Aile & Toplum 1 ay Bugün ne yapmayı planlıyorsunuz? DForVendetta Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Eveet günlük planınız nedir? Tembel tembel evde oturanlar kıskanılıyorsunuzzz Bugün ne yapmayı planlıyorsunuz? Cevap Yaz 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
fesfs Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% 1 ay Birazdan saçımı fonleyip makyajimi yapıp kahvaltimi yaptıktan sonra kahve eşliğinde kitap okuyacam dışarıda yağmur sessizlik böyle planladim 1 1 Yorumla DForVendetta 1 ay Aa nerde okuyacaksın kahve alıp geliyorumm bende Yorumla
Eylulemira Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% 1 ay Mersin'den Adana'ya geldim dişçi randevum vardı balcalı da 0 7 Yorumla DForVendetta 1 ay Aaaa oralarda birileri yok muu bu hanımefendiye kahve ısmarlasın Yorumla Eylulemira 1 ay Aaaa birinin bana kahve ismarlamasına ihtiyacım yok Yorumla DForVendetta 1 ay Aaaa maksat sosyalleşmektiii hanımefendiiiii Yorumla Eylulemira 1 ay Ben yeterince sosyalım yeterli bı bana Yorumla DForVendetta 1 ay Pekii tatlış ama dişçi gerginliğin var gibi Yorumla Eylulemira 1 ay Hiç yok Yorumla DForVendetta 1 ay O zaman dans Yorumla
_Akşamyıldızı_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 ay Film seyretmeyi düşünüyorum ekstra bir şey yok sen neler yapmayı planlıyor sun 0 3 Yorumla DForVendetta 1 ay İstanbul trafiğinde direksiyon saklayacağım dostum iyi seyirler sana Yorumla _Akşamyıldızı_ 1 ay Hmm iyi yolculuklar dikkat et kendine teşekkür ederim 🌹 Yorumla DForVendetta 1 ay Sağol dostum 🙏🏼 Yorumla
goldrose200 Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 ay Yarın sınavım var, onu tekrar edicem 1 2 Yorumla DForVendetta 1 ay Başarılar şimdiden Yorumla goldrose200 1 ay Teşekkür ederim Yorumla
nedenamaa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 93% 1 ay Veterinere gitcm birzdn, evdeyim bugün plan bu 😅 0 5 Yorumla DForVendetta 1 ay Ne güzelll evdesin. Kedin mi var Yorumla nedenamaa 1 ay Evet Yorumla DForVendetta 1 ay Ne güzel ısır bol bol burnunu Yorumla nedenamaa 1 ay Durumu baya kötü ya 😞 Yorumla DForVendetta 1 ay Geçmiş olsun neyi var Yorumla
Dahliaa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Aksama kadar yatacağım evde 0 1 Yorumla DForVendetta 1 ay Tv keyfii off be çok özledim Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% 1 ay Gezeceğim az buçuk, hastane işi biterse 0 2 Yorumla DForVendetta 1 ay Geçmiş olsun dostum Yorumla ichwillsieg 1 ay Sağol kardeşim, iyi günler dilerim. Yorumla
queennn00 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 1 ay Dışarı cıkıp kahverengi göz kalemi alıcam 😂 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 34,3b cevap paylaştı. Planım yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Birazdan saçımı fonleyip makyajimi yapıp kahvaltimi yaptıktan sonra kahve eşliğinde kitap okuyacam dışarıda yağmur sessizlik böyle planladim
Aa nerde okuyacaksın kahve alıp geliyorumm bende
Mersin'den Adana'ya geldim dişçi randevum vardı balcalı da
Aaaa oralarda birileri yok muu bu hanımefendiye kahve ısmarlasın
Aaaa birinin bana kahve ismarlamasına ihtiyacım yok
Aaaa maksat sosyalleşmektiii hanımefendiiiii
Ben yeterince sosyalım yeterli bı bana
Pekii tatlış ama dişçi gerginliğin var gibi
Hiç yok
O zaman dans
Film seyretmeyi düşünüyorum ekstra bir şey yok sen neler yapmayı planlıyor sun
İstanbul trafiğinde direksiyon saklayacağım dostum iyi seyirler sana
Hmm iyi yolculuklar dikkat et kendine teşekkür ederim 🌹