Yani eleştirmek ya da kınamak istemiyorum ama çok şey görüyorum işte ben evlenince şu olursa hemen yatakları ayırırım hemen boşanırım vs... Tamam, şiddet varsa ve bu dayanılmaz bir boyuta geldiyse elbette ayrılık en doğrusu ama cidden çok basit sebepler için kavga edip yatak ayıracak tipler var. Pardon da eğer ilk sıkıntıda çözüm odaklı olup biririnize katlanmak/destek olmak yerine ayrılacaksanız neden evleniyorsunuz ki?
Güncellemeler
+1 yıl
Feminizm kasacaklar lütfen yazmayın gayet haklıyım. İki tokat için yapılan boşanmalar son derece saçma bence belki 70 yıllık bir evlilik yüzde yüz süper geçemez.
Evet cidden o kadar şaşırıyorum ki çok saçma s lak sebeplere yatak ayıran tipler var. Sonra da eşim benden neden soğudu diye soruyorlar burada sen ikide bir yatak ayırıp boşanma derecesine gelirsen adamın da psikolojisi bozulur
Bence boşanma sebebi bile olabilir... Neden yatak ayrılıyor? Ailenle kavga edince evi terk mi ediyorsun? Bu da böyle. Tamam hemen barışma gene küs ol ama o sıcaklık soğumamalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bunun olmaması için kız arkadaşı yapmadım hiç
Evlenmeden herkes külanbeyi ,🤣
Evet sanırım bu bekara karı boşaması kolaydır meselesi de var işin içinde 😂
Aynen abla
Nafaka altın için evlenen var
Bişey sorucam bu nafaka olayı cidden bu kadar fazla mı ya? İnanasım gelmiyor doğrusu..
Tahammül gücü azalıyor git gide
Evet cidden o kadar şaşırıyorum ki çok saçma s lak sebeplere yatak ayıran tipler var. Sonra da eşim benden neden soğudu diye soruyorlar burada sen ikide bir yatak ayırıp boşanma derecesine gelirsen adamın da psikolojisi bozulur
Kesinlikle öyle tahammül yok yatak ayırmak evlilikte aslında ne kadar kırıcı bı olgu
Bence boşanma sebebi bile olabilir... Neden yatak ayrılıyor? Ailenle kavga edince evi terk mi ediyorsun? Bu da böyle. Tamam hemen barışma gene küs ol ama o sıcaklık soğumamalı
Yakınım yasadı anlatıyım tkop et istersen konusuruz. Ve evet kesinlikle bosanma ya gidiyor ve soguk oldu mu düzelmiyor
Sadece menfaatler
İnanmak istemiyorum ama galiba haklısın..😞
Gibi gibi maalesef