Ben 10 yıllık arkadaşımı sildim.
Etkiliyor
Etkilemez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben 10 yıllık arkadaşımı sildim.
Beni etkilemez. kim kime destek verirse versin ben konuşurum ancak benimle parti için tartışan adamı ben silerim. bana saygı duymayan ben saygı duymam. ne üstünlüğü var benden kim ki kendisi bana üstünlük kuracak benimle konuşmayacak? konuşmasa konuşmasın ben konuşmak istediklerim ile konuşurum konustuğum kişilerinde siyasi görüşüne bakmam konusunu da açmam. sen falanca partilisin git diyen adamın daha yanında da durmam. böyleleri inasan değil çünkü...
Peki adamın siyasi görüşü senin değerlerine düşmansa bile mi?
benim çevremde böyle kişiler yok. ve düsmanca konuşmazlar eleştiri olur sadece olsada. hakaret küfür konuşulmaz.
mesela çevrende böyle kişiler olsa ister istemez onları uzaklaştırırsın değil mi?
hakaret ediyorlarsa bana tabiki uzaklaşırım. parti için kimseye hakaret etmem bana edeni de zaten görüstede yazdım insan yerine koymam ve daha evine gitmem.
Cevap
21Cevap
Etkilemez
Evet. Kesinlikle bu vatana ve millete ihanet her kim olursa olsun sohbeti keserim. Çünkü arkadaşlık, güveneceğin insanlarla kurulur. Hain zihniyeti kimseye güvenmem, bağ da kurmam
Arkadaşlık ortamımda siyasi görüşler konuşulduğu zaman susmayı tercih ediyorum, arkadaşlarımda siyasal ideoloji için ara açacak seviyede değiller zaten.
Benim sevgilimle siyaset konusunda tek bir ortak noktamız amacımız var, onun haricinde siyasi görüşlerimiz farklı ama anlaşıyoruz.
Şahsen belirtmek istemem. Yarın bir gün işe girsen malum sosyal medya hesaplarına bakıyorlar vs hangi partilisin vs
Bağımsız biri olarak beni etkilemez ilgilendirmezde (partilerden nefret ediyorum). Karşıdakinin de benimle parti konusunda tartışmaya girmesinede izin vermem. Herkesin düşüncesi kendine.
Dil, din, ırk, mezhep, boy, pos, cinsiyet gözeterek insan ayırmam, ne arkadaşlıkta, ne ticarette, ne dostlukta, ne aşkta. İnsan olsun yeter ki ve o da ayırt etmesin.
evet misal tkp mensubuysa sanki sadece f*ck olunurmuş gibi. bi de bunların hiç erkek uyesi yok mu ya bana hep kızılbaşlari denk geliyor
Siyasi görüş değil ama inanç sistemi etkiler mutlaka siyaset çok da mühim fark değil
Bağlantılı olabilir ama toplumda tamamen bağlantılı olmadığını görüyoruz. İlla bu böyle şu şöyle diye sınır çözemeyiz. Muhafazakar partilere oy veren ateistler var...
İdeolojik düşünce benim için önemli ben solcuyum sağcı biriyle beraber olamam.
Herkes için farklıdır bende en basitinden yazdım arkadaş sevgili fark etmez
Evet tanıdığım çoğu sağcı öyle ama genelleme de yapmamak lazım yinede
Etkilemediği gibi aramız da dalga da geçiyoruz birbirimiz ile. Senin parti böyle benim parti böyle filan diyerek.
Bu yüzden arkadaş ortamında siyaset tartışmayı sevmem. Atatürk düşmanı olmasın yeter, her görüşe saygım var
İdeoloji evlilikte önemlidir çünkü bir ömür paylaşılır, çocuklar yetiştirilir vs. Ama kalkıp arkadaşlığı etkilememeli. Üstelik 10 yıl olmuşs
Ortamlarda siyaset konuşmamam gerektiğini öğrendiğimden beri kafam rahat
İnsan gibi anlatırım insan gibi konuşursa etkilemez ama siyasi partili kişilere düşmanım özellikle ampule 😉
İllaki karşıdaki kişilerin düşüncelerini gösterir. Az çok etkiler bence
Etkilemiyordu normalde ama artık etkiliyor. Ampule basanlarla muhabbeti kesiyorum direkt.
Evet ampüle basan kişilerle arama mesafe koyuyrum kıt kafalı ve yiyicilerle işim olmaz
Aşırı ideolojisi varsa silerim
Körü körüne inananları kast ettim, düşünce yetisi olmayıp başkalarının fikirleri ile konuşanlar
Kesinlikle hayır, umurumda değil çünkü.
Benim babam sağcı olsun onu silerim
Aileyi etkiliyor daha çok😄😄😄😄
Hiçbirini desteklemiyorum
Etkiler. Ampülcü biri ile arkadaşlık kurmam
Siyasi görüşüm yok oy falan da kullanmam kattiyyen
Reis 10 yıldır aklın neredeydi şimdi sildin
Hayır her görusten arkadaşım var
Bu konulara pek girmem ama etkiler ya
Etkilemiyor öyle konuları pek konuşmayız
Nasıl yani 2 kere yorum yapılmıyor mu
Etkilemez hak konularda pek takılmıyoruz