Çekirdek ailede mi geniş ailede mi yetiştiniz?

Geniş aile Kürt olunca normalinden daha geniş oluyorsun 😂 şu an çekirdek aile kızım ve ben ❤️
Rica ederim. Şey...
Takipleşmemiz mümkün mü?
Geniş aile
Cevap
15Cevap
Ne çekirdek nede geniş değişik bişi aslında tek başıma büyüdüm baba ölünce annem hep işteydi 3 yaşındada tek kaldım 13 yaşındada şimdide ulan ailem yokmuş he
Saygılarımı sunuyorum.
Daha çekirdek ne geniş ne onu bilmiyorsun
Bir anlaşmama durumu oldu sanırım. Yanlış anlaşılacak bir karşılık verdiysem kusura bakmayın.
Sana demedim
Benim hat karıştı.
ne yazık ki tek çocuklu bir çekirdek ailede büyüdüm.
çok isterdim koskocaman bir evde bir sürü aile üyesiyle birlikte yaşamak. hatta dizilerdeki gibi uzak akrabalarla bile birlikte oturulan koca bir konak.
Çekirdek ama genişi de deneyimlerdm. Sonra anlaşamadıklari için ayrıldık. Zaten öyle saçmalık olamaz ya. Yaşlı emekli insanla genç insanın bakışı aynı olmaz
5 sene öncesine kadar hep geniş ailedeydim 5 senedir çekirdek o kalabalıktan sonra çekirdek aile olarak kalmak çok sakin ve huzurlu geldi bana ve aileme 💕
Çekirdek aile bile bitiyor. İnsanoğlu her şeyi tüketti
Cok asırı geniş bir ailede büyüdüm sadece ve sadece beilkide inanması güçolacak sizler için ama sadece 42 tane öz amcacocuklarım var ve hepimiz aynı binada büyüdük diyebilirim
Bekar bi halam vardi o bile bizimle kalıyordu abla diyordum
Geniş aile çok güzel zamanlardı çocukluğum ey gidi bee
Geniş aile olup, çekirdek gibi büyüyenlerdenim.
ikside değil ortanca ailede yetiştim.
Geniş ailede yetiştim, çok güzeldi.
Genişşş..😅
Nasılsın sinir?
1. yardım çağrısı
adıyaman/gölbaşı öztekin apartmanında ailem mahsur kaldı yakın olanlar acil yardım edin
yayalım arkadaşlar lütfen
2. yardım cagirisi
adana yurt mahallesi 71477 sokak zeray apt 6. kat lütfen yardım edin
3. yardım çağrısı
memiş özdal mahallesi 320 nolu sokak veli sarıoğlu apartmanı no 11 daire 18 pazzrcık kahramanmaraş
4. yardım cağrısı
kurdere mahallesi hursit caddesi şahin apartmanı
nurdağı gaziantep
2. kat
5. yardım çağrısı
sarayken mahallesi yeni akkent royal sitesi b blok 10. kat antakya hatay çocuklarla göçük altındayım.
6. yardım çağrısı
adıyaman/gölbaşı öztekin apartmanında ailem mahsur kaldı yakın olanlar acil yardım edin
7. yardım çağrısı
: iki çocukla beraber dört kişiler
odabaşı mahallesi has sokak özkan gold d blok 6. kat 19 numara antakya/hatay
8. yardım çağrısı
cumhuriyet mahallesi adana menderes caddesi madanoğlu apartmanı no:09 kat:03 daire:14 31040
hatay/antakya
9. yardım çağrısı
istasyon mahallesi atatürk caddesi no:25 pınar apartmanı 3. kat kahramanmaraş/türkoğlu opet karşısı buraya yakın olan kimse var mı
şu an yardım bekliyolar lütfen yayın mesajı
yakın olan varsa yardımda bulunsun lütfen
👍
İki tip ailede olmadı hiç yurtta çocuk yuvasında büyüdüm yetiştim.
Çamaşırı yıkamadan seren Ulvi
🤣🤣🤣
geniş aile kaldı mı?
Önceye nazaran az var. Burada da yaşı itibari ile geniş ailede yetişmiş kişiler vardır diye düşünüyorum.
bizim babalarımızın zamanı değil miydi
o devir?
şu an babalarımızın döneminden daha az var. Bizim dönemimizde ise babalarımızın döneminden az, bulunduğumuz bu dönemden fazla vardı. Yeter da. 🤣
Çekirdek aile
Çekirdek
Çekirdek aile
Çekirdek aile
Keşke çekirdek aile olsaydı
En İyi Cevaplar