Ezilmekten çok yoruldum bunun çözümünü yazana dua edicem?

Dertliyim Ortaokulda pis bi düşmanım yüzünden adım eziğe çıktı lise bitene kadar çoğu insanın benimle takılmasını engellediler ezik o konuşmayın onla diyorlardı memur çocukları. Sevdigim çocuklada aynı okuldaydık onlar yüzünden benimle takılmak istemedi rezil ediyorlardı beni çünkü😔Okulda her sınıfta her grupta bir kişi vardı bana olan kıskançlığı yüzünden bana düşman olan biri insanlarla aramı bozuyordu. Arkadas çevremden hiç destek görmedim bu durum beni aşırı uzuyor telefonlarında wp gruplarını görüyordum ben hiç birinde değildim bu beni aşırı üzüyordu eksik tarafım neydi hani aslinda çok seviliyordum ama gruplaşma yüzünden yalnizdim😔Onları en ufak isteğini herkes yerine getiriyor tamam diyordu ben bağırırdım hasta olurdum hayati riskli hastalığım oluyordu bana olan düşmanlığına devam ettiler babam annemi aldattı yıllarca cezaevine girdi cıktı evde açlıktan bile bayıldım böyle zor şeyler yaşadım arkadaşlarımın hiçbiri bana destek olmadi iki düşmanıma bağırdım diyede şu an yanımda çok az insan var herkes onların tarafında ezilmemek için napmaliyim arkam yok çevrem yok. Bi kız arkadaşım çok hırsızlık yaptı ve beni yanlış anlamayın nolur çok egolu çok kıskanç biri kız arkadaşım. Biru bana hediye aldı onu çaldı ve çöpe attı ben nr zaman bi şey alsam kendime düşman kesiliyo bi şeyi basarsam düşman kesiliyo bu tavrından yoruldum insanların içinde çok iyi davranıyor teke tekken her şeyi yapıyor şeytanlaşıyir yüzüme. Insanlarin içinde iyi davranıyor sakin duruyor diye insanlar onu masum görüyor. Ben sınırlı duruyorum diye beni kötü goruyolar halbuki gördüm ben hırsızlık yaptığını. Arkadas kaybedersin dost kaybedersin bak sus diyerekte beni susturmaya çalışıyor ama psikolojim bozulmaya başladı. Çoğunluk onun yanında :( . Ve babamda beni aşırı eziyor bunlar yüzünden niye sen kendini ezdiriyorsun ezdirme diyor bana çok bağırıyor. E ben napayim kız bana düşman insanları yanına çekiyor millet onu tutuyor beni tutmuyor ben napayim döveyim mi milletin çocuğunu.
Ezilmekten çok yoruldum bunun çözümünü yazana dua edicem?