Genelde yatar uyurum. Sıkılınca dışarı çıkarım. Ve tek takılıyorum şimdilik. 0 0 Yorumla
_Milagros_ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 938 cevap paylaştı. Uyuyorum. Çok uyuyorsam ya mutsuzumdur ya da üzgün , yorulmuş , kırılmış... 0 0 Yorumla
Madamm_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kendimi yatağa atıyorum ve müzik açıp gözlerimi kapatıyorum. 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kendimi sarj ediyorum. Dinleniyorum, keyif yapıyorum, bazen de kitap okuyorum, bazen de uyuyorum 0 0 Yorumla
kkkbbbrfraaa Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 91% +1 yıl ben uyuyarak tum her seyle olan iletisimi kesiyorum ve aslinda bu yorgunluktn da kacms oluyorum 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bugün odamda ip buldum ama kendimi asamam yetmiyo :( 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Artık alıştım ben hani bana çok etki etmiyor 0 0 Yorumla
sacmaliklardunyasi2 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 423 cevap paylaştı. Depresyona girip herşeyden elimi ayağımı çekiyor, kabuğumda yaşıyorum... 0 0 Yorumla
Baydesignerrr Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Hiç birsey yapasim gelmiyor gerçekten odaya kapanıp sadece boş boş durmak geliyor icimden 0 0 Yorumla
Anonymm101 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Muzik dinliyorum genelde, ya da bir dizi izliyorum 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Dünya yansa umrumda olmayan tavrımı takınıyorum. 0 0 Yorumla
Burakx12 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Ne yapıyorsam hepsini bırakıyorum kenara. 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. çay ve bahçe işleri ile uğraşıyorum 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Kendimi geri çekip dışarıdan izlemeyi seçiyorum.. 0 0 Yorumla
xxbosvergitsin Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 934 cevap paylaştı. Tek başıma geziyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
En fazla bir gün yorgunluk çekiyorum, para tatlı geliyor tekrar başlıyorum. Dnjf
Zamana bırakıyorum
Canım ne istiyorsa onu.
Genelde yatar uyurum. Sıkılınca dışarı çıkarım. Ve tek takılıyorum şimdilik.
Uyuyorum. Çok uyuyorsam ya mutsuzumdur ya da üzgün , yorulmuş , kırılmış...
Kendimi yatağa atıyorum ve müzik açıp gözlerimi kapatıyorum.
Kendimi sarj ediyorum. Dinleniyorum, keyif yapıyorum, bazen de kitap okuyorum, bazen de uyuyorum
ben uyuyarak tum her seyle olan iletisimi kesiyorum ve aslinda bu yorgunluktn da kacms oluyorum
Bugün odamda ip buldum ama kendimi asamam yetmiyo :(
Artık alıştım ben hani bana çok etki etmiyor
Depresyona girip herşeyden elimi ayağımı çekiyor, kabuğumda yaşıyorum...
Hiç birsey yapasim gelmiyor gerçekten odaya kapanıp sadece boş boş durmak geliyor icimden
Yatıp uyuyorum. Uyuyunca her şey geçer
Her şeyden yorulmuyorum
Muzik dinliyorum genelde, ya da bir dizi izliyorum
Dünya yansa umrumda olmayan tavrımı takınıyorum.
Ne yapıyorsam hepsini bırakıyorum kenara.
çay ve bahçe işleri ile uğraşıyorum
Yorganın altına girip gerekirse beş gün o yataktan çıkmam
Subliminal dinliyorum:d
Kendimi geri çekip dışarıdan izlemeyi seçiyorum..
Sığınağıma gidip yalnız kalıyorum
Askere gideceğim
Müzik, oyun.
latin dans
Müzik
Tek başıma geziyorum
Sigara içiyorum
Uyurum