Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Maalesef toplumumuzda bir kere evlenip kötü olaylar yaşansa bile o evliliği illa devam ettirmek zorundaymışız gibi bir algı var. Sırf bu yüzden kötü bir evliliği ömür boyu sürdüren insanlar... İnsanların düşüncelerine önem vermemeye çalışın, kendi mutluluğunuza odaklanın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yaşın kaç bilmiyorum eğer profilde yazan yaş araligindaysa çok gençsin ve tecrübe edinememissin 37 yaşındayım 4 senedir süren beraberligim var 8 aydır nisanliyim bi kaç aya evlenicez iki çocuğum var ve ona güvenmem 4 sene sürdü sevdim ama güven duyana kadar kapikmadim bana çocuklarıma gerçekten sahip çıkacağına inanıyorum kim bilir belkide yanılıyorum unutamazsin kalbinin bi köşesinde durur taki biri çıkıp ondan kalan izleri silene kadar şimdi aklın fikrin olda olması çok normal zamanla unutamasanda sevgin öfkeye donucek merak etme yeterki sabret ve çok dikkatli ol bundan sonra hep mutlu olursun inşallah
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçimsiz biri olduğunu düşünüyor olabilirler, yanlış seçim yaptığın için güven vermezsin, çocuğun varsa zaten kimse hayır kurumu değil kendi oğlundan olmayan çocuğu kabul etmez. Bir de hiçbir aile hiç evlenmemiş gelin varken gidip evlenip boşanmış gelin istemez. Çocuk da ailesinden cekiniyordur. Bence seni de yanlış anlama ama zaten evlenip boşanmış bir şeyler yaşamış bu kadin diye düşünüp cinsel ihtiyaçlarını uzun süre sende karşılayıp şimdi evlenme vakti geldi diye düşünüp seni bırakıp başkasını arar. Erkekler böyle maalesef, işine o an nasıl gelirse🙂
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. O onun i. neliğiymiş
Herkes öyle değil sonuçta
Geçmiş olsun
Ama unutman gerekiyor yapacak çok bişe yok
Evlenip ayrılmış olmak kötü bişe değil ama bunu kötü bişe diye lanse eden cahil bir kesim var
Onun etkisinde insanlar
Ama emin ol kimin ne zaman ne olacağını kimse bilemez
O kinayanlar kendi başlarına en yakınlarının başlarına gelince anlarlar konunun önemini
04 Yorumla
Soran+1 yılBenimde tek dilegim o. O taraftan kim bana kotu gozle baktiysa kucumsediyse. Ayni duruma duşsun inşallah
Soran+1 yılDoğru haklisin. O en iyisini bilir nede olsa dimi? Mazlumun ahini birakmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKötü bir şey değil insanlar cahil çünkü her şeye karışıyor
00 Yorumla
+1 yılBir daha başkasıyla görüşürken istediği ni evlenene kadar verme kendini kullandırma zaten seni elde edemeyince niyeti kötüyse bırakır bundan sonra önündekilere bak ondan umut bekleme karşına ne zaman kimin çıkacağını bilemezsin enerjini ondan kes bak gör o zaman karşına neler çıkıyor
00 Yorumla
+1 yılBende anlamıyorum bunu.
Eskiden bekar insanın evlilik geçirmiş insanla arasında farklar olurdu bekaret vb.
Şimdi bir bekarın senden bir farkı yok.
Hatta sen daha masumsun en azından biriyle olmuşsun ve anlaşamamışsın bitmiş ama onun evleniceği bekar kızın kaç kişiyle ne yaptığı kimlerle beraber aynı evde yaşadığı belli mi?
(Herkes için demiyorum tabi)
Üff ne biliyim bizim insanları anlamıyorum.00 YorumlaEskiden daha ters bakılan bir olaydı artık yavaş yavaş kalmadı o düşünce, eskiden işte kız al kadın alma tarzında düşünceler vardı. Bakirelik muhabbeti ama bu devirde zaten eskisi gibi bakire bulunması zor, ama iki insan birbirini sevdikten sonra bence ne ondan önceki hayatı ne yaşı ne statüsü önemli olmaması gerekiyor. Toplumdaki insanların ne düşündüğünün umurlarında olmaması gerekiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük ihtimalle seni kullandı ve bıraktı o yüzden sende onu istiyorsun fakat yanlış yapıyorsun 👍 Bu bir gelelim ikinci konuya eğer gerçekten seni seviyor ve istiyorsa onu başka bir erkekle kıskandır. Kıskanmıyorsa işte o zaman anla ki hiç ama hiç şansın yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKötü bir şey değil, fakat kötü biliniyor. Pek bir sebebi de yok ve sadece boşanmış olması değişik bir rahatsızlık veriyor. Boşanmış biri, bakire, temiz görülen bir kızdan daha da namuslu olunabilir, ama bunu kimse düşünmez!
Ailesini bahane ediyor, sadece zaman geçirmiş ve sizi eşya gibi görüp kullanmış!
00 Yorumla
+1 yılSizinle evlenmek istemiyor, bahane bulmuş. Bekar olsaydın da başka bir şeyi bahane ederdi. İnanma bu yalanlara. Seninle gerçekten evlenmek istese hiçbir şey ona engel olamazdı. şu an elinde boşanmış olman bahanesi varmış onu kullanmış. Hiç evlenmemiş bir kadın olsan, bu sefer eski sevgilini bahane ederdi, maddiyatı bahane ederdi, giyimini bahane ederdi, özetle yine bir bahane bulurdu.
31 Yorumla- +1 yıl
Aklı başında görmüş geçirmiş tecrübe timsali güzin abla kıvamında bilgilendirici eğitici görüş gelmiş
+1 yılKötü bir şey değil ama dengin bekar biri değil senin gibi evlenmiş boşanmış birini bulmalısın yoksa ileride hem aile sorun olur hemde senin eski evliliğin kıyas sebebi olur
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenip boşanmış olmak kötü bir şey değil. Ailesi kabul etmeyecekse ana kuzusudur, yol ver gitsin. Sana, çevresine ve ailesine senin için " boşanmışsa boşanmış size ne" diyebilecek biri lazım. Ailem kabul etmez demek nedir ya?
00 Yorumla Erkeklerde normal karşılanıyor kadınlar da kötü karşılanıyor ondan bu tip insanlardan uzak duracaksn hc bilmedgn tanimadgn yerde hayatını kuracaksn başka türlü psikolojik olarak seni kötü hissettirmeye devam edecekler
00 Yorumla
+1 yılkötü olan evlenip ayrılmış olman değil karşındaki hıyarlık yapıyor kötü olan o
21 Yorumla
Soran+1 yılAhh bide bunu vicdanima anlatabilsem.
Evlenmek boşanmak gibi olağan bir şey olsa da boşanmak insanları 2. El durumuna getiriyor.
Bu bir gerçek.
Herkes ilkleri yaşamak istiyor.
00 Yorumlabenim için evet. bu kötü biri olduğunu düşündüğüm için değil sadece sana, söylediklerine, inanmam güçleşir daha önce evlenmissen. cok zor yani.
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorlar özellikle kadın bekar birde çocuğu varsa erkek aile istemez kadının ailesine hep dul çocuklu adam al diye akıl verir ve 3 sene cok zaman bence
00 Yorumla
+1 yılOnunki bahane. Yeter ki bir kişi istesin, ailesini her türlü ikna eder bir şekilde. Bunlar hep yalan ve bahane böyle yaparak sizi de kendinize küskün hale getiriyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAslında en başında net çizginizi belli etmeniz gerekiyordu.
Sorun burada başlamış.
Yani, evlenip boşanmış olmanız kötü değil.
cut.05 Yorumla
Soran+1 yılNasil belli edecektimki. Hep evlenecez diyordu
- +1 yıl
Söylem değil, icraat önemli.
Soran+1 yılHaklisiniz
- +1 yıl
Unut denilince unutulmaz, Allah sabır versin, akışına bırakmaya çalışın.
Soran+1 yılAmiin tesekkür ederim.
Bekaret ya da çocuk gibi olaylardan bağımsız sadece o sürece girip ilk heyecanlarını başka biriyle yaşamış olması açısından ben de istemezdim
10 Yorumla
+1 yılCahillik düpedüz. Ayrica umut vermesi de çok yanlış
11 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔😔
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen niye bekar birine takiliyorsun? Kafan yok mu? Türkiyede yaşiyorsun toplumunu bilmiyor musun? Bura Avrupa mi?
22 Yorumla
Soran+1 yılAvrupada yasiyorum. Onyargili olmayi bi birak. Bi sen akillisin
Cevap sahibi+1 yılAvrupadaki Turkler de ayni kafada bilmiyor musun? Yabanci olsaydi bunu yaşamazdin.
Senin evlenmemiş oğlun olsa sen de layik bulmazdin
+1 yılG. tü yemeyen adamın kaçma girişimidir. İnsan biriyle beraberse sonuna kadar gidebilmeli. Bu iş çocuk oyuncağı değil.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal dr sorun yok ama türk insanında sorun var önceden ben de olabilir diyordum ama artık demiyorum ne kadın için ne erkek için
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKötü değil aslında ama evlenmiş ayrılmış biri bence tecrübe olarak daha önde ve bekar bir erkekle veya kadınla evlenmemeli diye düşünüyorum
00 Yorumla En basından bilmiyormuydu biliyordu. Madem ailesini karşısına alamıyor seni niye bu duruma sokuyor 3 senen heba olmuş bi yerde
00 YorumlaAilelerden kaynaklaniyor. Kimsede bu durumda ailesini arkasinda birakmayi, karsi cikmayi tercih etmiyor.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten sevse ailesinden gizleyebilirdi bile. Seni kullandı bence.
05 Yorumla
Soran+1 yılAilesinden gizli nasil evlenicek benimle.
- +1 yıl
Daha önce evlenmiş olduğunu ailesinden gizlerdi diyorum, madem ki ailesi karşı bu tarz şeylere. Anladın mı?
Soran+1 yılHaa o imkansiz. Annesi annemn arkadasi zaten. Biliyo yani cevrede herkes.
- +1 yıl
Anladım bu durumda hatalı kişi sensin bence. Sonunu bile bile lades oynamışsın.
Soran+1 yılInandim guvendim. Sözünde durur sandim.
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl3 senedir nerede aklı. Bahane. İstese evlenir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil ama dengi dengine. Bekar bekar veya evlenip bosanmis biri de evlenip bosanmisla olmali bence. Eksiklikten değil uygun olanı bu ve adil olani da
11 Yorumla
Soran+1 yılTanismamiza ve iliskimize o israrci oldu. Bende hep bu seklde dusundum ailen razi olmaz dedim. Imkansiz dedm. Olurlar dedi ben istersem herturlu kabul ederler dedi.
- Aile & Toplum konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılKötü değil. Ama işte toplumsal olarak kadının yeri bu kadar önemsiz.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılYa kötü bişi değil de insan yine de sıcak bakmaz her anlamda ilki olmam lazım eşimin
00 Yorumla
+1 yılTabiki Kötü değil Sadece Kriter uyumluluk diyelim
00 Yorumla
+1 yılevet cok hakkisin ama her sey degisiyir ama bazi bu nun gibi seyler degismiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu onun ailesi ile ilgili değil isteyen çare istemeyen bahane bulur madem senin 3 yılını almış istese dağları karşısına alır yinede seni nikahına alır demek ki istemiyor seni kullanmış
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSerefsiz amaci kullanmakmis üzüldüm suc sende degil toplumda maalesef ki
00 Yorumla Bunu ben yüzlerce kadından duydum.
Önce hem cinsinize ayar verin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden kötü karşılansın ki herkesin başına gelebilecek bişi
00 Yorumla
+1 yılBoşanmış olmanız değil, evlenmiş olmanız kötü.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacim 3 sene niye dememiş ailesine?
Allah ferahlik versin size de siz de keske ona göre diretseydiniz, durumu iletseydi ailesin üzüldüm
016 Yorumla
Soran+1 yılBilemedimki. 18 yasnda bi hata ettim 2 ay sürdü. Cok saftim cevreyi kimseyi bilmezdim. Arkadas vesilesiyle tanistim smdiki kişiyle, Gözüm onda açildi.
Cevap sahibi+1 yılCok da gencsiniz ve bunlar üzücü durumlar ne diyeyim gercekten üzüldüm. Ama sakin bu durumu üzülüp de depresyon durumuna getirmeyin
Soran+1 yılSon 1 senedir o durumdayim zaten. Yemedigim laf etmedigim hakaret kalmadi. Ama herseyi onda gördüm onla yasadim gezmeyi tozmayi sevmeyi. Kendimi baskasiyla dusunemiyorum bile.
Cevap sahibi+1 yılBu kadar kaptirmasaniz iyiymiş
Soran+1 yılmaalesef. Ahh o zamani geriye alabilsem. Hic tanismamayi yeğlerdim.
Cevap sahibi+1 yılhic tanismamayı yeğledigin kisiyi unutmaman neden? birakın bu takıntıyi
Soran+1 yılUnutamiyorumki nasil yapicam
Cevap sahibi+1 yılMadem olmuyor madem keske görmez olaydim diyorsun neden unutmuyorsun?
Soran+1 yılAhh keske yapabilsem.
Cevap sahibi+1 yılYazik etme kendine. Ger gecen vakit kendine yazik ediyorsun
Soran+1 yılBakalm hayirlisi artik bundan sonra.
Soran+1 yılYazamadim size.
Cevap sahibi+1 yılsimdi?
Soran+1 yılTakiplesioz zatende xper yetmiomus
Cevap sahibi+1 yıltakip atarsaniz dönerim
Soran+1 yılAttimya demin 5 dk evvel
Evlenirken ''dul almıyorsun, bilezik de yapacaksın, sıfır eşya da alacaksın'' dediğin için
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil tabi ki belli ki iş ciddiye binince bahane bulmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet, galiba.
- +1 yıl
Sonuç hep böyle olur maalesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılKazali hasarli araba gibi, kimse kazali arabayi mecbur kalmadikca ucuz olmadikca almiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılIğrenç bir tabir
Cevap sahibi+1 yılNeden , bir aciklasana?
Gizli Üye(25-29)+1 yılMillet sıfır kilometre peşinde ama fırsat buldu mu ikinci ele binebildiği kadar biniyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye simdiki zamanda her bekar olarak gorunen 0 kilometre mi?
Cevap sahibi+1 yılBulana kadar aramaya devam işte, bu arada da gönül hoş olsun, tecrübe olsun, adına ne dersen de. Bu arada seninle aynı fikirdeyim, karşı görüşleri dile getirmek istedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu 3 yil icinde iliskiye girdiniz hevesi aldi senden
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 457 cevap paylaştı. Bakış açısı maalesef bu süreçte birşeyler yaşandı mı?
00 Yorumla
+1 yılDegil ailesinin kabul etmicegini 3 senenin sonunda mi ogrenmis
00 Yorumla
+1 yılEvlenip boşanmışlık sıkıntı evet ama 3 yıldır iyi kandırmış seni baksana 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılCok komik
+1 yılGünümüz bekarları evlenmeden 20 tane erkek eskitiyor ama boşanmış kadına farklı bakılıyor ne diyeyim ki kokuşmuş zihniyet.
00 Yorumla
+1 yılSeni olduğun gibi kabul edecek birini bul ve asla seni oyalayacak şeyler söylediği zaman sessiz kalma
00 Yorumla
+1 yılE yani öyle biriysen bekar biriyle olmayacaksın biz halk olarak laf ederiz bunu da kimse kaldıramaz
10 Yorumla
+1 yılKötü değil ama doğru olmak gerekirse seni ihtiyaçları için kullanabileceği apaçık da ortada
00 Yorumla
+1 yılSeninle hayatını yasamış sonra seni bırakcak işte
00 YorumlaKötü bişey değil hepimizin başıma gelebılır toplumumuzun bakış açısı ters
00 YorumlaÖn yargı hiç bir zaman iyi değildir insanın hayatında her şey olabilir
00 Yorumla
+1 yılTürk toplumunda pek sıcak bakılmıyor maalesef. Yanlış düşünceler tabi ki
00 Yorumla
+1 yılonun hiç niyeti olmamış. bahane bulmuş. gerçekten istese alırdı. yalan ve bahane işte
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil tabiki ama aileler anlamıyor bunu
05 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
- +1 yıl
Belkide kullanmış olabilir ailesi bilmiyordur bile
Soran+1 yılEvet bilmiyor ailesi. Annemn arkadasi olur annesi. Ne yapacam ne edecem bilmiyorum
- +1 yıl
Konuşalm mı
Soran+1 yılYok olmaz
+1 yılKotunolan birnseybyokda o seninkinin serefsizligi
00 Yorumla
+1 yılAllah'ın cezaları ya sende inanma herkese
00 Yorumla
+1 yılBaştan biliyor olman lazım.
00 Yorumla
+1 yılCahillik baska bisey değil
00 YorumlaToplumun kabullenmesi gerçekten eğitim meselesi
00 Yorumla- Devamını Gör (30)