Eşim asker 20 gün oldu daha işi bırakalı adam zaten iş arıyor kendisine babam aradı işin yoksa kızda yok getir kızımı torunuma ben bakarım dedi kızım orada aç susuz falan dedi ya eşim benimle konuşmuyor ben seni ac biraktimmi diyor babam neden böyle yaptı anlamadım şok geçirdim abime eve pazarlık yaptırmış gecenin köründe şok geçirdim ben aşağıdakileri aldırmış eşimde poşete koyup geri götürdü ne oluyor böyle
Eşim işsiz kaldı diye babam arayıp "işin yoksa kız da yok, getir kızımı" demiş. Ne yapacağız biz?
kusura bakmada kocannın ailesi seni eve alırken evlenirken elinde olmayan birşeyi bahane edip seni ezdilermi lütfen ya az kocanın tarafını tut baba sanane de saygılı konuş de babana kocana torunu için en azından saygı duysun sinir oldum ya
Annene dert yandin mi hiç.. babanı tek etkileyebilecek kişi annen çünkü.. eşinin ailesi başka bir şehirde mi.. onlarin imkanı varsa size destek olurlar.. Allah yardımcınız olsun.. eşinin yanında olman çok güzel bu süreçte..
Eşin haklı Ailene tavır al Ve artık Konuşma onlarla eşin senin yinede kalbini kırmamış Evlilik zorlukta asıl belli olur İşsizlik ye olacak bu gayet normal Niye baban lord mu milyoner mi
Öyle yapacağına erkek erkeğe konuşmayı seçseymiş daha iyiymiş eşin adam olmak için çaba gösteriyorsa bence yanında olmalı sende yanında olmalısın zor biriyse eşin bu evlilik zor bir dönem