Sadece annesinin değil babasıyla birlikte çalışıyorlar babası yarı yarıya vermek yerine yaptıkları işin parasını resmen harçlık gibi bir para veriyor sevgilim 25 yaşında ailesine aşırı düşkün.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın sakın sakın ! Uzak dur. Bu ilişki olaylarının kitabını yazmış biri olarak konuşuyorum karşıma aileci erkek çıkmadı ama bilirim böylelerini. Daha beter olur. Seçeceğiniz erkek ailesinin değil sizin dediğinizi yapan biri olsun. Şimdi okuyanlardan köle yapacak kendine diyen olacaktır alakası yok.! Bir erkek bir kadına maddi manevi emek verdiğinde sever. Ama ben en çok maneviyatına önem veririm. Benim için kimleri karşısına alabilir? Kimden vazgeçebilir? Neler benim için yapabilir? Bunların olmadığı biriyle evlenmeyi bırak sevgili bile olmam. Geçmişimde yaşım küçükken olduğum olmuştu ama hiçbiri aileci değildi normal olması gerektiği gibiydiler. Sadece yukarıda dediklerimi pek sorgulamıyordum. Tecrübeler ve yaş bana olması gerekenleri öğretti. Kaç tane böyle evli insan yakınıyor haberin var mı? Bunu genelde yapan hep erkek. Erkek ailesine bu kadar düşkünse bil ki o senle sadece kağıt üstünde evli olur. Gerçek evlilik olmaz o. O evliliği annesi babası yönetir. Ne sen ne o. Tabikide ailesini sevecek. Ama aşırılığı zarar. Böyle insanların kendi fikirleri bile yoktur. Ailesi ne derse odur. Mesela seni istemesinler siz evli olsanız da boşanır senden. Evindeki belki bir koltuğa bile sen karar veremezsin. Oysa ki her şeye karar verecek kadın sensin. Televizyonda etrafında ve mantıken hiç görmüyor musun bu olaydan başı ağrıyan kadınları? Neler neler çekiyorlar. Kadınlara o kadar üzülüyorum ki kanı 5 para etmez erkeklere kukla oluyorlar duygusallıkla düşünüyorlar. Adam ona aşık mı seviyor mu sevmiyor mu onu bile ayırt edemiyorlar. Kendileri sevince sanıyorlar ki onlarda beni seviyor yok öyle bir şey. Sonra da aileci, kro, saygısız, terbıyesiz, kendini yetiştirememiş, sevgisiz, haddini bilmez, 5 kuruş etmez vb heriflerle kendilerini yakıyorlar. Güzellik gençlikte asıl olan bir şey bu yaşlarınız birdaha gelmeyecek. Ömrünüzü böyle insanlara harcatmayın. Böyle insanlarla sevgili olup evleneceğinize ömür boyu yalnız kalın daha iyi. En azından böyle pe zoları çekmezsiniz. Tüm erkekler için demiyorum çok çok nadir kısmı var adam gibi adam mükemmel ben onları seviyorum saygı duyuyorum ama diğerleri bomboş. Sevgilin 25 yaşına gelmiş hala tam maaş bile alamıyor neden? Çünkü aileci laflarından asla çıkamaz. Kendine saygısı yok ailesine var. Bir insan önce kendisine saygı duyup sevecek. Yapmayın Kızlar. Kendi mesleği olmayan, kendi ayakları üstünde adam gibi duramayan, kendi fikirleri olmayan ailesini sizden üstün tutacak aile kuzusu erkeklerle olmayın. Hiçbirinizi tanımıyorum ama kadınsınız asla üzülmenizi istemem. Aklınızı başınıza alın. Yaş küçükken bu size belki normal gelir ama yaş büyüdükçe kafa oturdukça anlarsınız. Kısaca aileci erkeklerden uzak dur. Seni önemseyen ilk sıraya seni koyan senin dediğini yapan biriyle ol. Evleneceksiniz sonuçta birgün uzarsa bu ilişki. Kendi kafana sakın sıkma.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aileye olan bağ eğer dozundaysa iyidir fakat her konuda olduğu gibi bu konuda da aşırıya kaçmak büyük sıkıntı. İlişkinizi sıkıntıya sokacak derecede tavırlar sergiliyorsa bu tavırların kolay kolay değişeceğini hiç sanmıyorum.
Bu konuyu sevgilinle konuşup karşılıklı adımlar atıp orta noktada buluşabilirseniz çok iyi fakat bir değişiklik olmazsa ayrılmakta fayda var.00 Yorumla
+1 yılSevgilinin ailesine düşkün olması güzel bir şey ama çok aşırıysa aşırı derken affedersin nereye sicacagini ailesine danışıyorsa kusura bakma ama öyle biriyle evlilik yürümez. Misal ailesi seni istemiyor diyelim beğenmedi seni bırakabilir mi?
Dediğim gibi aşırıysa bazı şeyler o kişiyle evlilik düşünme değişmez çünkü..00 Yorumla
+1 yılAileye düşkün biriyle uğraşmanı tavsiye etmem. Zorlanırsınız kendinize yazık olur. Aileye değer vermek çok kıymetli bir özellik ama bebek gibi sözünden çıkmayan ve kişiliği oturmamış biriyle hayat yürümez. Bir erkek kişisel olgunluğa ve ekonomik özgürlüğe erişmeden onunla gelecek düşünmek büyük hata
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
116
Cevap
67Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence düzelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAsla düzelmez, koşarak uzaklaş.
Anneyi babayı sevmek, saygı duymak başka, hâlâ bebek gibi onlara muhtaç hissetmek, kendi hür kararlarını verememek bambaşka.
Benim de karşıma böyle biri çıkmıştı ve çok net söylüyorum, annesi onunla konuşma dese sebebini bile sormadan bak değil mücadele etmek, anneyi ikna etmek, sebebini bile merak etmeden şak diye bırakabilecek potansiyeldeydi.
Ailesi yurt dışında, geldiğinde tam iki ay bocunca ailesiyle ilgilenip bir kez bile olsun ne beni görmeye geldi ne de aradı. Çocuk yetişkin resmen.24 Yorumla- +1 yıl
Peki sebebini sorup da annesiyle konuşmak yerine seni düzeltmeye çalışıyorsa napmalı
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi olgunlaşmamış bireyden sosyal ilişkilerde ciddiyet ve sorumluluk bekleyemezsin. Yine aile nereye yönlendirirse oraya gider, mantıklı mantıksız sorgulamadan.
- +1 yıl
Beni en çok olgunlaşmış olduğu halde böyle olması üzüyor, gerçekten annem ne derse o diyen bir tıp değil ama işte..
Cevap sahibi+1 yılYok benim konuşuğum da tek yaşıyordu, işi gücü yerindeydi yani o genel olgunluğu vardı ama bu anaçlığı yok etmiyor işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılAile işi olduğu için asla ailesinin lafından cikamayacak çünkü onlara muhtaç ve böyle yetiştiği içinde ailesinden kopması cok zor yani evlendiğinizde kayinvalidenler evine de karışır sana da eğer ki yüzüne söylemeseler oğullarinin aklina girerler herseyinize karışırlar ailesi onu yonetebiliyor bende yonetirim diye düşünme o sadece ailesinin lafini dinleyecek bende de vardi böyle bir tane annesi gelip bana bisey demezdi ama işteyken oğlunun aklina girerdi çocuğumun adı kayinvalidemin adı oldu bana isim koyma hakki vermediler tatile gitmek istedim yine onlar yüzünden gidemedik vs cok örnek var sanki bu adam evlenmiş değil de beni hizmetçi olarak almışlar gibi hiç lafim geçmedi iki kişilik ilişki değil onlar kendi aralarinda konuşup yaptilar herseyi cocuklarimda ezildi kayinvalidemler cocuklarima laf etse esim hic korumadi hep bizi ezdirdi
10 Yorumla
+1 yılBizim bir şey söylememiz zor. Onu en iyi siz tanırsınız. Eğer bu tutumundan rahatsız oluyorsanız bunu kendisiyle görüşün derim...
Kimileri var ki anne ve babasının sözünden çıkmaz ama evlenip zaman geçinde 180 derece dönüş yapar, ne annesini ne babasını ne de dostları dinler...10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ana kuzusu erkeğin değişme ihtimali zordur. Bilinçalltına kodlanmış, o hayat tarzı olmuş. Tam tersi sizin ona uyum sağlamanızı isteyecektir. Ekonomik özgürlüğünün olmaması da buna büyük etken. Bunu şimdiden sorguluyorsan hoşlanma mısın bu durumdan belliki. Yaşadım önermem evlilik düşünüyorsan..
10 Yorumla
+1 yılannesinin sözünden çıkacak olsaydı şimdi çıkardı ssikişme hayatınıza kadar müdahale eder bunu bil
sürekli şohbet kullanıyorsunuz çok su harcıyorsunuz geç kalkıyorsunuz car car car
ammına kodumun morukları.
hiçbir şekilde ilişkinize müdahale etmesine izin vermeyin aksi halde o ilişki çöp00 Yorumla
+1 yılKayınvaliden de iyiyse sorun olmaz bence. Bazıları var oğlu ile gelini tartışıp kavga edince gelininin arkadında duruyor. Kızı gibi koruyup kolluyor. Ama tabi kötüyse hemen bitmesi daha iyi. Evlilik olunca çocuk falan olursa çocuk için boşanmanız çok zor olur. Allah yardımcın olsun🌸
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDüzelmez de abartılacak pek bir şey de yok, anası, babası sırtını dönenler var, arkasından vuranlar var rezil rüsva yapanlar var. Var oğlu var. Boş ver ailelerin kıymetini bilin senin ailenle onun ailesi büyük ölçüde anlaşırsa sıkıntı olmaz. Ailelerin anlaşmaması daha bir çileden çıkarabiliyor.
00 Yorumla
+1 yılAnne ata sözü dinlemenin sakıncası ne ki sende annelerinin babalarının sözünü dinle ozaman sıkıntı olmaz. Ama bak hele benden çok annesini dinliyo düşüncesine kapılırsanız yıpranırsınız. Hep beraber kocaman ailecek. İşin özeti kimse kimseyi yönetmeye çalışmaz serbest bırakırsa bişe olmaz. Sende eşini yönetmicen o da seni anneleri babaları onlarda sizleri. Nasihat ayrı o ince çizgi. Bilmem anlatabildimmi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilesine nasıl davraniyosa ilerde sana da aynı sekilde davranacaktir ama birey olmuş birinin hayatına bu kadar müdahale edilmez insan da bu kadar müdahale ettirmez. Herşeyin fazlası zarar. Önceden ben de erkek arkadaşın gibiydim eşimin ailesine ya da kendi aileme danisirdim biseyleri ama baktım iş icinden çıkılmaz bir hal aldı danismadigim şeyler için de akıl veriyolar kendi ailem onun ailesi demeden bu benim hayatım diyorum. Onlar da bir yerden sonra bunu anlayacaktır.
00 Yorumla
+1 yılKendi bir birey olamamış ama düzelir. Anasının kuzusuyken, senin kuzun olur. Bana göre ana kuzusu olmak yanlış bir duruş. Çünkü kendi beynini kullanmadan, anne ne derse o şeklinde yaşarsa olmaz. O zaman annesi evlensin senle aynı şeye geliyor kdkks
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu bir sorun değil yaşam tarzı, dolayısı ile düzelmesi de imkansız, değişirse diyeceksin, o zaman ailesini kaybedecektir, bu olursa da bambaşka biri olur yine yürütemezsiniz, ya olduğu gibi kabul edeceksin veya ilişkiyi yol yakınken noktalayacaksın.
00 Yorumla
+1 yılAilesine saygı duyması başkadır, her şeyi onlara sorması, onlara göre yaşaması başkadır.
O yüzden eğer ikinci dediğim kişiyse, ki öyle gözüküyor, ilişkiyi kesmen senin yararına olacaktır. Bir ömür üzüleceğine bir hafta üzül daha iyi
00 Yorumla
+1 yılAilesine saygısı olmayan düşkün olmayan erkek tabiki korkunçtur ama aile ve eş kavramını ayırt etmesi lazım ailesine bu denli düşkün olan bir erkek evliliğinde de ailesini alet eder herşeye sonra üzülen sen olursun her kararın içinde siz ikiniz olmazsınız aileside olur bu yüzden ana kuzusu erkekten direkt kaçılması lazım diye düşünüyorum evlilik 2 kişidir unutma
10 YorumlaAna gibi yâr, Baba gibi diyar olmaz derler.
El kızısın sonuçta tabi ki anne önce gelir.
Anne sözünü bırakıp el kızını dinlerse zaten hata yapar.12 Yorumla- +1 yıl
Kızlar da babasını seçsin o zaman. Yeni aile kurmak böyle olmaz.
+1 yılAcaba burada bi abartma olabilir mi? Şimdi ki kızlar oğlanı alayım, anasına babasına da tekmeyi basayım havasında. Sakın ha sakın sevgilinin aile işine burnunu sokma. Ben hayatta sokturmam. Bu hayattaki en büyük nimet ana ve babadır.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılSeninle dışarıda kahvaltı yapmak icin bile annesinden izin isteyebilir. Kendi kararlarını kendisi veremeyen kisiler, başkalarına yalnızca yük olur. Bu düşkünlük değil bu kuklalık.
10 Yorumla
+1 yılNormal, ailesine katkıda bulunması seni niye rahatsız ediyor?
Evlenince evinin geçimini düşünmeyecek kadar silik bir karakterse sıkıntı ama.
00 Yorumla
+1 yılBak görünen köy klavuz istemiyor ve ne mutlu ki görüyorsun bunları kaldiramiycani düşünüyorsan koşarak uzaklas yoksa bilerek geldin deyip prangayi takarlar ah basım dersin
00 Yorumla
+1 yılDüzelmez hatta evlenince de annesinin sözünden çıkmaz insan neyse nasılsa hep öyle olur öyle gider. Benimki de aynı senin gibiydi anasının sözünü dinleye dinleye ilişkimiz bitti hep şakaya vurmuştum bende ama çok yoruyor bir süre sonra bu tür kafaya sahip insan. Umarım siz mutlu olursunuz
00 YorumlaErkeklerin evlendikten sonra anne ve eşleri arasında kaldığı birtakım durumlar illaki olacaktır işte o zaman eşin haklı olduğun bir durumda seni hayal kırıklığına uğratabilir
00 YorumlaBazı erkekler bir evre vardır o evrenden cıkmak zordur ama cıkınca o kişiyi tanıyamasın bazıları için o evre iyidir bazıları için kötü o evre cıkmak istemiyorsa kimse onu cıkarmaz
00 Yorumla
+1 yılAnnesine hürmet etmesi ve saygı göstermesi önemlidir fakat her konuda çoğunlukla anasının ağzına bakıyor, dizinin dibinden ayrılmıyorsa görüşmeyi kesmelisin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Evlendikten sonra çarpı iki de ona sen düZelen değilde daha çok bozulan karısınıda bozan çok insna gördüm eğer öyleyse yol ykaınken kaç sonra mahkemed ebolancam diye ugrasırsın
00 YorumlaNa yapsın annesini umursamasin mi, sen sevgiliyken böyle isen evlenince naparsin, peki kendi abin ya da krdesin sevgilisi için annene senin davranmasını istediğin gibi olsun istwrmisn
01 Yorumla
+1 yılTabiki de çıkmayacak annesinin sözünden yok bide annesini takmasin mi. Ne saçma insanlarımız ya
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı.
s +1 yılTabiki evlenince daha beter olacak. Sorunun cevabını vermişsin zaten.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle annesinin sözünden çıkmasın Sana yemin ederim bu dünyada o kadar kötü pislik insanlar var ki anlatamam yol yakınken dön her türlü iftiraya maruz kalabilirsin aşağılanmaya maruz kalabilirsin o kadar fazlası da zarar emin olabilirsin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSesli konuştuğum için klavye yanlış algılamış annesinin sözünden çıkmaması kötü
+1 yılDeyisir..
Deyistiririm diye düsünme..
Yapisi bu.. Karar vermen lazim.
Bu durumu kabul edebilirmiyim?00 Yorumla- https://www.youtube.com/embed/HBu-XZVW6GE
cevap burada izle
00 Yorumla düzelmez, ileriki zamanlarda annesiyle ulaşamadığınız bir konu olursa eşinizle aranızda sorunlar da oluşacaktır
00 YorumlaKesin yengeç burcudur ya 🤣😂
bende yengeç burcuyum ama böyle değilim ailemden uzaklaşmak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılBaştan ana kuzusuysa böyle devam eder. Boşanmaların sebeblerinden biride anne sözünden çıkmayan erkektir. Kurtul o adamdan derim
00 Yorumla
+1 yılDüzelmez. Bir erkek ya da kadın hiç farketmez anneciyse daima onayını alarak hareket edecektir. O evlilikten kimseye hayır gelmez.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılKemdi akli ve irade olmayan ayaklari uzerimde duramayan ailesime bagli insamdan uzak dur kemdimen hayiri olmayam samada olmaz
00 Yorumla Süt kuzuları evlenince de değişmiyor maalesef. Yeeni aile kuruyorlar ama ailem deyince yine ilk akıllarına annesiyle babasının evi geliyor
00 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra bu daha ileri bir seviyede olacak. Bundan emin olabilirsin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Açık konuşayım senin sevgilin ana kuzusu ondan bir bok olmaz...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılGünümüz kızları sevdiği çocuğun ailesini istemiyor hey lolo
10 Yorumla
+1 yılArkana bakmadan kaç derim. Böyle bir erkekle ilişki yürümezzz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılEn tehlikeli erkek tipi. Bununla ömür geçmez, ailesi sömürür durur bunu, sende çemkirsin hep.
10 Yorumla
+1 yıldüzelmez öyle olanlar da hep boşanıyor biriside canlı yayında boşandı
17 Yorumla- +1 yıl
Sen yine Esra Erolumu izledin:)
- +1 yıl
ne alaka uydurma
- +1 yıl
Canlı yayında boşananlar hep Esra Erol'da
- +1 yıl
hayır
- +1 yıl
Aile mahkemesin'de mübaşirsin o zaman:)
- +1 yıl
az televizyon izle ya baya uzak kalmışın
- +1 yıl
Sevmiyorum tv izlemeyi
+1 yılTabiki olur hemen ayrıl bırak git bırak anasıyla yaşasın hayat geçmez onla
10 YorumlaUZAK DUR ASLA DEGISMEZ ASLA ASLA ASLA BABAM DA OYLEYDI ANNEM YILLARDIR CEKTI SONU AYRILIK
02 Yorumla- +1 yıl
Eğer gerçekten kararsızsan ona laf arasında anneci olduğuna dair küçük bir ima yap eğer kabul ediyorsa 'evet haklısın ama şu şu sebeplerden yapıyorum bunu' derse evlenince eşinin etrafında dönen herkesi unutan insanlardan olabilir ama 'ya ne saçmalıyosun sen hiçte öyle değil bi kere' şeklinde tepki gösteriyor ve kabullenmiyosa arkana bakmadan kaç
+1 yılDuzelmez, Allah boylelerinden uzak tutsun tum omur boyunca analarinin dizlerinin dibinde otursunlar.
00 YorumlaAnne sevgisi önemli de ana kuzusu insan çekilmez ne erkek ne kadın
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım 5 yıl sevgili oldu 2 ay evli kaldı anacı kocayı boşadı gerek yok yol belli bırak
00 YorumlaAnne kuzusu erkek mümkünse evlenmesin direkt ayrıl 😂
00 YorumlaKaç uzaklaş yol yakınken.. fazla bir baş ağrın olur sonra
00 Yorumla
+1 yılSimdi boyleyse ilerdede boyle olur o yuzden kendini kandirma evlenince duzelmez
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılevet olacaktır sürekli fikir alışverişi ve aile içinde huzsrsuzluk
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 670 cevap paylaştı. evlenince düzelir kafasıyla evlenen çok var kanmayın bunlara kimse değişmez
00 Yorumla
+1 yılDüzelmeeez. Birini tanırken kendi fikirleri var mı diye inceleyin. Çok önemli bir detay
00 Yorumla
+1 yılValla knk hayatına bir tarz koymuş o şekilde devam ediyor düzelmez bence
00 YorumlaDüzelmez şu an nasıl ise öyle olur veya daha çok bağlanır ama düzelmez
00 Yorumla
+1 yılDüzelmez ve hep o aileye sonradan geldigini hissettirirler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe düzelmesi ya daha beter olur evlenince sevgiliyken bile böyleyse
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Niye yarı yarıya versin işi birlikte mi kurdular hayal dünyasında olmayı bırakın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOff aynı benim sevgilim gibiymiş çok zor gerçekten böyle olmaları ben neler çektim dertleşmek istersen konuşalım mi benim de konuşmaya ihtiyacım var
00 YorumlaDeğişmez annesinin lafıyla evliliğiniz ilerler hic o mutsuzluga girmeden ayrıll
00 Yorumla- Devamını Gör (123)
Devamını Gör(168)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sevgilim annesinin sözünden çıkmıyor, evlenince de böyle olur diye korkuyorum. Sizce düzelir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler