Trakyada özellikle çok var bu konuda doğu diyince hemen soğuyorlar sizinde muhabbetinizi doğu olduğundan dolayı kestiginiz oluyor mu?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Trakyada özellikle çok var bu konuda doğu diyince hemen soğuyorlar sizinde muhabbetinizi doğu olduğundan dolayı kestiginiz oluyor mu?
Hayır çok saçma bu memleketine göre yadırgamam insanlığına bakarım Trakya öyle miymiş orada yaşamışlığım ve çevrem var ama pekte öyle insanlar değiller yumuşak huylu rahat insanlar genelde
Doğudan kastın Kürtler mi? Özellikle Ankaranın doğusundaki etnik Türklere karşı da soğuklar.
Öncelikle nerede 1 numara olduğunu düşünen nesil varsa genelde en yozlaşmış cahil nüfusu barındırır. Trakyalıların kendisini üstün görmesinde birkaç sebep var.
1. Gerek Osmanlı'nın yönetici elit ricali gerek ise Cumhuriyeti kuran kadro ekseriyetle Balkan kökenliydi. Bundan ötürü onlarda ülkenin gerçek sahibi olduğu algısı var.
2. Trakya dolayısıyla Avrupaya yakın oluşları. Hem kültürel hem de genetik açıdan batıya daha yakınlığı ve batının da bugün itibariyle medeniliği temsil etmesi sebebiyle kendilerini daha üstün nizamın temsilcisi olarak görüyorlar.
3. Dini yaşantıları dolayısıyla Anadoluya kıyasla daha seküler kaçmaları. Kültürlerinde alkol mevcut, özellikle Bulgaristanlılarda. Anadolu onlar için daha bağnaz geliyor.
Ben Bursalıyım, burada da Bulgaristanlılar övünür kimlikleriyle hatta Bulgar bayrağı görürsün veletlerinde ama Yunanistan macırları daha düzgün kimseler.
Sen Trakyalı mısın
Aslen İç Anadolu mu
Hangi il Türk müsün yani
Cevap
5Cevap
Hayır olmadı
Ben asla bu tavrı sergilemem
Benim başıma geldi. Çocuk trakyalıydı ben ise mardin, duyduğu an iletişimi kesti.
Saçma ve saygısızca.
Üstelik kürtte değilim.
Doğma büyüme izmirliyim
Mardini görmedim bile ama kanımda olması bile iğrendirdiyse demek :D
Şu hareketleri sergileyen her kimse içinde bulunduğu b. k çukurunda boğulur umarım.
En iyi Kürt Ölü k*rttür en iyisini yapıyorlar ev satmayın kiraya vermeyin işe almayın onları kız vermeyin Barındırmayın yardım etmeyin
Şimdi Millette Yanlış Bilgi Var Doğuda Diye Her İli Kürt zannediyor örneğin maraş türktür Malatya türktür Antep türktür Kars Iğdır türktür Erzincan türktür Elazığ zazadır
Olsun İyi bir şey Milliyetçi İnsan Her Zaman İyidir
Bilader Sen İstanbul'da Hele Mersin Adana ya Göçe Gelen K*rtlere gör onları tanı beraber yaşa anlarsın ne demek istediğimi
O zaman cahillik deme hepsi hakkediyor o***pu c*****ı buraya ekmek için geliyorlar burada çete oluyorlar haraç kesiyorlar kızlara sarkıyorlar
Trakyalılar kendi içlerinde Türk, Pomak, Arnavut diye ırkçılık yapar mı peki
Elbet İlla Yapanı Vardır Örneğin Bizim Köye başka köyden biri gelsin yerleşmeye çalışsın kimse istemez orada aynı mevzu olabilir ama ne kadar Kötüde olsa Pomak arnavutşar iyidir k***den
Dbakır van Urfa şırnak Hakkari Mardin ağrı muş Bitlis Bingöl Adıyaman Siirt %90 Dan Fazlası k*rttr
Yani ciddi bir ilişki olacak gibiyse muhabbeti keserim ama sohbet muhabbet arkadaşlık için ise kesmem.
Açıkçası insan ayırt etme ama kendini geliştirmeyen insan da uzak dursun
Kürt kelimesini sansürlemek ırkçılıktan saygısızlıktan cahillikten başka bir şey değil sevmeyebilirsiniz ama insanları ayrıştırmanın hiçbir mantıklı yanı yok ayrıştıranlarda "bir"ey olamamış kendi düşüncesi olmayan sürü paikolojisindeki bi cahil koyundur
Ben askerdekş devremi kaybettim depremde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?