Eşimden dayak yememe rağmen ailem "eşindir olur arada, sus" diyor. Ben ne yapacağım?

Benden yaşça büyük ben 21 kendisi 32 yaşında. Vücudumda gordugunuz gibi morluklar var. Kendisi zaten babamin akrabasi beni ona zorla verdiler. Doktordur kendisinden daha iyisini mi bulacaksın rahata kavuşursun dedi babam. 3 yıldır evliyim zindan gibi. Yemek istediği gibi olmuyor dayak ev temizligi istedigi gibi olmuyor kufur yatakta onunla bir seyler yasamak istemiyorum zorla yapiyor gecen sefer ağladım neden inlemiyorsun eve erkek mi aliyorsun or** deyip burnuma yumruk atmisti bayilmisim istedigini almis disari cikmisti. Hamile kaldım bu yıl bir bebegimiz var bana karsi biraz yumusadi sanki uzun zamandir ev sessiz ama ondan nefret ediyorum ama kurtulusta yok. Devlete sığındım sonuc alamadim. Hic bir ekonomik destegim yok hic bir seyim yok. Ne yapacam ben. Susup katlanayım mı yani. burada degil ama instagram üzerinden biriyle yazışıyorum her şeyimi biliyor arada onunla konuşup dertleşince rahatlıyorum beni mutlu ediyor kendisi de yeni boşanmış seni seviyorum diyor ne zaman istersen gelebilirsin her şeyin olurum evleniriz diyor kapısına mı gitsem dayanılır gibi değil çünkü

Eşimden dayak yememe rağmen ailem eşindir olur arada, sus diyor. Ben ne yapacağım?
Eşimden dayak yememe rağmen ailem eşindir olur arada, sus diyor. Ben ne yapacağım?
Eşimden dayak yememe rağmen ailem "eşindir olur arada, sus" diyor. Ben ne yapacağım?