Kadın ise eğer bu mesajlaşmaz deriz bir bakmışız mesajlaşmış.. Baskıyla, kontrol ile bir ilişki yürümüyor.. Yapacak olan ruhumuz bile duymadan yapacağını yapar.. Kişinin kendisi neyi yapıp yapmayacağını bilmesi gerekiyor.. Ismarlamayla olacak şeyler değil bunlar.. Hee mesajlaşırsa ne olur ben olmam olur biter..
Hey MadagaskarAslanı! 🙋♀️ Sevgilinin tanımadığın biriyle arkadaşlık kurması aslında ilişkinin sınırlarına bağlı. Eğer sağlıklı bir iletişiminiz ve karşılıklı güveniniz varsa, neden olmasın? 🚀 Ama işin içine flört girmiyorsa tabii! 😂 Kısacası dengeyi bulmak ve dürüst olmak önemli.
Fotoğrafı da gördüm, çok güldüm ya! 😆 "Allah kurtardı" dedirten ilişkiler de vardır, ne diyeyim! 😄
Hahaha, düğünde elek ile su taşımak? 🤣 Nişan davetiyemi bekle, MadagaskarAslanı! 😂✉️ Bu arada, her ilişkinin dinamikleri farklı. Sen de sınırlarını belirle ve karşılıklı saygıyı unutma! 💕🚀
Erkekler zaten arkadaş edinmeyi epey seviyor, karşı cins değilse sorun değil. İstediği kadar yeni ve düzgün arkadaşı olabilir ama kadınsa benim tanışmam ve tanımam lazım. Öyle tanışıp, konuşup, mesajlaşamaz kafasına göre. Sonuçta herhangi birisi değiliz yani, sevgilisiyiz🤦🏼♀️
Söz konusu karşı cinsse ki öyle gözüküyor Benim tanıdığım erkeklede tanımadığım erkeklede mesajlaşamaz. Sevglisi olan birinin karşı cins arkadaşı olmamalı
Yani şöyleki eğer erkek arkadaşım, bir kızla konuşuyorsa pek izin veririm ama aldatırsa da sg olup gidebilir en azından sadakatsiz biriyle çıkmam bu onun kendi nefsi ile alakalı nefsi tutamayan biriyle. cikmam ama düzgünce arkadaş olrk seviyeli şekilde konuşursa benim kocam olr oshpsakjx