Gorilimi kim caldi onu dava edicem surum surum surundurucem geri getirin gorilimi ahh gorilsum kesin 2003lu olmayan biri kacirdi seni tek tek dava edicem hirsizlar hirsizamkserefsizterbiyesizler
Ben kaçırdım 2003 lü gorilini ve seni el ele tutuşurken gördükten sonra kıskançlık krizine girdim ve nasıl olur da 2003 lü yaĞuşuğLu gorilliii var dedim ve onu çok ama çok ama çok kıskandım için onu senden çaldım beni buna mecbur bırakan senn kendinden utanmalısınnn şuanda gorilinn evimin bodrumunda tutsakk ona sadece kuru ekmek ve peynir ile besliyorum önünde de sürekli olarak muz yiyorum maymun gibi hareketler yapıyorum ki goril çileden çıksın 🦍
Vay serefsiz arawn 2 ay oldu gorilim karincaya donmustur geri getir yoksa surums surum surumdururum mahkemelerde hirsizamkserefsizterbiyesiz o gorilim buraya gelicek yoksa olacaklardan ben sorumlu degilim 🤬🤬🤬🤬
Hayır o artık benim gorilim ona çok iyi bakıyorum o artık benim en yakın arkadaşım onu benim elimden alamazsın alçakköpek onu sana vermem defol git olmazzzzzz hayırrrrr