ben bütün her şeyi bırakalı çok oldu akışına bıraktım pek arkasını önünü düşünmüyorum her şeyi kontrol etmek gibi bir derdim yok çünkü istesen de kontrol edemiyorsun ettiğini sanıyorsun en güvende hissettiğin anda bütün her şey yıkılıyor
O yüzden kontrol etmeye çalışmak büyük ahmaklık bunu fark ettiğimden beri öyle gelenle yaşıyorum kontrol etmiyorum hiç elimden geleni yapıp akışına bırakıyorum olacak olan oluyor ölecek ölen de ölüyor en nihayetinde
İpin ucunu bırakacağın zaman gözlerini kapattığında, ipi tutabilecek birinin olması lazım eğer o insan yoksa, İpi bırakmanın bir anlamı yok yani diyeceğim o ki sırtını dayadığın bir insan yoksa hayatında bırakamazsın sadece bırakmış gibi yaparsın ilk hamlede tutarsın tekrar tekrar. Bırakamadım daha ben..!
Affınıza sığınarak yapacağım bu açıklamayı.. sorularında dahi olsam üyeleri rahatsız etmeyi sevmiyorum.. Ancak samimiyetine inandığım insanlarla iki kelam ediyorum.. çünkü kiminle konuşursam konuşayım bir süre sonra burada 'yakıştırma' yapan üyeler var. Ve benim yüzümden kimsenin zan altında kalmasını istemiyorum..