• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Para & Ekonomi

Sizce parasız erkekten olur mu?

sahaemergency
sahaemergency Takip Et
Xper 3 Yaş: 20
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
68
Yapay Zekaya Sor

Bence para önemli değil kesinlikle aşk gibi bir duygu da Ama maddi hayatını düşünmeyen bir insanla olmaz.

Sizce parasız erkekten olur mu?
Erkek Soruları Aşk Soruları Para Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • SonMohikan71
    SonMohikan71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Para dedigin herseyden önce kendisi için vardır zaten kendini yaşantısını idame ettirecek şekilde kazanır harcar evlilige gelince farklı bu karşılıklı olmalı zaten elde ne varsa ona göre hareket edilmeli artık bu zaman da evlilik filan kalmadı evlenmek icin gereksiz yere borca girmek evlendikten 2 gün sonra bosanmak artık evliligi bitirdi zaten kızlar sadece memeee vajinaa karşılığı erkekten çok şey bekliyor sırf kendisinde vajina memee var diye halbuki o yabancılarda ve hayvanlarda da var kendisinde olmayan kızlar erkeklerden bir sey istemesi olmuyor dün bir sokak röoartajını gördüm kısa isntagram ya da tiktok asgari ücretli birisiyle evlenir misin diye soruyor 4 5 kıza hayır diyor simdi bunlara bakıyorsun ne var sadece vajina memee ama g.. ott kalkik burun havada baska bir sey yok babasının evinde prenses olamadı erkekden bekleyecek niye bir vajina memee şeysine o bile sorunlu zaten lafa gelince eşitlik var icraata gelince o erkek yapacak mecbur yapacak kafası var türk kızlarında eşitlik varsa o zaman ona göre hareket edeceksiniz

0
    3 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Evet bu konuda haklısın maalesef böyle insanlar var Ama sadece bunu vücut olarak yorumlama bence hoş değil Ama katılıyorum bir çoğu bu şekilde ama sadece kısım

Yorumla
    • SonMohikan71
      SonMohikan71
      1 yıl

Bir laf vardır sen de bilirsin bunu görünen köy klavuz istemez diye maalesef türk kızları vücutlarını kullanıyor kullanabiliyor hatta onunla tehdit ediyor bunu her kız için söylemiyorum zaten en az %90 ı böyle türk kızlarının evlenirken o olsun bu olsun şu olsun istemek hem erkegi hem kendisini zora sokmak nasıl bir kafa sen evleniyorsun hersey güzel olsun istiyorsun ama sonrasını düşünmüyon o kadar şeyi sonradan eşinle beraber sen yasayacaksin evlilik icin gereksiz seylere dügün ceyiz altin şu bu bunlara ne gerek var şatafata gösterise aa bak görüyon mu gökce çok güzel düğün yaptı herseyin en iyisi oldu benimki daha iyi olacak kafası niye var türk kızlarında evliligi zorlastiran aslinda türk kızları evlenmek icin evlenmiyorlar gösteriş yapmak icin evleniyorlar bir yabancıyla evlensen daha iyi normal evlenirsin güzel bir hayat yasarsın bosanma olmaz güzel bir ailen olur ama türk kızıyla evlen iki gün sonra boşan ne gerek var o zaman türk kızıyla evlenmeye türk kızları düzelmedikçe hiç bir şey düzelmeyecek haa iclerinde düzgünü iyisi varsa eger onlar buna karşı gelecek dur diyecek ben türk kızı olsam sosyal medyayi yerinden oynatırdım iyi düzgün denilen kızlar sessiz kaldigi icin arada kaynayıp gidiyorlar işte

Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Çok doğru konuştun maalesef ki böyle yorumun için çok teşekkürler

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Tokdüşünür
    Tokdüşünür Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    1 yıl

İyi de ergenlik zamanında kişinin ailesinden aldığı harçlık dışında bi parası nasıl olacaktı. Sonrasında durumlar farklı olur o ayrı. 25 inden sonra zaten meslek olsun maddiyat durumları devreye girer. Fakat bu yaşla ve kişinin seçimleri ile yapacağı durumdur

0
    3 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

bak sana şöyle söyliyim ben kimseye memur maaşıyla ya da çok büyük bir maaşla gelip bana dolar var Euro var altın kaplamalı şeyler içersin demiyoruz benim demeye çalıştığım şey ben de birlikteyken madi hayatını düşünmeyen bir insanla olmaz ki Bir erkek sizinle birlikteyken geleceği maddi hayatını düşünmüyorsak zaten sizi sevmiyordur mesleği olmasına gerektiren bir durum düşünmüyorum bu yaşta ama ben ortaokul sondan beri çalışıp hep kendimi ayakta tuttum hep kendimi geçindirdim barista oldum kuaför oldum Özel ders öğretmeni oldum kursta ders verdim garson oldum Çiğköfteci oldum hiçbir zaman hiçbir şeye kendime muhtaç bırakmadım hiçbir şeyde muhtaç değilim erkeğin bana yedirip içirmesinde gözüm yok çok şükür Ama maddi hayatını düşünmeyen benimle birlikteyken geleceğini düşünmeyen bir insandan kesinlikle olmaz o Erkeksiz ikisinide sevmiyordur disiplinsiz tembal düşüncesiz

Yorumla
    • Tokdüşünür
      Tokdüşünür
      1 yıl

Bu dediklerini istersen 30 lu yaşlarında insanlarda bul. O insanlar doygunluk evresine girmiş, ne yapacağını ve neler olacağını daha iyi bilirler. O yüzden bayanların 30 dan büyük erkeklerle arkadaşlık etmesi maddiyat olarak en iyisi.

Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Ben 18 yaşındayım ve bunları düşüne biliyorum 25 24 26 yaşındaki insanlarda bunu düşünmesi gerekiyor bence akıl yaşta degil başta knk

Yorumla
  • queeneysan
    queeneysan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    1 yıl

eğer; aydan aya düzenli yatan bir maaşım var, bileğimde altın bileziğim var ileride çocuğumun bir ihtiyacı olduğunda babasından yardım talep ettiğinde param yok derse köşeye attığım altınım veya atadan kalan miras var diyemeyecekseniz, büyüdüğünüz evin maddi durumuyla denk değilse, evlenince en ufak tartışma yaşadığınızda bunların sorun olarak dile gelme ihtimali varsa, hayalimdeki düğün/evlilik başlığı adı altında bir sürü gerekli gereksiz hevesleriniz kursağınızda kalmasından dolayı kendinizi kötü hissetmeyecek hatta üzerine "seviyorum, seviyorum, doyamıyorum" diyecekseniz neden olmasın! 😍

0
    2 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Guzel konuştun gril

Yorumla
    • queeneysan
      queeneysan
      1 yıl

iltifat için teşekkür ederim sadece birkaç aklıma gelen şeyler 😅❤️

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Şimdi erkeğin zengin olup olmaması önemli değil ama genel olarak evlilik yaşı 30lara çıktı ve 30una kadar hiçbir şey elde edememiş erkekten olmaz. Çünkü sorumsuzdur ve evini de geçindiremez. Çalışıyor olması ve en azından birikmiş parası veya bir mal varlığı olması belirleyici unsur. Çok parası olması önemli değil.

0
    3 Yorumla
    • anticooor07
      anticooor07
      1 yıl

mantık yuurutmek her zmn ıyıdır

Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Biz kimseye bizi şatolarda yaşat altın bardaklarda kahve içip demiyoruz sadece maddi hayatını düşünmeyen maddi hayatı için harekete geçmeyen bir insandan olmaz tabii ki her şeyin ilk başı aşk güven sevgi sadakat ama bu karşılıklı ise zaten erkek her zaman için çabalar ve böyle bi düşünce dahi kalmaz bu yaşla degil aşkla olur gibi geliyor bana

Yorumla
    • anticooor07
      anticooor07
      1 yıl

evet modern cagdayız hersey para

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

34

Cevap

70

Cevap

• psychoparadıse
    psychoparadıse Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Olur ya neden olmasın dünyanın büyük bir çoğunluğu anca karnını doyurup yılda bir dandirik tatilin yapabiliyor zaten. Demek ki oluyor. PAra ekstra katar insana ama mutluluk ya da hayati görüşüne etkisi olmaz.

1
    3 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Kesinlikle katılmıyorum bu şekilde olan bir insanla mutlu olduğunu düşünmüyorum kesinlikle Arap evliliği gibi görüyorum hayatın düzelmemiş bir şeyleri yeri getirememiş bir de üstüne karı yapıp bir sürü çocuk doğrup hem kendinin hem çocuklarını hayatını mahvetmek gibi biseu olarak bakiyorum Ben kesinlikle demiyorum parasız bir insandan olmaz parası yoktur ama Çabalak bir yoldur parası olması için maddi hayatında geleceği için düşüncesi bir hareketi yoksa kesinlikle olmaz ama deniyosa Elinden geleni yapıyorsa tabii ki her koşulda yanında olunur

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      1 yıl

Ne istediğini bilmediğine o kadar eminim ki. Biraz büyüyünce sende anlarsın kanks.

Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Teşekkür ederim güzel yorumun için. Umarım

Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.

İnsan olsun da gerisi önemsiz gadası

0
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Orası da öyle gardaşım

Yorumla
  • _gunes__00
    _gunes__00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Bir insanın niye hiç parası olmaz? Tembel mi bu imajı verir. Hadi iş arar ve bulamaz, anlarım da ben de aramama rağmen köşede bir miktar param var. Ailemin verdiği paraları köşeye atıyorum. Tabii , yine alacağım şeyleri alıyorum ama her gün her gün dışarı çıkmıyorum. Birikiyor.

1
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Kesinlikle öyle isteyen yolunu bulur diye düşünüyorum aksine sorumsuzluk ve tembellik olarak yorumluyorum

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Aşk bı yere kadar 20 yaşımda o kadar asiktimki birine baya evlilik kafasindaydim ben okuyordum onun mesleği yoktu sorumsuz biriydi ama asiktim bunları önemsemiyordum o zamanlar baya acı çekmiştim evlilik istiyordum beni aldattı falan şimdi 27 yaşındayım iyi ki olmamış diyorum her şey sevmek aşk değil hayat duygular üzerine yaşanmaz şu an evlenseydim onunla aşk bitecek sorumluluklar artacak para yok berbat bı evliliğim olacaktı evlilikte sadece aşk kriter olmamalı mantık her zaman önemli

4
    10 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Gerçekten tebrik ediyorum Çok güzel konuştun Ve gerçekten inşallah Bu bazı insanlar için bir ışık olur bu konuşma O nedensizce şunuda söylemek istiyorum bence fakir ülkelerin gelişmemiş ülkelerin çoğunda Bu düşünce olduğu için o ülke bu halde bence oralarda yaşayan her insan hayatını düzeltmek kariyer yapmaktan ziyede evleneyim karım olsun yok ben bunla evleneceğim yok ben bunla evleneceğim cebinde para var mı hayatım var mı işin var mı evin var mı araban var mı diye düşünmeden Bir de arkasında bir sürü doğruyolar sonra ülkelerinde neden fakirlik var neden çocukların hayatı kötü neden kendileri hayatı kötü evlilik bir yerden sonra gelir bir yerden sonra evleneceksiniz ister 40 yıl sonra ister beş yıl sonra Tabii ki aşk çok önemli duygu çok önemli hisler çok önemli ama dünyanın gerçekleri bunu izin vermiyor sadece bunlarla yeterli kalmıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kesinlikle öyle her şey aşk değil hele günümüzde maddiyat çok önemli

Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Evet çünkü tek sizin hayatınızı değil gelecekteki çocuklarınızın da hayatınızı siz belirliyorsunuz

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@gizli Üye Aşıktım dediğiniz kişi kaç yaşındaydı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Fikretin_İsyanı benimle aynı yaş

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

Görünüşüne mi aşık oldun, boyuna posuna mı, huyuna suyuna mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Fikretin_İsyanı çocukluğumuz beraber geçti zamanla sevdim sebebi yok

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

Hmm anladım birlikte büyümüşsün aranızda duygusal bir iletişimin gelişmiş olması normaldir. Ama üzücü şekilde sonuçlanmış hakkında hayırlısı olsun inşallah gelecek için.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Fikretin_İsyanı teşekkür ederim

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

Rica ederim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Maddi hayatını düşünüyor olması kendi faydasına
    Düşünmüyor olması kendi zararına
    Bir erkeğin maddi durumu karşısında kadını ilgilendiren bir şey değil.

Eşitlik var madem her alanda eşit olması gerekir
    Ben evlenecek olsam
    Benden istenilenleri karşıya sorarım sende varsa benden iste derim varsa yaparım sorun yok
    Ama kadına köle olmaya hayır diyorum ben.
    İşinize geldiğinde eşitlik dersiniz işinize gelmeyince erkek değil mi parası olması lazım şu olması lqzım bu olması lazım
    Ne güzel dünya ya😂

4
    0 Yorumla
  • mertkayaci31
    mertkayaci31 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Parasız erkektende olmaz. Kadindanda olmaz. Artık ilişkinin maddi yükünü tek başına erkeğe yikma devri bitti. Kadında erkek kadar sisteme destek vermek zorunda. Yoksa bu ekeonimik koşullarda.. evlenmek iateyen çok kiz evlenemez. Beklenti erkekteki iyi maddiyat olursa. Tüm kızlar parasız erkekten olmaz deseler.. yarısından çoğu evde kalır.

0
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Yani evet

Yorumla
  • Mrdash
    Mrdash Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Parasız olması mühim değil. Fakat para kazanmak için herhangi bir çaba göstermiyorsa ve günümüzde refahın ana belirleyici unsuru olan bu kavrama karşı umursamaz davranıyorsa onunla geleceğe yönelik bir şey düşünmek pek doğru gelmiyor.

0
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Çok güzel konuştun gerçekten teşekkür ederim zaten benim demek istediğim de oydu

Yorumla
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 718 cevap paylaştı.

Bugün parası olmaz yarın olur. Bilmiyorum ama ben çok başka şeylere bakıyorum. İlgisine, sevgisine, yanında olmasına el ele verince halledilir maddiyat ama sevgisizlik vefasizlik buna çözüm yok

3
    1 Yorumla
    • BirRüyaOlsam
      BirRüyaOlsam
      1 yıl

helal

Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 384 cevap paylaştı.

Parasız olmuyor. İlla zengin olsun vesaire demiyorum. Fakat çalışmayı sevmeli, parayı idareli kullanabilmeli. Çalışmayı sevdikten sonra zaten geri kalan şeyler hallolur.

1
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Aynan oyle

Yorumla
  • AnlamınıBilmek
    AnlamınıBilmek Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Parasız erkek, seviyorsa sevdiğini mutlu etmeyi düşünür bunun içinde çalışmak zorunda olacağını bilir. Siz bu zorunluluğu doğru yönlendirirseniz, aşk adına yol alırsınız.

1
    2 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Kesinlikle benim de demek istediğim bu çok güzel konuştun teşekkürler

Yorumla
    • AnlamınıBilmek
      AnlamınıBilmek
      1 yıl

Bilmukabele

Yorumla
  • Pnarbngl
    Pnarbngl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 83%
    1 yıl

Para hep arka planda benim için konu para değil aslında sevince görmüyorsun bile parasız olduğunu ( yaşandı)

2
    2 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Ama bir hayat (yaşanmaz)

Yorumla
    • Pnarbngl
      Pnarbngl
      1 yıl

Çokta kötü değildi 😅
      Evelnirsem evet yaşanması zor olur

Yorumla
  • core2duo
    core2duo Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

para varsa kadın da vardır para yoksa kadın da yoktur bunu erkek anlaması gerekir. Çok para varsa :) o zaman kötü kadınlar için, az kazan uz kazan en guzeli

0
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Evettt

Yorumla
  • chocos3
    chocos3 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

İlişkilerde para tek başına belirleyici değil duygusal bağlılık, anlayış ve destek gibi unsurlar da önemli herkesin öncelikleri farklı bu yüzden olur ya da olmazdemek zor. kimi için önemli kimi için değil.

0
    0 Yorumla
  • kübrl
    kübrl Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Parasız erkekten değil, para kazanmak için uğraşmayan gelecek vaat etmeyen plansız boşa yaşayan erkekten olmaz

1
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Kesinlikle bizde bunu diyoruz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

parasız erkek önce paralansın ondan sonra sevda işleri düşünsün. toz pembe değil öyle. evlenirken taraflar para sıkıntısı çekip birbirlerinin gözünde itibarlarını kaybettikten sonra görürüm aşkınızı sevginizi

1
    5 Yorumla
    • anticooor07
      anticooor07
      1 yıl

kızlarda uyandı desene

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@anticooor07 kızlar çoktan uyanık

Yorumla
    • anticooor07
      anticooor07
      1 yıl

aynen eskıden araba markasını bılmezlerdı sımdı beygırıne kadar bılıolar

Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Ayna oyle gril

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@sahaemergency evet aşkım

Yorumla
  • Catutigernos
    Catutigernos Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 85%
    1 yıl

"Para önemli değildir ama maddi hayatını düşünmeyen bir insanla olmaz." Baktığın zaman biraz çelişkili geldi açıkçası. Parasız erkekten ne olur mu?

0
    0 Yorumla
  • AsteriaTitan
    AsteriaTitan Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Parasız kadından da, erkekten de olmuyor be canımın içi. İki kişinin de kendi imkan ve olanakları olması çok önemli

0
    3 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Evet

Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Katılıyorum

Yorumla
    • AsteriaTitan
      AsteriaTitan
      1 yıl

Ülkemizde ne yazık ki sadece erkeğe yükleniyor bu tür konular. Bu duruma bende karşıyım.

Yorumla
  • Nicksizs
    Nicksizs Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Parasız erkekten de olmuyor pipisiz erkekten de ama parası varsa pipisiz erkek bir şekilde idare edilebiliyor bence para önemli bir konu

0
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Ayn oyle hahah

Yorumla
  • BanBan_
    BanBan_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Bir yere kadar olur sonrası olmaz evin geçimini her şeyini sağlayan erkek ve erkeğin bunlara gücü yetmezse nasıl ilerleyebilir?

0
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Ya bunlar olabilir ama bunun için çabalamayan insandan olmaz olmuyorsa olmuyordur diye kapıyı kapatıp defteri kapatıyosa olmaz

Yorumla
  • Benchbas
    Benchbas Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Parasız veya paralının tanımı önemli bence Bi erkegin en kötü evi ve düzgün bir işi olması lazım evini geçindirmesi için

0
    2 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Zaten bence bu yeterli bir şey Biz kimseden şato beklemedik

Yorumla
    • Benchbas
      Benchbas
      1 yıl

Yeterlilik konusu tartışılır ama minimum böyle olması lazım görüşüm bu

Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Günümüzde yaşamak için parada önemli ya da iyi bir meslek bu boşanmaların çoğu ekonomik sebeplerden kaynaklidir

0
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Evwt oylr

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

maddi hayatını kısa ve orta vadede düşünmeyi bir kenara bırak götürüp bir yerde bir yemek yediremeyip çay içiremeyecekse ne anladım ben? parayla saadet olmaz derler ama para ile öyle bir saadet olur ki onun için bile para gerekli.

0
    2 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Evet bu net sey

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

işte o çocuktu ergenlik dönemlerinde önemli olmadığını düşünenler aşağıda da bir arkadaşın yazdığı gibi hata olduğunu sonra anlıyor, yani para şart

• XBatuX
    XBatuX Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 43%
    1 yıl

Olmaz sen boşa onunla sevgili olma. İlk başta sevgili oluyorsunuz sonra parasız diye terk ediyorsunuz olan çocuğa oluyor.

0
    7 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Ben öyle bir şey belirtmedim aşk gibi bir duygu da kesinlikle para sorun değil. dediğim gibi maddi hayatını düşünmemekte sorun zaten tembellik yapıp bir şeyler için çaba zarf etmiyorsa ki insan isteyince her şeyi yapabiliyor zaten o bir aşk değil o bir şey degil

Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Bir erkek kadını ile buyur

Yorumla
    • XBatuX
      XBatuX
      1 yıl

Benim kendi tecrübelerim, çevremde gördüğüm bir çok tecrübe ve olay karşısında görüşlerim bu. Ne kadar kadınlar kendilerini duygusal olarak ifade etseler de erkeklerden çok daha fazla materyalist (madde görüşünü para olarak al :D) bir düşünceye sahipler. Benim erkekten çok yakın kız arkadaşım oldu. Nerdeyse %90 bu şekilde.

Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Evet olabilir ama benim düşünce şeklim bu maddi hayatını düşünmeyen geleceğini düşünmeyen bir insan tembeldir kendine kuralları olmayan disiplinleri olmayan bir insandır ve ben kuralsız disiplinsiz hiçbir insanla arkadaşlık dahi kurmam Bence herkes öyle düşünsün

Yorumla
    • XBatuX
      XBatuX
      1 yıl

Kaç yaşında çocuk?

Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Sevmek sevilmek aşkı çok farklı bir duygu hatta insanın daha kendini tanımadığı görmediği şeyleri kendinde keşfe diyor yapmadığı şeyleri yapmadığı davranışları yapabiliyor kendisi için yapmadığı iyilikleri başkası için yapmaya başlıyor bence bir adam sevdiği kadını yaşatmak ister Ve bunu gerçekten istediğinde başarır Ve istediğini ele alır

Yorumla
    • XBatuX
      XBatuX
      1 yıl

Yaşınız eğer 18 falansa ve okuyorsanız parayı düşünmenize gerek mi var? Ben öğrenciyken para biriktirip sevgilime altın kolye almıştım da ne oldu zengin bir çocuğa terk etti sonra. :D

Yorumla
  • Pentesctasy
    Pentesctasy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Paralı erkekten pek adam olunmuyor, parasıza da razıyız.

1
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Paralı parasız adam olsa yeterli diyorsun yani en güzeli en temizi

Yorumla
  • KptMehmet78
    KptMehmet78 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48 , eic 100%
    1 yıl

Eril enerjisi iyi ama maddi olarak düşük seviye biri olabilir ya da tam tersi. Kisilere bagli bu birazda

0
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Günümüzde parasız bekârdan da olmuyor sdfsdfdf 😅😈✌️

0
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Ayn hahaha

Yorumla
  • Mr_KaoS
    Mr_KaoS Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 88%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 336 cevap paylaştı.

Parasızdan kasıt işsiz güçsüz ise o adamdan olmaz. Sonuçta koç veya sabancı sülalesinden değil kimse

0
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Ayn

• Realangler1
    Realangler1 Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 97%
    1 yıl

Olmaz paranin acamsdigi hicbir sey yok maalesef

0
    2 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Yani oda var

Yorumla
    • Realangler1
      Realangler1
      1 yıl

Gercekten abartarak soylemiyorum bunu biliyorsun

Yorumla
  • Cerberus23
    Cerberus23 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl

çok iyi dedin bunu bacı. daha iyi dile getiremezdim.

0
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Teşekkür ederimm

Yorumla
  • manolya1903
    manolya1903 Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

Neden parasız olduğuna bakar bence. Ailevi ve maddi sıkıntılar mı yoksa karı kızla yemek mi🙃

0
    4 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Hayır çalışmayan genel olarak parası olmayan biri duşun aile harçlığı ile geçinen biriyle

Yorumla
    • manolya1903
      manolya1903
      1 yıl

Onda da yaşına ve neden çalışmadığına bkr gibi. Sorumsuzsa istemem. Evlenilecekse hele mecbur iki tarafta çalışmalı🙃

Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Yani 15 14 yaşındaki biriyle çıkmıyoruz maddi hayattan bahsederken işte çok zengin olsun her ay bana Eurolar dolarlar getirisinden bahsetmiyorum En azından maddi hayatını düşünen bunun için hareket eden bir insan olmalı denedi olmadı gibi bir durum yok bir insan isteyince 1000 binlerce kez döner ve en sonunda alır o yüzden insan istediğinde başarır

Yorumla
    • manolya1903
      manolya1903
      1 yıl

Evt haklısın en azından maddi hayatını düşünmeli🙃

Yorumla
  • MahzaaNur
    MahzaaNur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Önemli değil diyenler daha fazla seviyorum konfiru

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Parasız bişey olmuyor maalesef, bende 05li baya çekici bi kızla takılıyorum ama her buluşmada 4-5bin ateşliyorum

0
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Oooo

Yorumla
  • OdaOlmadı
    OdaOlmadı Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Para yoksa huzur da olmuyor bu bir gerçek. Çok olsa da bozar

0
    0 Yorumla
  • Ork0045
    Ork0045 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Para her şeyi sağlamış olsaydı Edoardo Agnelli ölmezdi. Wikipedia da var

0
    0 Yorumla
  • İpi_Kopuk_Ucurtma
    İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

23-25 yaşına kadar herkes aşk sevgi der ama gerçek öyle değildir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Su zamanda geçim her şey demektir, kusura bakma maddiyat kötüyse evlilikte kötü olur

0
    2 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Evettt

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

O zaman aşkı ikinci planda tutuyoruz

Yorumla
  • Saniye6380
    Saniye6380 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    1 yıl

Ya ne parasız olur ne erkeksiz ne zengin olsun ne fakir sadece insan sevdikten sonra yani gerisi için çabalar sevgi saygı olduktan sonra bence para da olur

0
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Kesinliklkleeeeee

Yorumla
  • ldkdkkdkfkskssk
    ldkdkkdkfkskssk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    1 yıl

Bir ilişkinin başarılı olup olmaması, sadece bir kişinin maddi durumuna bağlı değildir. İki kişinin birbirine verdiği değer, iletişimleri ve uyumları da önemlidir.

0
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Ben bir kişiye bağlayacağım iki kişiye bağla gibi bir şey söylemedim ben sadece tabii ki de ben biliyorum bu şartlarda bu şeylerde iki kişinin belini zaten bağlaması gerekiyor ki güzel bir hayat için ki zaten bunun böyle olması gerekiyor bence benim kastettiğim şey maddi hayatı kötüyse ve bunun için bir çabası yoksa ve düşüncesi yoksa tembellik disiplinlisizlik varsa Bir zaten sizi sevmiyor ikincisi ne kadar severseniz sevin incinirsiniz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Olmaz diyenler her b*kunu yedikten üç kuruş koklayıp sonra tekmeyi de yiyip ortada nasıl kalıyorlar binlerce örneği var şu sitede bile

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Olur tabiki sen erkegin parasiz kaldigi donemde demek ki tekmeyi vurcan

0
    2 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Tekme vurmaktan değil Şimdi şöyle düşün aile harçlığı ile geçinen bir insan var İlişkisi oluyor buluşmaları oluyor gerek Bu bir kapı olsun olmasın bir parkta olsun bir başka bir şeyde olsun ne olursa olsun sevdiği insana hediye almak isterdim bir şey yapmak istersin ama bunun için çabalamayan bir insandan olmaz ben mesela erkek arkadaşım için yıl basında hadise alabilmek için sadece Çalıştım bir gülüşü İçin Çalıştığım paranın bir kuruşunu bile kandime harcamadım İnsan isteyince bir şeyler yapabiliyor ama önemli olan istemek hayatına birini alıyorsan hayatına ortak ediyorsan hayatını düşüneceksin bence

• sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Ve tam bu noktada insan aşkla başarıya ulaşabiliyor bunuda unutmayın

• meinschicksal
    meinschicksal Takip Et
    Master Yaş: 39
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 333 cevap paylaştı.

kişilik karakter güven sadakat para hepsi bi arada bulmanız gerekiyor :D

0
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Ztn

Yorumla
  • Ruzer
    Ruzer Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    1 yıl

Parasızdan olur işsizden olmaz asgari ücret gibi düşük ücretli bir mesleği varsa yazık adam napsın o da o işi bulabilmiş anca

0
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Kesinlikle orası oyle tabi

Yorumla
  • Bukowski_ist
    Bukowski_ist Takip Et
    Master Yaş: 36
    1 yıl

şimdiki kızların çoğu parayı düşünüyor senin gibi düşünen çok az var

0
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Haritanın farklı düşünceleri var iste

Yorumla
  • garavel_usta
    garavel_usta Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    1 yıl

Ergenlikten bi kurtul önce de, sonra sorunu sor..

0
    4 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Gülünç gerçekten akıl yaşta olmuyor bazen

Yorumla
    • garavel_usta
      garavel_usta
      1 yıl

Ne para mara soruyon o zaman, sen git zengin pçlere meze olmaya devam et.

Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

İşte ben soruyorum günün sorusu oluyor kendi hesabına gir yazdıklarını oku sonra gel tekrardan yorum yap tamam

Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Ve biraz belliki parasızlık seni sıkmiş canını sıkma bir sorun olursa yorumlarıma yaz motivasyon konuşması yaparım sana

Yorumla
  • 1merida
    1merida Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    1 yıl

parasız erkekten olur ama hayali, işe güce isteyi olmayan ne erkekten olur ne de kadından

0
    3 Yorumla
    • Abazanyalı
      Abazanyalı
      1 yıl

Ev erkeği olmak isteyen erkekten.

Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Bir parasız erkekten olmaz parasız erkekten olursa da ev erkeği olur

Yorumla
    • Abazanyalı
      Abazanyalı
      1 yıl

O zaman ev erkeği olacağız galiba😞😞😞

Yorumla
  • Lolaxz
    Lolaxz Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    1 yıl

Sen kendi paranı kazanırsın o zaman erkeklerden dilenmene gerek kalmaz

0
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Gerçekten yoruma çok güldüm

Yorumla
  • Tuna3030
    Tuna3030 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    1 yıl

Paraya bakar kadinlar hep öyle der ama sonra para yetmez diye şikayet edilir çok kez yaşadım artık yoruldum

0
    0 Yorumla
  • pumpkindessert
    pumpkindessert Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

İşsiz ise olmaz sorumsuz biridir muhtemelen

1
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
  • Serenia
    Serenia Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl

Olur zaten cok param var 😂

1
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

bakimmm

Yorumla
  • tenedos u
    tenedos Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 93%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı.

ne kadar parasız ama miktar ver

0
    2 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Aile parası olarak düşün

Yorumla
    • tenedos u
      tenedos
      1 yıl

düşünemedim aile var aile var sabancı ailesimi kaygısızlar ailesimi

Yorumla
  • вʟαcкנαcк
    вʟαcкנαcк Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Maddiyat davranış biçimini bile etkileyen bir şey

0
    2 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
    • вʟαcкנαcк
      вʟαcкנαcк
      1 yıl

Paran varsa çoğu kişi sana yalakalık yapar ilgi duyar vb

Yorumla
  • Bizden_Söylemesi
    Bizden_Söylemesi Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 98%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 900 cevap paylaştı.

Evlilik düşünüyorsan olmaz

0
    2 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Ne evlilik ne başka bisey

Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Kesinlikle olmaz

Yorumla
  • 34Constantine
    34Constantine Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 97%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Şunu diyen bir kadın net yalan söylüyordur.

0
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Bu şekilde düşünen bir erkek net Çok kez yarı yolda bırakılmış belliki

Yorumla
  • ergn0638
    ergn0638 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 87%
    1 yıl

Olur ama saygı çok görmüyoruz

0
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Maalesef hayatın gerçekleri yüzünden sadece sevgi aşk saygı ile yetinmiyoruz

Yorumla
  • RichieRich34
    RichieRich34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 98%
    1 yıl

Parasız erkekten olmaz

0
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Katılıyorum

Yorumla
  • sentinustmofficial
    sentinustmofficial Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Olmaz
    Para önemli

Para seni yaşatacak

0
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Katılıyorum

Yorumla
  • raif1923
    raif1923 Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 603 cevap paylaştı.

parasız adam gereksiz adam benim gibi

0
    2 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Oyle deme Ben o anlamda demedim Bir erkek kadının yaşatmak ister Ve onunla yükselir ki zaten hayatınızda doğru kişiyi bulduğunuzda bu duyguyu hissedin kadınınızda Büyüyeceksin zaten. Kendine bir kötü bir şey söyle Üzücü

Yorumla
    • raif1923
      raif1923
      1 yıl

gençler için olabilir ana benim için geç zaten çok da parasız değilim ama çok süper bi yaşamımda yok ancak genç arkadaşlar ne yapsın okusun mu çalışsın mı tamam her başarılı erkeğin arkasında 1 kadın vardır ama para şu zaman ki dünyada amaç değil araç o olunca her şeyi saf sevgi hariç alabiliyorsun

Yorumla
  • BirRüyaOlsam
    BirRüyaOlsam Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 53%
    1 yıl

Para gelip gecici, sevgi, saygi önemli

0
    3 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Maalesef ki hayatın gerçeklerinden dolayı sevgi saygı aşk yeterli kalmıyor

Yorumla
    • BirRüyaOlsam
      BirRüyaOlsam
      1 yıl

Dogru diyorsun ama o erkek sevgisini önemsiyorsa, zaten parasi olmasi icin elinden geleni yapar, sevgiliside yardim eder. Birlikte her seyi basarabililer

Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Kesinle bende bundan bahsediyorım

Yorumla
  • SıkıntıdanAçtım
    SıkıntıdanAçtım Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Olur azimli hevesli olsun kazanır

0
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Ayn oyleee

Yorumla
  • Yazgı-Acar
    Yazgı-Acar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Parasiz neler yapiliyor bir bilseniz

0
    1 Yorumla
    • sahaemergency
      sahaemergency
      1 yıl

Ben kasdettim sey beni lüks mekanlarda altın kaplamalı kahveler içişsin degil benimle bir yola gircek ve gelece madi hayatını duşunmicak bundan bahsediyorım ask cok onemli güven sevgi saygı ama maalesef dunyanın gerçekleri bunlarla düşünmekle yetişemiyoruz hem kandi ham cocuklarimin hayatını biz çiziyoruz Kİ ayrı ilişkide madi hayatını umursamayan bir insan eminim ki sizi sevmiyor

Yorumla
  • Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Sizce parasız erkekten olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Parasız erkekten olur mu? 14 cevap verildi
Parasız erkekten olur mu? 36 cevap verildi
Parasız erkek olur mu? 26 cevap verildi
Parasiz biriyle olur mu? 8 cevap verildi
Parasız erkek olmaz mı? 29 cevap verildi
Sizce parasız adam, adam değil midir? 18 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • ChatGPT'nin Dünya Kupası tahminleri için ne diyorsunuz? Sizce Kupayı hangi takım alır?
  • Evli bir kadın iş hayatına atılırsa değişir mi?
  • Fazla kilolu olmama rağmen kadınlar neden bana ilgi gösteriyor?
  • En sevdiğiniz çorba nedir?
  • Senin için dürüstlük mü, sadakat mi daha önemli?
  • Bebekler selam 💅💗 en sevdiğiniz rengi tahmin edeyim mi?
  • Sıcak havalarda araba mı yoksa motor mu en iyi tercihtir?
  • Dağa çıkınca her tarafım kelebek oluyor, siz de doğada böyle huzur buluyor musunuz?
  • Terbiye ne zaman verilir?
  • Sevdiceğin sana bu şekilde bir kahvaltı hazırlamış ne düşünürsün?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨