Sadece doldum yazmak istedim, bu konuda cidden çok yoruldum Allah'a dua etmekten başka bir şey elimden gelmiyor?

22 yaşındayım bu yıl 23 olucam hayatım boyunca karşı cinsten biri ile konuşmak istemedim sevgili niyetiyle hep önceliğim kariyer oldu, gerçeği onu bile başaramadım ama ilk yılımda paramedik kazanıp hayalimdeki mesleği yaparım sandım 2020 de 87 alıp atanamadım bu yıl da 81 aldım yine atanamadım ailem sürekli bir baskı içinde arkadaşlarımın çoğu evlendi ailem annem ablam özellikle de bu yaşına kadar niye kimseyle konuşmuyorsun artık evlilik düşüncesi aklına gelsin falangibi şeyler söyleyip moralimi bozuyorlar ne kadar belli etmesem de düşünüyorum işte insan belli bir süreden sonra aile baskısı kendini evde yük olarak görmeye dönüşüyor hayatımda biriyle bir ilişki düşünmeyen ben şu an aile baskısıyla görücü usulü bir ile evlenirim gibi hayatım boyunca psikolojik olarak dibi gördüğüm zamanlardan biri Allah'a dua ediyorum ama çok yoruldum her şeyden herkesten sonum bu gidişle hiç iç açıcı değil zorla veremezler ama artık evde yediğin lokmanın hesabı soruluyorsa bundan başka aklına hiçbir şey gelmez

Sadece doldum yazmak istedim, bu konuda cidden çok yoruldum Allah'a dua etmekten başka bir şey elimden gelmiyor?