Kıskanç kaynana?

3 aylık bebeğim var. Dogumdan sonra eve ilk geldiğim gün de dahil gece 11 12 ye kadar oturuyorlar. Bebeğimi uykusundan uyandırıyor sevmek için. İki dakika oyalanip ağlatınca karnı aç diye geri getiriyor. Eşim baba olduktan sonra çok pinpirikleşti. Hasta olacak, karnı mı aç, altı temiz değil, biryerimi ağrıyor diye beni bunaltıyor. Kayınvalideme söylediğimde "neden herseyine karışıyor ki " diyordu. Bir kaç gün önce bir hareketlerine sinirlenip geldiklerinde çok yüz vermedim. Eşimin yanında bu çocuk doymuyor doysa ağlamaz dedi. Ben de doktorla konustugumu kilosunun gayet iyi olduğunu doydugunu söylediğini anlattım. İnadıma tekrarladı. Onlar gitti eşim başladı bu doymuyor diye. Bugun yine eşimi aradı o çocuk aç doymuyor diye. Eşimle birbirimize girdik bu yüzden.
Herseyime karışıyor. Evime kafasına göre misafir çağırıyor, neden duş alıyormuşum, neden telefonu geç açmışım, neden sürekli eve birşeyler alıyormuşuz. Oğlum bekar olsaydı bana da alırdı falan diyor. Eşim aptalı ise onları tutuyor. Ben fenaymışım fitne cikartiyormuşum annesi o anlamda demiyormuş yapmiyormuş vs vs. Kadını artık olduresim geliyor. Bitik hissediyorum bebeğimle ilginmek bile gelmiyor içimden artık 🥺 Ne yapmaliyim gercek yüzlerini ortaya cikartmak için?
Kıskanç kaynana?