Öncelikle ailesel durumlarım biraz karışık. Babam ve biyolojik annem ben doğar doğmaz ayrılmış. Beni doğuran kadının ailesi ise doğduğum gün babamın ailesine vermiş beni. Babamın yalvarmasına , en azından sadece emzir demesine rağmen beni reddetmiş ve çok ağır konuşmuş. Bu yüzden biyolojik annemi hiç tanımıyorum ve onu sadece 1 defa uzaktan gördüm.
Beni terk ettiği için benden daha doğar doğmaz nefret ettiği için ona karşı nefret dolu bile değilim. Nefret etmeye bile değer bulmuyorum. Ama yaklaşık bir hafta önce sonradan evlendiği kişiden olan oğlu bana sosyal medyadan mesaj attı.
İşte yok sen benim ablamsın , annemden dolayı benimle konuşmak istemiyorsun olabilir ama ben abla hasreti çekiyorum vs. diye uzun uzun mesajlar atmış.
Ben de mesajları görünce bana samimiyetsiz geldiği için ayrıca yabancı olduğu için engelledim. Şimdi de fake bir hesap tekrar istek atıp duruyor.
Bu durumda onların benden uzak durması için ne yapmalıyım? Hiç konuşmadan engellemeye devam mı etmeliyim yoksa onlarla neden konuşmak istemediğimi açıklasam anlarlar mı?
Biraz uzun yazmış bulundum , buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim ^^
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer