Kız arkadaşım ne zaman evine çağırsa benden bir şeyler istiyor, beni kullanıyor mu?

Kendisi evli , alt kattan bi üst kata taşındı yeni eve geçmiş diye hediye istiyor kahveye davet etti ama gelirken ev hediyemi almadan gelme diyor , şakasına dese bile rahatsız edici. Demese belki ben düşünücem ama 3 kere davet etti ve hediye istedi. Sigara aldırıyordu eskiden tepki gösterdim bir iki kez ona. Şimdi yine gel kahveye ama kıyafetlerinden getir bana hafta içi eşimle yıldönümünde giyicem diyor. Yine yaparım ama emrivaki konuşuyor her zaman. 5 yıldır arkadaşız bir kere evime gelmedi eşi kızarmış. Aynı mahalledeyiz. Kıyafeti de doğal olarak evine benim bırakmam gerekiyor ama her zaman müsait olamıyorum. Gitmeyince mesajlarıma bakmıyor , ne zaman işi düşse gel kahveye ama şu elbiseni de getir diyor. Sosyal medyada iş sebebiyle foto atıyorum oradan görüyor hep , kıyafetim yok diyemiyorum. Ayakkabıma kadar istiyor. Sizce beni kullanıyor mu?
Kız arkadaşım ne zaman evine çağırsa benden bir şeyler istiyor, beni kullanıyor mu?