Arabalar Araç mı seni tutuyor, sen mi onu? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Selamlar.. Hareket hastalığı olarak da bilinen bir durumdur kendileri.. Peki sen hiç herhangi bir araçla seyahat ederken bu durumu yaşadın mı ya da yaşıyor musun? Keyifli günler.. 🥂😎https://m.youtube.com/watch?v=nhHfY1DHBPk"Hadi o zaman.." 💃#smell Araç mı seni tutuyor, sen mi onu? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Otobüsler nadiren tutuyor; ama şehirler arası otobüsler, şehir içi otobüslerden en az 25 kat fazla tutuyor. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Genelde otobüs gibi toplu taşıma araçlarına binersem baş ağrısı oluyor. O yüzden şahsi aracımla seyahat ediyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Araç midemi bulandırıyor 1 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Hayır bunu hiç yaşamadım genelde ben tutarım onu =) 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Otobüs, minibüs ve hatta taksi ve özel araç. Her biri beni bir güzel tutar ama en çok otobüs 1 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Çok açken bazı şehir içi otobüsler öyle tangır tungur gidiyor ki etkilediği oluyor bazen. 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kullanan şöföre bağlı olarak değişir çok aktif ve hızlı sürerse araca yapışırım😅 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Bu konuda iyiyim, uzun yolu severim.Ben onu tutuyorum. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Arabalar konusunda 791 cevap paylaştı. Hareket hastalığım yok 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Arabalar konusunda 313 cevap paylaştı. Beni tutan bazen uçak oluyor o kadar. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Otobüsler nadiren tutuyor; ama şehirler arası otobüsler, şehir içi otobüslerden en az 25 kat fazla tutuyor.
Selam gadası 🙃
Genelde otobüs gibi toplu taşıma araçlarına binersem baş ağrısı oluyor. O yüzden şahsi aracımla seyahat ediyorum.
Araç midemi bulandırıyor
Hayır bunu hiç yaşamadım genelde ben tutarım onu =)
Otobüs, minibüs ve hatta taksi ve özel araç. Her biri beni bir güzel tutar ama en çok otobüs
Çok açken bazı şehir içi otobüsler öyle tangır tungur gidiyor ki etkilediği oluyor bazen.
Kullanan şöföre bağlı olarak değişir çok aktif ve hızlı sürerse araca yapışırım😅
Bu konuda iyiyim, uzun yolu severim.
Ben onu tutuyorum.
Hareket hastalığım yok
Beni tutan bazen uçak oluyor o kadar.
İkiside değil
Arabalar beni maalesef
ben onu