Adam cami yapalım dememiş ki... Mokobombo dininin ibadethanesi olarak açılsın demiş.. Din düşmanlığınız gözünüze perde indirmiş. İslam deyince aklınıza kızlık zarı geliyor.. Yani kapınızın önündeki en büyük engel.. ;)
Kızlık zarına nasıl geçtim? Evet bilerek ve bir sohbeti en kısa hale getirmek için geçtim... Lafı gevelememek için son cümleye geçtim. Sadece 12 yıldır bu sitede yüzlerce kızla konuşuyorum.. Bazıları ile yıllar süren arkadaşlığım var. Her türlüsü ile... İçlerinde hayat kadınları da var.. Özellikle İslam düşmanlığının en büyük iki nedeni, insanların ibadet etmekten kaçınması ve bunu angarya olarak görmesi.. Tıpkı Roma döneminde Aziz Pavlus un misyonerliğinde, Hristiyan olmak istemeyen ateistler için tüm ibadetlerin silinip atılması ve basitleştirilmesi gibi.. Hatta kutsal şarap bile buna dahildir. Camide şarap içip dans etmek serbest olsaydı, bugünkü din düşmanlarının hepsi sofu olurdu.. İkinci neden ve özellikle kızların vurguladığı, kızlık zarı mevzusu... Özgürce ilişkiye girmek için dini önlerindeki en büyük toplumsal baskı aracı olarak görüyorlar.. Bu nedenle din değiştirip Hristiyan olan kızlar bile var ama çoğunluğu ateist olmayı tercih ediyor.. Aslında sadece kendilerini ve toplumu kandırıyorlar. Neyse mevzu uzun ve gereksiz. İşin özeti, din düşmanlarının en sık oynadığı oyun... Dini anlamak yerine onu kullananları, o dinin temsilcisi gibi göstererek, dini aşağılamak. Bir sapık simitçi ise "tecavüzcü şahıs", imam ise "tecavüzcü imam" ifadesini kullanmak.
Tamam da din düşmanı olduğumu yorumun neresinden çıkardın her yerde cami olduğunu inkâr edemezsin yeterince cami var çoğu bomboş zaten doğru düzgün ibadet eden bile yokken turistik müzelerin ibadete açılmasını saçma buluyorum inançlı biri olarak
Hayır tabii ki etmiyor ama camiler zaten bomboş yeterince de var bundan bahsediyorum sanki herkes dolup taşıyor ibadet edecek yer yokmuş gibi müzeleri de ibadete açıyorlar rahatsız değilim ama saçma
Çelişkili ifade var... Soruya cevabında ilk cümlen doğrudan bu idi... "Yeterince var"... Demek ki rahatsız etmiş.. Şimdi rahatsız etmiyor diyorsun.. Kime göre yeterince var.. Kim karar veriyor buna... Camilerin büyük çoğunluğu bağış ile yapılıyor... Yani devlet hemen hiç cami yapmıyor. Sadece arsa tahsis ediyor ki o bile çoğunlukla bağış.. Birileri bir yerlere cami yapıyorsa demek ki ihtiyaç duyuyorlar... Cami yapma demek ile evsiz insan ev yapma demek aynı şey... Öte yandan camiler sadece vakit namazlarında boş olur. Bayram ve cuma namazlarında insanlar sokaklarda namaz kılıyor.. İnsanlar sokakta namaz kılıyor ise cami yeterli midir, değil midir?
"Yeterince var bunu kimse inkâr edemez" Bu sözünü inkar eden binlerce insan var.. Somut olarak... Kim biliyor musun.. ? Cebinden para harcayıp cami yaptıran şahıslar... Demek ki onlara göre yeterince yokmuş... Kaldı ki ev örneğini verdim... Hemen her şehirde yüzlerce boş ev varken halen bina dikiyorlar daire yapıyorlar.. Neden sen ve senin gibi düşünenler, yeterince var artık yapmayın demiyor, diyemiyor? Belediyeler sözde çocuk parkı adı altında hemen her mahalleye 2-3 tane basit ve son derece kalitesiz parklar yapıyorlar... Neden böyle adi parklar yapmak yerine orman şeklinde parklar istemiyoruz... Çünkü o zaman ucu bize dokunuyor... Elimizden evimiz alınıyor.. O yüzden görmezden geliyoruz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İbadet edecek bir sürü cami varken neden müzeleri açıyorlar anlamıyorum zaten her yerde yeterince ibadet edecek cami var
Adam cami yapalım dememiş ki... Mokobombo dininin ibadethanesi olarak açılsın demiş.. Din düşmanlığınız gözünüze perde indirmiş. İslam deyince aklınıza kızlık zarı geliyor.. Yani kapınızın önündeki en büyük engel.. ;)
Din düşmanı falan değilim :) Sadece etrafta yeterince cami var ibadet için onu söylemek istedim öyle bir amacım yok
Ayrıca dinden nasıl kızlık zarına bağladın olayı saçma bir düşünce yapın var
Kızlık zarına nasıl geçtim? Evet bilerek ve bir sohbeti en kısa hale getirmek için geçtim... Lafı gevelememek için son cümleye geçtim. Sadece 12 yıldır bu sitede yüzlerce kızla konuşuyorum.. Bazıları ile yıllar süren arkadaşlığım var. Her türlüsü ile... İçlerinde hayat kadınları da var.. Özellikle İslam düşmanlığının en büyük iki nedeni, insanların ibadet etmekten kaçınması ve bunu angarya olarak görmesi.. Tıpkı Roma döneminde Aziz Pavlus un misyonerliğinde, Hristiyan olmak istemeyen ateistler için tüm ibadetlerin silinip atılması ve basitleştirilmesi gibi.. Hatta kutsal şarap bile buna dahildir. Camide şarap içip dans etmek serbest olsaydı, bugünkü din düşmanlarının hepsi sofu olurdu.. İkinci neden ve özellikle kızların vurguladığı, kızlık zarı mevzusu... Özgürce ilişkiye girmek için dini önlerindeki en büyük toplumsal baskı aracı olarak görüyorlar.. Bu nedenle din değiştirip Hristiyan olan kızlar bile var ama çoğunluğu ateist olmayı tercih ediyor.. Aslında sadece kendilerini ve toplumu kandırıyorlar. Neyse mevzu uzun ve gereksiz.
İşin özeti, din düşmanlarının en sık oynadığı oyun... Dini anlamak yerine onu kullananları, o dinin temsilcisi gibi göstererek, dini aşağılamak. Bir sapık simitçi ise "tecavüzcü şahıs", imam ise "tecavüzcü imam" ifadesini kullanmak.
Tamam da din düşmanı olduğumu yorumun neresinden çıkardın her yerde cami olduğunu inkâr edemezsin yeterince cami var çoğu bomboş zaten doğru düzgün ibadet eden bile yokken turistik müzelerin ibadete açılmasını saçma buluyorum inançlı biri olarak
Bir caminin yanına başka bir cami yapılması seni neden rahatsız ediyor? Buradan başlayalım..
Hayır tabii ki etmiyor ama camiler zaten bomboş yeterince de var bundan bahsediyorum sanki herkes dolup taşıyor ibadet edecek yer yokmuş gibi müzeleri de ibadete açıyorlar rahatsız değilim ama saçma
Çelişkili ifade var... Soruya cevabında ilk cümlen doğrudan bu idi... "Yeterince var"... Demek ki rahatsız etmiş.. Şimdi rahatsız etmiyor diyorsun.. Kime göre yeterince var.. Kim karar veriyor buna... Camilerin büyük çoğunluğu bağış ile yapılıyor... Yani devlet hemen hiç cami yapmıyor. Sadece arsa tahsis ediyor ki o bile çoğunlukla bağış.. Birileri bir yerlere cami yapıyorsa demek ki ihtiyaç duyuyorlar... Cami yapma demek ile evsiz insan ev yapma demek aynı şey... Öte yandan camiler sadece vakit namazlarında boş olur. Bayram ve cuma namazlarında insanlar sokaklarda namaz kılıyor.. İnsanlar sokakta namaz kılıyor ise cami yeterli midir, değil midir?
Yeterince var bunu kimse inkâr edemez ki ayrıca rahatsız olduğum falan da yok rahatsız olsam bunu belirtirdim zaten. Yeterli
"Yeterince var bunu kimse inkâr edemez" Bu sözünü inkar eden binlerce insan var.. Somut olarak... Kim biliyor musun.. ? Cebinden para harcayıp cami yaptıran şahıslar... Demek ki onlara göre yeterince yokmuş... Kaldı ki ev örneğini verdim... Hemen her şehirde yüzlerce boş ev varken halen bina dikiyorlar daire yapıyorlar.. Neden sen ve senin gibi düşünenler, yeterince var artık yapmayın demiyor, diyemiyor? Belediyeler sözde çocuk parkı adı altında hemen her mahalleye 2-3 tane basit ve son derece kalitesiz parklar yapıyorlar... Neden böyle adi parklar yapmak yerine orman şeklinde parklar istemiyoruz... Çünkü o zaman ucu bize dokunuyor... Elimizden evimiz alınıyor.. O yüzden görmezden geliyoruz.
Şu kafa varya şu kafa bu cahil kafa varya, yok olsalar rahat etsek ya
Ben de şaman ayini yapmak için uygun ortam istiyorum
Orta Asya'ya gidelim bitsin bu özlem
Komik olduğunu falan mı düşünüyorsun 🙂
Evet.
Çok komiksin ya, öldüm gülmekten 🙂
Ölme.
Hayır başka ibadet edecek yer mi yok
Önce Çatalhöyük'ü dolduralım.
sonunda biri dile getirdi dinsz imansız oldum yav açın sunu
Arkada Dombra
hayir