Aile & Toplum Sizi araba tutuyor mu? Vazgeçtim__- Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizi araba tutuyor mu? Güncellemeler+1 yıl 5 dklık bir yere gidiyorduk babam bir hızlı sürüyor bir yavaş arada rampa da hopluyor ya valla midem bulandı cam da açtırmıyor soğuk diye, ölüm gibi bir şeydi 😄 iğrenç araba sürüyor Sizi araba tutuyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,7b cevap paylaştı. Evet beni de tutuyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl evet bikere düğüne giderken abimin üstüne kustum bakıştık böyle 10 15 saniye. sonra poşeti gösterip kusacak onca yer varken beni mi buldun demişti 1 1 Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Of bir de düğüne giderken 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır ben arabayı tutuyorum genelde 1 4 Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Jddndhshdjs nerden aklına geldi be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hxbdjznxkdnx canım sıkılıyor Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Belli oluyor 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bxbdzjsnjx sorrryy Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Tutmuyor 0 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hemde ne biçim 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tutuyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet beni de tutuyor
evet bikere düğüne giderken abimin üstüne kustum bakıştık böyle 10 15 saniye. sonra poşeti gösterip kusacak onca yer varken beni mi buldun demişti
Of bir de düğüne giderken 😅
Hayır ben arabayı tutuyorum genelde
Jddndhshdjs nerden aklına geldi be
Hxbdjznxkdnx canım sıkılıyor
Belli oluyor 😄
Bxbdzjsnjx sorrryy
Tutmuyor
Fazla hız yapılınca başım dönüyor
hemde çok
Hemde ne biçim
Çok şükür hayır 😊
Tutuyor