Üniversite öğrencisiyim sürekli görücü haberi geliyor, hangi çağda yaşıyoruz ya?

Tıp fakültesi beşinci sınıfım herkes bunu biliyor buna rağmen görücü haberi geliyor hangi çağda kaldık şaşıyorum doğrusu
Öncelikle tebrik ederim çok kıymetli bir bölüm okuyorsun... Umarım başarılı olursun...
Diğer konuya gelicek olursak... Si*ktir et gitsin bana erkek olduğum halde geliyor görücü hepsini def ediyom 😁😂 nerede evde kalmış tanıdık kız varsa geliyor... Zamanında yüzümüze bakmazlardi köşeyi dönünce hepsi sıra oldular şimdilerde... Salla onları çok kafaya takma sen hayatına bak...
Teşekkür ederim yorumun için
Birbirlerini tersledin mi bu kulaktan kulağa yayılır bir daha da gelen olmaz. En etkili yöntem nişan yüzüğü tak. Gören sorar aile arasında oldu bitti dersin yahut kendi aramızda dersin.
Cevap
13Cevap
Bu görseli evinizin kapısına asmanı öneririm 😂😂
Genel olarak biseyler anlar gibi oldum ama en son sinirimden aglayacagim kismini tam çözemedim.. sen neden bu kadar sinirleniyorsun bu duruma? Dersler mi zor geldi acaba onun mu yan etkisi
Görücü geliyor olması kötü bir şey değil. İstemiyorsan evlenmezsin olur biter.
Seni kaptırmak istemiyorlar , sakin görücü usulü evlenme
Takma sen onları bitir okulunu hayatını yaşa görücü sana gelmiyor diplomana geliyor
Dimi ya insanlar ne tuhaf sanki kraliyet ailesinin üyesinin.. Benim arkadaş arandığında da baya çıkmıştı kısmeti ne hikmetse
Sen bide üniversiteyi bitirince gör. Girdiğin her ortamdan çıkacak 😂
yakında okulunada gelecekler önce seni ikna etmek için
soğuk davran
kötü bir durum hele sizin gönlünüz yokken ve sizden habersiz
Seni kaçırmak istemiyorlar
Sana da görücü geliyorsa kimse evde kalmaz demektir kskslsls
Ölüyorlar, bitiyorlar senin için.
hayat senin kesinlikle kariyerine bak
Ailenden kaynaklı olmasın?
Gülsem mi ağlasam mı cidden komik durum
Önce okulunu bitir la
Ne görücüsü