+1 yılkuzenlerim benim için çok değerli hepsi ayrı ayrı ve kardeş gibi büyüdük netice de bir kan bağı var bize aynı kanı taşıdığımız insanlarla kardeş gibi büyümemiz öğretildi ki malum öyle de büyüdük büyük konuşmak istemiyorum ama adım kadar da eminim benim kuzenlerim öyle bir şey asla yapmazlar ve hissetmezlerdi de zaten, insan kardeşine aşık olur mu? aynı hesap bence, kim ne derse desin, tepkin fazlaymış sadece aileyi araya katmayıp çok güzel bir şekilde bozabilirdin.
03 Yorumla
Soran+1 yılYaptm ama anlamadi bende abilerine soyledm snra gnah bendn gtti yani kendi anlamadi
- +1 yıl
sana bundan sonra sadece uzak durmak düşüyor bence
Soran+1 yılÖyle yapiyrm
En İyi Cevaplar
+1 yılAynı şey benim başıma da gelmişti canım ondan uzak durmaya çalış
02 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi uzk drmak oluck
- +1 yıl
evet
biraz sakin konuşsaydın iyiydi tipik kezbansı hareketlerin var... adam yanlış kişiyi sevmiş olabilir düzgünce söyleyebilirdin zorla güzellik zaten olmaz... sanki sana tecevüz etmiş gibi tepki vermişsin... tepkin çok sert gönül bu akada konar bokada belli çocuğun ki boka konmuş :)
17 Yorumla
Soran+1 yılBen onu kendime layik görmüyorumm... ben b*k olms olabilirim senin tabirinde ama o benden de b*k
- +1 yıl
b*k kelimesi için özür dilerimde biraz kaba cümle kullandım.. bir insanı beğenmeyebilirsin ama insanın kalbi bu kadarda kırılmamalı yazık insan sonuçta gönül bu laf dinletemiyorsun mantıksız olduğunu illaki kendiside biliyordur... eğerki seni beyniyle seyseydi yanına bile yanaşamazdı adı üstüne gönül bu engeleyemiyorsun... eğer güçlü olsaydık aşk acısı zaten çekmezdik yanlışmıyım... sana tavsiyem insanların kalbini kırma biz akrabayız beraber olamayız de çekil aradan... sen zaten istemiyince yanına bile yaklaşamaz
Soran+1 yılÖyle yaptm ama anlamadi abilerine de oyle kizarak soylemedim o benm kuzenim ama olmaz dedim yine ben yne kzmiyorm ama byle dusunmemesi gerekirdi dedim kötü bir davranisim yilisik bir davranisim olsa hadi neyse
Soran+1 yılAynen
Teşekkür ederim cevap icn
Soran+1 yılSende kendine iyi bak hoscakal :)
Nediyorsunuz siz ya aptalca yorumlara sakin bakma. Olum kuzen kardestir l*n kardes insan kuzenine o gozle bakarmi az bile yapmis biraz serefli olsa kendi kardesine o gozle bakmaz bide pustumu tutuyosunuz? Niye oyle davranmis mis..!
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben kuzenim diye bisey oldugunda kosayim kardesim diyeyim gelsin yesin icsin otrsun Her derdini dinliyeyim onun soyledigine bak
Hadi ona umut vermis olsam neyse tamam hakli dicem... cevremde herkes beni cok iyi tanir kmseye yanlisim olmamstir
Soran+1 yılYaniiii
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
+1 yılsevmek suç değil keşke bu kadar tepki göstermeyip öncelikle düzgün konuşmayı deneseydin.
yazdıklarından bayağı tepki verdiğini anlıyorum. sonuçta ailevi olarakta sıkıntıya girmiştir çocuk. öncelikle konuşmayı deneyip anlamıyorsa ailene veya çocuğun ailesine söylemek daha mantıklı gibi geliyor bana.10 Yorumla
+1 yılSanki zikmiş. Öyle bir yazmışsın ki. Ne kadar karakteri boş bir insanmışsın. Altı üstü sevdiğini söylemiş ne var bunda? Biz akrabayız, ben sana o gözle bakamam diyerek konuyu kapatabilirsin. Fakat kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyorsun yazdıklarından belli oluyor. Bu egoyu nereden alıyorsunuz siz?
413 Yorumla- +1 yıl
@Murat_c Popüler derken anlamadım?
- +1 yıl
@Murat_c Evet aynen öyle fakat o tip insanlarda karakter denen şey olmuyor ve ilerleyen zamanlarda genelde ''g*t'' gibi ortada kalıyorlar.
Soran+1 yılNe guzelde dertlesiyorsunuz siz öyle
Egolari tavan yapmis insanlardan cok darbe yemissiniz heralde- +1 yıl
@Soran sana kemik atan olmadı. Egoist insan boş insandır. Büyük dağları sen mi yarattın bu hava ne?
Soran+1 yılHaşa öyle bir iddam yok.
- +1 yıl
O zaman bu ego nereden geliyor onu diyorum bende? Herkes gibi sende bir insansın. He güzel olabilirsin ona lafım yok ama egonun fazlası her zaman zarardır. Egoist insan boş insandır.
Soran+1 yılEgoist olduğum felan yok.. ben laf anlatmaya calistikca onun ustelemesi sinirimi bozan..
- +1 yıl
Tatlı dille ilk başta anlattıysan bir o zaman yazdıklarımı es geçebilirsin. Fakat sorduğun soruda çocuk söyler söylemez hakaret etmişsin, ezmişsin.
Soran+1 yılAnlattim tabi kac kere
Sinir oldgm icn yazdm anlasin o da- +1 yıl
O zaman sen haklısın. Bunu sorduğun soruda da belirt.
Arkadaş sana ters gelebilir de o kadar aşağılamanın manası ne? Büyük lokma ye ama büyük konuşma gün gelir devran döner bir bakarsınki saçma bir sebepten sende hoşlanmışsın ee o zaman senin çarkına kuzenin :P tükürür :) kalp kırmak iyi değil biliyorsun abeste olsa azıcık tatlı azda sivri dil ile ikna edersin yinede sen bilirsin. Bunun erkekle bayanla alakası yok onun yerinde sende olabilirdin azcık empati
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir kozu eline verirsem gelsin tükürsün yüzüme
bence çok sert çıkmışsın tamam ona kızman normal ama abilerine neden söylüyorsun ki? olay ikiniz arasında konuş onunla kuzen evlilikleri çok var (UNUTMA Kİ GÖNÜL OTA DA KONAR BOTA DA) çocuk söz geçirememiş ha bunu sana söylemiş bence çok iyi yapmış sana söylemeyip içinde büyütseydi çokmu iyi olacaktı? senin her yakın hareketinden umutlanacaktı her neyse kısacası çok aşırı tepki göstermişsin
10 Yorumla
+1 yıldinimizde kuzenle evlenmek uygun.. sen niye böyle triplere girdin ki.. çocuk açılmış sana ne güzel.. madem sevmiyon karşındakini kırmadan kibarca söyle ben seni kuzenden öte görmüyorum diye.. o da biraz üzülür ardından toplar.. böyle ma filan demeler çocuğa bir de sana nasıl aşık oldu orasıda trajikomik
26 Yorumla
Soran+1 yılAşık olunmayacak gibide degilm ki :p
Napm anlattm anlamadi- +1 yıl
hee yaw hee :DD.. aşk kör kurşun gibidir. hangi kurşunun kime saplancağı belli olmaz.. belki sende ona aşık olursun :))
Soran+1 yılYa tabi kac snedir taniyrm smdiyeli olmadysa daha olmamm ben ilk dusundysem odur her zaman
- +1 yıl
büyük lokma ye büyük laf konuşma :D
Soran+1 yılBaşkaları gbi kötü düşünmüyorum nedense
Byk knsmak değil benden uzak Allah a yakin olsn akrabalar- +1 yıl
akraba akraba diye dışlama çocuğu.. gönül bu ota da konar b. k da afedersin ama :D
Yorumlarindan sondaki gulumsemelerinden anladigim kadariyla kuzenin asik oldugu icin gotun kalkmis abla. Cocuga hakaret edecegine iletisim yetenegini gelistir, cocuga da sastim senin gibisini nasil bulduysa artik..
12 Yorumla
Soran+1 yılEe mal iste :)) hahahahahaha zorla aşık etmiyorum kimseyi kendime
+1 yılYaptığın mallık gidip başkalarına yayman ileri derece mallık belirtilerin olarak teşhis olarak koydum ve çocuğa sadece konuşsaydın örneğin şöyle
- Ben seni seviyorum benimle çıkarmısın
+hayır
-niye
+çünkü akrabayız ve akrabayız diye çocuğumuzun senden daha mal olacağından korkuyorum :D
-hahahaha * koduğumun malı
diyip bitecekti...00 Yorumlaensest kuzen hıkayelerı yasıcaktınız az kalsın :D tabıkıde dogru olanı yapmısın aslında az bıle yapmısın. baskaları ıcın normal ama benım ıcın sapkınlıktır. yakın akrabaya o gozle bakan kendı anasına da o gozle bakar
00 Yorumlaçok abartmışsın hem de çok gönüle söz geçiremen bende akrabama aşık oldum söyledim o da benden hoşlanıyomuş nolmuş yanlış bişemi bence çok fazla abartmışsın uyarsaydın iyiydi gönüle söz geçiremen
08 Yorumla
Soran+1 yılHe oldu sen gel evimize cayimizi corbamizi ic bide kardesim kuzenim de sonrada böyle düşün benden herhangi bir umut görse hadi neyse dicem
Soran+1 yılYa akraba evliligi olur olmaz demiyorm ama ben olsam. once karsndakinin dusuncelerini anlamaya calisirim eger baktm oyle bsey yk hc bu muhabbetleri acmam ölene kadar sır olarak saklarm kendime
Soran+1 yılAynen bncede oyle olmasi gerekr
Soran+1 yılAynen :(
Teşekkür ederim cevap icin
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüçükken kuzenime aşık olmuştum her gördüğümde aklıma gelir ve şu an kuzenim olmasa yine aşık olurdum herhalde :)) fazla abartmışsın onunla güzelce konuşabilirdin abilerine falan ne gerek vardı yetişkin insanlarsınız..
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlattm ama anlamadi bana baska. secenek birakmadi
Cevap sahibi+1 yılEğer istemiyorsan bir daha konuşmazsın onunla zamanla oda anlar bir şeyler hissetmediğini
Ben seni anladım cans sana o gözle bakmazı senin miğdeni kaldırıyor ama erkek işte yapcak bişey yok konuşma bence annexine deseydin rahat bırakırdı seni
00 Yorumla
+1 yılIyi b. k yemissin cocuk zorla hirzina gecmemis sevdigini dile getirmis abisine soyleyip onu rezil edicegine karsina alip adam gibi konusup mesafeni koyabilirdin.
33 Yorumla
Soran+1 yılYa anlattim 3 uncu uyarisimdi ama anlamadi
Daha ugrasamadim bide karsilikli dairelerde oturuyorz ugrasamadm daha fzla laf anlatmaya- +1 yıl
Gorunuste bitmis olabilir ama o cocuk icin bittimi seni sevmekten vacgectmi saniyorsun.
Soran+1 yılKendi bilir artk bsey demeyecegim
yaptıgın hareketi dogru bulmuyorum böyle birşey olmuş ise yüzüne vurman rezil etmen gerekmez düzgün birşekilde durumu anlatman gerekirdi ki sen kezbanlığın dibine vurmuşsun
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlattim ama anlamadi napimm
+1 yılBeybisi sende vur dedik öldürdün... Senin kardeşin değil sonuçta kuzenin yaptığın rezillik adam gibi konuşabilirsin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan tanıdığını bildiğini sever zaten bunda bu kadar büyütülecek ne varki? Sevmediğim tabirler vardır kezban gibi ama kusura bakma sen hakediyorsun.
24 Yorumla
Soran+1 yılIstedigin syle dusuncelern umrumda bile degil
:p Allah sana beyninin yarisini bos vermis- +1 yıl
Sana hiç vermemiş birde böyle düşün 😊
Soran+1 yılDüşündüm canim :p
Soran+1 yılSeni tabirinde benim hic beynm yk işte olmayan beyinlede dusunulmuyor :))))) dusundum dedim grcistrdm :))))
Aşk bu kizim kimi seçeceğine bazen karar veremezsin gönlün kayar olmaz dersin gecersin cocugu sanki tecavüz yapmiş gibi azarlamişsin bide kanki olmaz yani
12 Yorumla
Soran+1 yılAma napim yani anlattim olmayacagini syledm oda hâlâ israr ederse gunah benden gtti yani
Ya ben bunu ensestlik olarak falan ayırmayacağım insan nikah düştükten sonra hoşlanabilir de o harbi ibine :D
00 YorumlaCocuguu ezmissin cocuk acik acik soylemis kotu bisimi yapti bide gecip avbilerine soylemissin cocukla iyi bir sekilde boyle biseyin olmuyacagini anlatirdin ne bu yasin kac senin
13 Yorumla
Soran+1 yılAnlamiyor bunu basta soyledm ama devam etrrdi bana baska secenek birakmadi
22 yasm :)))
Soran+1 yılYaniii
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgili ayağına mı yatıyor yoksa gerçekten aşık ve evlenme gibi bir düşüncesi mi var acaba? önemli olan nokta bu. ne kadar yanlış olsa da akraba evliliği, amca çocukları, teyze çocukları vss kuzeno olarak ilk evlenen kişi siz olmayacaksınız. sonuçta sen gönlüne söz geçirebilir misin? bence o kadar rencide etmemeliydin. niyeti kötü olmayabilirdi.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı. Ha tamam yaptığı yanlış olabilir ama sevmiş seni çocuk aşık olmuş sana. Hakettimi srnin dediklerini. 😎
00 YorumlaSenin yaptığın onun yaptığından kötü bence düzgün bir şekilde konuşabilirdin aşık olabilir nikah düşüyo sonuçta yani.
20 Yorumla
+1 yılsevmek suç olsaydı eğer gerısını getıremedım ama o"da ınsan yanı sevemezmı cok yanlıs yapmıssın ınsan gıbı anlatsaydın
07 Yorumla
Soran+1 yılAnlatmadm mi saniyorsun ben iyi davrandikca kötü ben oldm
- +1 yıl
1 kere daha uyar ıste bı daha boyle bısı olursa oda olmadı döv ben oyle yapardım :D
Soran+1 yılKusura bakmada insan olan 3 üncü uyarsta anlar hadi 1 degl 2 değil :)
- +1 yıl
sen versene su kuzenının adresını :D
Soran+1 yılHahahahaha :))) napicn :)))
- +1 yıl
bılmem sen ne yapmamı ıstersın kuzenıne
Soran+1 yılBsey ypma kalsn :)))
Akraba arasindaki boyle durumlara cok gicik oluyorum, benim kardesime kuzenim gelcek seni seviyorum diyecek, kulaklarindan asarim onu
01 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsunnnn bravoooo :) gzel cevapti
iyide niye yazına salak salak gülücük koymuşsun bence çok vahim bir durum şerefsizlik haddini aşma terbiyesizlik var bu olayda birde nerelisin merak ettim
01 Yorumla
Soran+1 yılYa napim aglimi sinir oldum zaten... Ordu luyum
+1 yılSaçmalamayın yahu. Kuzenler arasında aşk, ilişki olayları Saçma geliyor bana. Akrabasınız sonuçta.
00 Yorumla
+1 yılBence olabilecek birşey kimi seveceğimizi seçemeyiz ki
10 Yorumlasakın birdaha görüşme sen ona sert yaparsı nbir cinnet gelir seni bıçaklar filan valla anan baban müge anlıya çıkar kuzeni aşık olmuş kız yüz vermemiş öldürmüş gibi hiç gerek yok
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha o yurek ister iste :))
+1 yılAynı durumu yaşadım. Ama aileyi araya katmadan halletmen daha iyi olurdu
10 YorumlaBnce okadar fazla tepki vermemeliydin naps in sevmis. Ayni sekil den olsaydn nprdn. Sevmeyebilirsin. Kardes gbide gorebilirsin AMA incitme bnce.
00 Yorumla
+1 yılCocuk sadece hoslandigini soylemis? Fazla abartmissin bence. İtiraz etmeni anlarimda nicin abilerine soyluyorsun?
10 YorumlaAğır konuşup seni seven birisini kırmışın ayıp etmişsin. o içinden geleni söylemiş haksz oldugu kadar haklı sevginin tadını alamayanlar anlayamaz. onu savunmuyorum ama sende biraz edepsizlik etmişsin
00 YorumlaAdam gibi konuşurum illa agzina sicmak mi lazim? Hem sen agzina sicarsan o senin gotunu ve seyini görecek asadadad
03 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha aptal :))
Soran+1 yılYani yani :))
+1 yılal karşına adam akkılı konuş anlar yavaş yavaş soğur sevgilim var de eğer uzatırsa ailesine söylemekle uyar anlamadı mı kopar kıyameti
00 Yorumla
+1 yıltamam kuzen kardeştir bizde ama kuzeniyle evlenenler var. bence istemiyorsan bile böyle ağır bir tepki vermemeliydin. çocuk gibi davranmışsın ;)
10 YorumlaSaçmalıyorsun, adam aşık olmuş güzel bir dille söylemiş. Aşık olmak onun elindeymiş yargılaman yanlış. Kuzensiniz siz, kardeş değil
00 YorumlaSeni sevmesi normal baska kiz gormedi cevresinde herhalde sana asik oldu tanidik olmasi kotu mu
04 Yorumla
Soran+1 yılKötü benle o bir degil
Soran+1 yılYanii. Allah daha iyisini cikarsin karşısına
Bunu yapan sen olsaydin normal biseymis gibi bahseder din ya da hoşuna gitseydi bu kadar tepkin yetersiz bence burada anlatip kendini küçük dusuruyon bnce
10 YorumlaBurdaki cevap seni rahatlatacak yani cocugun agzina sc sonrada gel ben iyimi yaptim de
00 Yorumla
+1 yılYine de olayları büyütmeden tavrını koysaydın keşke.
00 Yorumlaeger evin içinde kısa sortla filan dolasıyorsan rahat davranıyorsan ondan etkilenmis olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum ya arkadasim detaydada anlattim iyi okusaydin
Oyle yanls anlasilcak yilisik hareketlerde yapmadim zaten bana ters oyle seyler cok suratszmdr :)
- Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum bir daha eskisi gibi de olamayacaksınız bir kuzen kaybetmş oldun
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen nye durduk yere byle olsnki onun dengesizliği yuzunden
- +1 yıl
Gönül bu ferman dinnlemiyor demekki büyük konuşmamak lazım*
+1 yılkuzenin olması neyi değiştirir niye o insan değilmi o sevemezmi?
01 Yorumla
Soran+1 yılSevemez gtsin başkasını sevsin
azda olsa bişiler his ediyo olsaydım o hissi buyuturdum :D
010 Yorumla
Soran+1 yılHayr kesnlikle ters bana gore oyle syler
Soran+1 yılYk sanmiyorum kac senedir taniyorm bir insani nasl gorduysem basta oyle devam eder..
Soran+1 yılBüyük knsmak değil insan kendini bilir..
Soran+1 yılSus ya Allah korusun olmasn byle seyler benden uzak Allaha yakn olsun
Soran+1 yılKüçük gormek değil de ayri dunyalarn insanlariyz :)) hem akrabalarmdan birtek teklf eden o degil onlara da dusunmedysem bunada ayni olur dusuncelerm
eşek sudan gelinceye kadar döv. hatta sana yardım edebilirim. eşeği ağaca bağlayabilirim.
00 YorumlaBende 3 yıllık arkadaşıma aşık olmuştum daha doğrusu en başından beri aşıktım o beni öyle görmüyordu
10 Yorumla
+1 yılgüzelsin galiba kuzenin niyeti bozup risk aldığına göre
00 Yorumla
+1 yılNiye kuzeni ile evlenenler çok. Haram değil yasak değil, nikah düşüyormu? Evet o zaman sıkıntı yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen sevmiyorm istemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani sevebilir, sen karşılık vermek zorunda değilsin eyvallah da, çocuğu neden gömüyorsun..
o kadar ağır laf etmemelisin..00 YorumlaAşık olmuş olamaz mı neden öyle davrandın ki? Yaptığın çok ayıp bir şeydi.
10 Yorumlatamam da sende abartmışsın biraz sanki çocuk safiyane duygularla sevmiş seni tecavüz etmedi ya
00 Yorumla
+1 yılHaklısın niye millete yatıyor kendinize rezil etmiş oldun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevmiş işte çocuk olamazmı aşk bu otada konuyo bokada bu kadar sert çıkmasaydın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCocugun cani cekmis azcik merhamet goster kuzenin bide iylik yap
04 Yorumla
Soran+1 yılBen iyilik yapamam ama cok uzulduysen bacini gönderebilirsin
Hem boylece sen iyilik yapms olursn;)
Cevap sahibi+1 yılKuzenine verceksen olur:)
Soran+1 yılLaf etti balkabagi koy tabaga ye sabaha :) saf
:))
Cevap sahibi+1 yılYerimm seni sabaha kadar:)
Kuzen ne len, bana ters öyle şeyler. Iyyyykkk
12 Yorumla
Soran+1 yılEvt ya bende hc sevmedgm syler bnlar baska insan kalmadi kuzene kaldk sanki tvbe ya
+1 yılAlırım tüfeğimi bam bam :3
02 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha :)
- +1 yıl
Kanks bide ilerde eşine dövdürürsün tamam :^^ yardıma ihtiyacınız olursa çağırın. :)
- Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılDua ediyorum kardeşim olmadığına
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede etmelisin
Cocuksun sende oda. Pardon ergen :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHe he aynen ondan
Cesareti için tebrik etmeliydin bence
00 YorumlaYüzüne tükürdün mü? Tükürürdüm ben.
00 Yorumla
+1 yılUzak dur en iyisi bu olur
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler