Aile & Toplum Yanında en rahat olduğunuz kişi kim? bLueetimeS Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Bazı insanların yanında olmak huzur verir, onun yanındayken tüm kötülüklerden uzaklaşmış hissedersiniz. Rahat davranırsınız. Peki bu kişi sizin hayatınızda kim? Yanında en rahat olduğunuz kişi kim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
myraes Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Ailemin yanında fazlasıyla rahat hissediyorum çünkü insan en değer verdiği kişilerin yanında rahat hisseder 😌 1 13 Yorumla bLueetimeS +1 yıl Koltukta veriyor rahatlık Yorumla myraes +1 yıl Koltuk kişi mi Yorumla bLueetimeS +1 yıl Evet 😁 Yorumla myraes +1 yıl 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla bLueetimeS +1 yıl Kişi kendinden bilir işi Yorumla myraes +1 yıl 🤣🤣 Yorumla myraes +1 yıl Böyle bi foto neden var Yorumla bLueetimeS +1 yıl Nasıl bir foto Yorumla myraes +1 yıl Görseldeki agagsjsh Yorumla bLueetimeS +1 yıl Seni görünce eros da bana aynısını yapıyor ondan 😁 Yorumla myraes +1 yıl Haydaa düştük...😅🌷 Yorumla bLueetimeS +1 yıl 😁😁 🌹 🍫 ☕️ Yorumla myraes +1 yıl Teşekkürler bitter çaklıt ◉‿◉ Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Babam ve annem. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. benim tabi ki 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Huzursuz olduğum zaman kimsenin yanında rahat olamıyorum yalnız kalmak en güzeli 1 1 Yorumla bLueetimeS +1 yıl Mantıklı Yorumla
En İyi Cevaplar