Hayır demeyi ne kadar biliyorsunuz? Parayla sorun yaşayan bedeniyle de sorun yaşar mı?
(Kendine katkı sağlamak isteyenler videoyu seyretsin❗️)
Hayır demeyi ne kadar biliyorsunuz? Parayla sorun yaşayan bedeniyle de sorun yaşar mı?
(Kendine katkı sağlamak isteyenler videoyu seyretsin❗️)
Hayır demeyi biliyorum. çünkü ben istemiyorsam hayırdır o. bazıları hayır dememize rağmen ısrar ederler ama ısrar ile yapılan iş zaten iyi olmaz. bu yüzden genel olarak istemediğim bir şey varsa hayır derim
Çok güzel 👍
İstemiyorsam hayır diyorum eskiden zorlanırdim ama Bir süredir bunu yapabiliyorum:) ve çok mutluyum. Bedeniyle yaşıyorlar diye düşünüyorum çünkü akıl kafa kalp bir değil ise bu vücuda yansıyor
Kesinlikle katılıyorum ve hayır demeyi bilmemek hem mutsuz ediyor, hemde kendi hayatından çıkarıp başkalarının hayatını yaşamaya sebep oluyor. Bunu son iki yılda öğrendim, uyguluyorum vede olmadığım kadar huzurluyum çok şükür 🙂
Teşekkürler ☺️ Kişisel gelişim gerçekten de gerçek ve çok etkili👍
Eskiden çok naif olduğumdan sürekli herşeye evet dediğim için çok yıprattılar sağolsunlar... ve anladım ki bu devirde iyiliği hak etmeyene kötü davranacaksın.
Videoyu izlemedim.
Aslında kendine vakit ayırıp izlesen ne güzel olurdu 🙂
Rica ederim, izlediğin için teşekkür ederim 👍🙂
Cevap
1Cevap
Bazen zor oluyor hayır demek
Öğrenmek gerek, içten gelmeyen şeyi yapmamak gerek.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?