Aile & Toplum Hayatınızda sizi varlığıyla mutlu eden birileri var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Hayatınızda varlığıyla sizi mutlu eden birileri var mı? Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🌸 Hayatınızda sizi varlığıyla mutlu eden birileri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Hayır maalesef yok 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tabi ki sevdiğim ve değer verdiğim insanlar var ve iyi ki varlar. Keyifli geceler.. 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Herkes de insanlar bildiğin Dünya hayatına dalmışlar hep bir plan hep bir hedef arttırın cemaat sayısını ferahlasın müsterih olsun 0 0 Yorumla
beyzabeyzab Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Evet harika birisi var ama ben ona kötü davranmak zorundayım çünki biz olamayiz 1 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Var elbet biri evde biri de burada o kendini bilir @shraeva 1 2 Yorumla shraeva +1 yıl Canımsın sen ya 😘😘 Yorumla Deepsiz +1 yıl @shraeva canımıza cansın 🤗 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Var tabi olmaz mı. İyi ki var Allaha şükürler olsun ki var. 0 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kızım ve oğlum var. Hayat gâyem, güneşim, kır bahçelerim ❤️ 0 0 Yorumla
myraes Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Annem tabii ki 🌷 iyi ki var. 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. İki kişi var. Çok şükür 0 0 Yorumla
Տɑմժɑժҽe Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Daha doğmamış yavrum ve annem kardeşim ama onlara olan vicdan azabım geçmiyor 0 0 Yorumla
İsmoo2134 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Evet Annem babam arkadaşlarim bide kalbimdeki (Allah) 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ablam var. 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Ailem var 0 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 517 cevap paylaştı. Ailem , iyi ki varlar. 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet mesela ben iyi ki benim hayatimdayim 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Of olmaz mı mutluluktan öldürüyor beni 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Varlığıyla rahatsız eden daha çok var. 0 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Evet, hamdolsun var. Allah başımdan eksik etmesin. 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sağlam dostluklarım var şükür. 0 0 Yorumla
Sessiz-Birey Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl Anneler kraliçedir gerisi sadece detay 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Şu anda var mı bilemedim 0 0 Yorumla
çakırınkurşunu Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 715 cevap paylaştı. İyi ki var.. 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kuşum 0 0 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 507 cevap paylaştı. Evet, biri var. 0 0 Yorumla
-kum- Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 566 cevap paylaştı. Varlar 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Var tabii olmaz mı? 0 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. Ailem. 0 0 Yorumla
Peteksi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Yok maalesef 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Yok şu an 0 1 Yorumla pirpirella000 +1 yıl Ailemin disinda Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ewwt ailem var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Hayır maalesef yok
Tabi ki sevdiğim ve değer verdiğim insanlar var ve iyi ki varlar. Keyifli geceler..
Herkes de insanlar bildiğin Dünya hayatına dalmışlar hep bir plan hep bir hedef arttırın cemaat sayısını ferahlasın müsterih olsun
Evet harika birisi var ama ben ona kötü davranmak zorundayım çünki biz olamayiz
Var elbet biri evde biri de burada o kendini bilir @shraeva
Canımsın sen ya 😘😘
@shraeva canımıza cansın 🤗
Var tabi olmaz mı. İyi ki var Allaha şükürler olsun ki var.
Kızım ve oğlum var. Hayat gâyem, güneşim, kır bahçelerim ❤️
Annem tabii ki 🌷 iyi ki var.
İki kişi var. Çok şükür
Daha doğmamış yavrum ve annem kardeşim ama onlara olan vicdan azabım geçmiyor
Evet Annem babam arkadaşlarim bide kalbimdeki (Allah)
Birkaç arkadaşım var ve ailem
Ablam var.
Ailem var
Ailem , iyi ki varlar.
Evet mesela ben iyi ki benim hayatimdayim
Aile dışında kimse yok
Of olmaz mı mutluluktan öldürüyor beni
Varlığıyla rahatsız eden daha çok var.
Evet, hamdolsun var. Allah başımdan eksik etmesin.
Sağlam dostluklarım var şükür.
Hayır. Bu dünyada kimse buna değmez.
Anneler kraliçedir gerisi sadece detay
Şu anda var mı bilemedim
Evet, var. İyi ki var.
var mı ona sormak lazım
Var ailem
İyi ki var..
Ailem ve oğlum💙
yok.
Evet esim ve oglum🤍
Kuşum