Hafta sonu değerlendirmesi mesela..😜💁🏻♀️
Hava da mis..💋👌
Hava da mis..💋👌
Sabah erkenden kalktım inceden müzik bir fincan kahve ooop doğru sahile 1 saat kadar düz koşu döndüm bir duş çayımı demledim ufaktan kahvaltı hazırladım , yıkancaklar makineye...
Simdi dışarıya çıkıp gezme zamanı es dost görme zamanı ve tabiki biraz eğlence...
Biseyler yapmazsa sıkılır insan , kendimize iyi bakmalıyız, sabahın oksijeni denizin kokusu kuşların cıvıltısı etraflarda kimseler yook daha ne isterki insan... Tesekkur ederim...
İstanbul demek istiyorum cok yakınım...
Hoş geldin...☕
Ben Teşekkür ederim saygılarımla...
Sevgi benden hanfendi 👏
EİG için çok teşekkür ederim...
Burada yağmur var..
Birazdan bir kahve yapıp kitabıma odaklanacagim ondan sonra telefon çalmaz sinirlerim bozulmazsa makaleme devam ederim. Donra akşam olur mekana gecerim iş güç alkol eğlence derken gece saat 02.00 olur dükkanı kapatır eve gelirim
Yıllardır okuyorum cesaret edip yazmaya başladım ama şuanda 15 20 sayfa kadar bir taslak oldu yazmaya tam kendimi veremiyorum versemde konu şaşıyor toparlanmiyor
Muhteşem ya.. 🙂👍 bende okurum hep.. ama yazma fikri de var aklımda sürekli..
Bu arada beynin açık ve odaklanıla bilmesi için dolu olmaması lzm.. sessiz sakin az ışık olabilecek bir ortam..
Ve mümkünse gece yazılması daha uygundur
Bence.. düşünceler daha yoğun olduğu saatler çünkü canım ..
Gürültülü bir hayata sahibim gece eve geldiğimde kafamdaki uğultu gitsin diye sabah 4 lere 5 lere kadar geziniyorum evin içinde ya da balkonda kahve sigara
Ramazanda bakicaz artık büyük bir ihtimal çiftliğe gecerim 1 ay ozaman bi ilerleme olur konu tamamen sabitlesir
Evet bi club e ortagim birde farklı işlerim var
Cevap
16Cevap
istanbuldayım ama cok yogun calıstıgım ıcın bugun bısey yok gzme flan yanı
Tembellik valla ne çıkacam
Şirkette keyif yapacağımm
Akşam 5ten sonra boşum bir hatun denk getirirsem. Gece Şarap içip, sohbet edip, yarın tüm gün yatak keyfi yapmayı planliyorum
Eski bir oyun indirdim beğenmedim başka bir oyun indirmiştim ona devam ederim 😂
arkadaşlarla eğlenmeyi
Çalışıyorum ofiste. Bütün elemanlara tatil verdim ben tek
Yatacağım
Nöbette çalışıyoruz:/
Düğüne gidip halay cekcez
Uyuyacağım
Eski bir dizi veya film açıp izlemeyi
yapacak bir şey arıyorum
maalesef işe gideceğim
Bizim yerimize plan yapanlar var
Bugün değil ama yarın oğlumla yüzmeye gidicez
Biraz uyku. Biraz cafe çay. Sonra sinema.
Anamla dizi izliyoz
evdeyim
Bilmiyorum
Düğün var akşam
Gitti yüz lira
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar