"Dinlerini parça parça edip, grup grup olanlar var ya, senin onlarla hiçbir ilişkin yoktur. Onların işi ancak Allah'a kalmıştır. Sonra O, onlara yaptıklarını bildirecektir."
Bu seni alakadar etmez hesabını allah sorabilir, mezhepler peygamber öldükten sonra müslümanları ayrıştırmak için ortaya çıkartılan bir şey biraz araştırın kör kütük inanmayın her şeye
Kuranda belli bir vakit ve rekat yok, ne zaman kılmak ne kadar kılmak istersen kıl, illa vakit ve rekat olması şart değil insanlar kendi kendini şartlandırıyor, yok 10 kere fatiha oku cennete girersin yok 3 kez besmele çek uçarsın kuranda böyle şeyler yok boş işler bunlar
Sorduğu sorunun saçma olduğunu anlamayacak kadar malsın. Allah soracak ki sen neden bana daha çok kulluk yaptın. Zaten yaratılış amacımız Allah'a kulluk yapmak. Sen neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım.
Sorduğum soruyu anlamışsın ki al işte zır cahil okuduğunu anlamıyor, diyorum ki allah dese ben size namaz kılın günde 5 kez kılın diye sınırlamadım diye sorsa diyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
"Dinlerini parça parça edip, grup grup olanlar var ya, senin onlarla hiçbir ilişkin yoktur. Onların işi ancak Allah'a kalmıştır. Sonra O, onlara yaptıklarını bildirecektir."
( Enam - 159 )
Cahil insanlar sizi.
@Fgğıodr Aydınlat o halde bizi cahilsek. Birinin helal dediğine öteki haram diyecek kadar birbirinden ayrılmıştır mezhepler
Müslümanım, mezhepler uydurmaca kuranda mezhep yok
mezhebim yok seçeneği var
Yok evet
Alevilik gerçi mezhepsizlik ama günümüzde içine çok hurafe sokulmuş
Hacı ben alevilik malevilik bilmem kuran dışında kitaplara inanmam hepsi peçete parçası
doğru düşünüyorsunuz
Çok cahilsiniz keşke ölseniz
Cahil sensin mk mezhep hangi kitapta var
Sen Sabah namazının kaç rekat olduğunu yazan ayeti bana söyler misin.
Yazmıyor zaten vakitte yazmıyor fakat namaz kılın diyor sadece
Kuranda mezhebin m si yok mk
Sen namazı hangi vakitte kaç rekat olarak kılıyorsun
Bu seni alakadar etmez hesabını allah sorabilir, mezhepler peygamber öldükten sonra müslümanları ayrıştırmak için ortaya çıkartılan bir şey biraz araştırın kör kütük inanmayın her şeye
Senden hesap soran yok. Müslümanlar namazlarını hangi vakitte kaç rekat olarak kılacak onu soruyorum.
Kuranda belli bir vakit ve rekat yok, ne zaman kılmak ne kadar kılmak istersen kıl, illa vakit ve rekat olması şart değil insanlar kendi kendini şartlandırıyor, yok 10 kere fatiha oku cennete girersin yok 3 kez besmele çek uçarsın kuranda böyle şeyler yok boş işler bunlar
Sen bu kafayla cehenneme yakıt olursun anca.
Allah sorsa ben size namaz kılın dedim günde 5 kez kılın demedim dese ne cevap verirsin
Sen cehennem olmuşsun zaten yakıtı da biz olalım
Daha fazla yan
Sorduğu sorunun saçma olduğunu anlamayacak kadar malsın. Allah soracak ki sen neden bana daha çok kulluk yaptın. Zaten yaratılış amacımız Allah'a kulluk yapmak. Sen neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım.
Sorduğum soruyu anlamışsın ki al işte zır cahil okuduğunu anlamıyor, diyorum ki allah dese ben size namaz kılın günde 5 kez kılın diye sınırlamadım diye sorsa diyorum
Bu cahillik gerçek olamaz ya
لكم دينكم ولي دين.
Sorgulayan birini görünce hemen kaçıyorsunuz, inandığınız şeyleri biraz araştırın doğruları öğrenin
Biz doğruları biliyoruz sizin gibi cahillere 40 tane delil getirsen de Ebu Cehil gibi inanmıyorsunuz.
Delil 😃
Mezhebim Yok
Hiçbirine
Hanefiyim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!