Arkadaşlar Merhaba,
Sizlerden ricam yorum yaparken yazdığım detay kısmını dikkate alarak yorumlar yapmanız olacaktır, evet bugünlerde psikolojik olarak kendimi değişik bir ruh hali içinde hissediyorum, bir bakıyorum ki çok enerji dolu ve mutlu sonra da bir bakıyorum ki modu düşük öfkeli hiç bir şeyden tat almayan bir insan oluyorum.

Üç gün önce çok değer verdiğim bir arkadaşımı gereksiz yere boş konular üzerinde baskı kurup kıskançlıklar yaparak o kadar şans vermesine rağmen bunalım içine sokarak beni engellemesine neden oldum, kendisi ailesi ile bütün iletişim durumum koptu, aynı zamanda zaten 5 yıl boyunca görüşmedik son 4 yıldır konuşuyorduk sayesinde güzel bir şekilde fizik tedaviye gittim.

Birde bu da yetmez gibi evde sorun sahibi hep kendi dediklerini doğru kabul eden eve misafir gelir siyasi parti yüzünden kavga eden kimseyle kendi karısı ile dahi geçimsizlik yapan herkesin herşeyine burnunu sokan bir baba ile birlikte yaşıyorum.

Bedensel engelliyim onlar nereye gidiyor ise bende gitmek durumunda kalıyorum tek sosyal hayatım var haftada 2 ya da 4 gün fizik tedaviye gitmek, o zaman yüzden artık iyice bunaldım, bazı zamanlar yaşamak bile anlamsız geliyor. Kimseye iyilik bildirmek gibi bir derdim yok elbette ama bu kadar da nankörlük görmek insana acı geliyor.

Fizik tedaviye gittiğim kurumda yarından itibaren cuma günleri, psikolojik danışmanlık desteği alacağım, gerçi bunca hata bunca sevdiğim insanı ve insanları kayıp ettikten sonra bir anlamı olur mu bilemiyorum.

#GeceMuhafızı
#bunalim #yalnizlik #ozlem #hasret
03 Şubat 2023 Cuma Saat 00.35
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar