Benden yaşça büyük ben 21 kendisi 32 yaşında. Vücudumda gordugunuz gibi morluklar var. Kendisi zaten babamin akrabasi beni ona zorla verdiler. Doktordur kendisinden daha iyisini mi bulacaksın rahata kavuşursun dedi babam. 3 yıldır evliyim zindan gibi. Yemek istediği gibi olmuyor dayak ev temizligi istedigi gibi olmuyor kufur yatakta onunla bir seyler yasamak istemiyorum zorla yapiyor gecen sefer ağladım neden inlemiyorsun eve erkek mi aliyorsun or** deyip burnuma yumruk atmisti bayilmisim istedigini almis disari cikmisti. Hamile kaldım bu yıl bir bebegimiz var bana karsi biraz yumusadi sanki uzun zamandir ev sessiz ama ondan nefret ediyorum ama kurtulusta yok. Devlete sığındım sonuc alamadim. Hic bir ekonomik destegim yok hic bir seyim yok. Ne yapacam ben. Susup katlanayım mı yani. burada degil ama instagram üzerinden biriyle yazışıyorum her şeyimi biliyor arada onunla konuşup dertleşince rahatlıyorum beni mutlu ediyor kendisi de yeni boşanmış seni seviyorum diyor ne zaman istersen gelebilirsin her şeyin olurum evleniriz diyor kapısına mı gitsem dayanılır gibi değil çünkü

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Öncelikle maruz kaldığınız fiziksel ve psikolojik şiddet için çok üzgünüm.
Yaşadığımız travmalar düşünce biçimimizi de etkileyerek bizi bir kurtarıcı aramak için motive ediyor. Psikolojik olarak güçsüz olduğumuz zamanlar aradığımız çıkış yolu yeni bir sorunun başlangıcı olabilir. Böylelikle sorunlarımız büyüyerek bir çığ haline gelir.
Duygularınızı yatıştırmak, değerli olduğunuzu hissetmek, onaylanmak ve en önemlisi de içinde bulunduğunuz durumla baş etmek istiyorsunuz.
Lütfen önce şartlarınıza bakın sonra değerlendirebileceğiniz kaynaklarınıza. Evliliğinizi yürütmek istiyor musunuz? Eşinizle ilişkilinizin doğru bir iletişim yoluna verileceğine inanıyor musunuz? Bunlar için çabalamak istiyor musunuz?
Uzun vadedeki kararlar çaba ister. Hiç kimse birisinden bir diğeri sayesinde kurtulamaz. Sorundan kaçış yeni başlayacak başka bir sorunun adresi olur sadece.
Şu an için ayrılmak hayatınızı tek başına devam ettirmeniz için mümkün gibi görünmüyor o halde ilerisi için çabalayın. Bir meslek, bir iş, okula yeniden başlamak, eşinizle aranızda yeni bir iletişim kanalı açmak, atacağınız adımların sonuçlarını düşünmek vb pek çok konu hakkında düşünün lütfen. Zor durumda olduğunuz çok belli umarım bu günleriniz en kısa sürede geçer
Sevgiler
avukat değilsiniz niye politik yaklaşıyorsunuz çabalanacak bir evlilik yok aklı olan bunu görür zaten
O kadar haklısın ki ayça
@Ayayyçaaa ortada bir evlilik yok ama aile de yok. Destek alacağı kimse de yok. Belli ki kendi ayaklarının üzerinde hiç durmamış. Bir bebekle nasıl çalışacak kimse yanında durmazsa? Bir başkasıyla konuşması o kişinin daha güvenilir veya iyi olduğunu göstermez. Ya konuştuğu kişi de kötüyse, sapıksa mesela? Ortada bir bebek varken bu riski almaya değer mi? Bence hanımefendi katlanması değil bu durumdan çıkabilmesi için güçlenmesi gerektiğini anlatmaya çalışmış. Birinden çıkıp diğerinin eline bakmaya gideceğine kendi ayakları üzerinde duracağı bir konuma gelmeye çalışmak için çabalaması o ve bebeği için çok daha doğru olur. Boşansın tabi ama önce kendini ve bebeğini garanti altına alsın. Böyle bir adamla asla yaşanmaz.
çok ezbere laflar etmişsiniz. ortada yıkılacak bir evlilik yok.
ayrılıp hayatını devam ettiremeyen insan kaldı mı ya açarsın bi dava herşeyini elinden alırsın onuda hapse tıkarsın kilidi de değiştirirsin eve almazsın olmadı aile ile tehdit edersin tamam yani boşuna mı akıl var
hiç olmazsa kadın yurtları var çare arayana çok
@zİstilacıTürİnsan kadın sığınma evlerinde en fazla 3 ay kalinabiliyor. ayrica adamı hapse attirsan bile afla. falan çıkabilir. Bunları yapan adam nafaka falan da vermez.
@zİstilacıTürİnsan ya ne güzel dünya o yüzden gündeme gelen gelmeyen tonla kadın cinayeti var. Ailesiyle nasıl tehdit edebilir? Ailesi bilmesine rağmen arkasında durmuyor. Çare erkekte olsa babası ya da kocası adam olurdu güvenilmez kimseye. Kendi ayaklarının üzerinde durarak ayrılması gerekiyor. Çalışmayı bir yana koydum o çalışırken ailesi yanında olmazsa bebeğe kim bakacak? Bu kız mantıklı hareket etmezse sonrasında başına çok daha kötü dertler açabilir. Bir şeyi yaşamadan yorum yapmak size basit ve ezbere geliyor olabilir ama ne yazık ki gerçekler bunlar.
o zaman işkence etsin herkesle iletişimini kessin şikayet edemezse öldüresiye dövse bile ceza almaz
@zİstilacıTürİnsan yavrum şikayet etsin ben etmesin demiyorum. Ama etse ne olacak alıp geri salacaklar. Ama bu kızın eli para tutarsa bir düzen kurmuş olursa o zaman kendini de bebeğini de daha kolay korur. Ailesi belki o durumda yanında olabilir. Ama böyle ailesi de almaz, üstüne bir de baskı yaparlar adam serbest kalır sonrasında yapacaklarını düşünmek bile istemiyorum
kız etmicek zaten adam edemicek ona istediği kadar işkence eder hem elektro şok cihazları var sıkıyorsa etsin şikayet basar elektriği
Burada herkes atıp tutar da kadın boşansa, maddi zorluğa düşse burada ki atıp tutanların hiç biri ya yanında olmaz!
@AytaçKandemir ne yazık ki öyle oluyor
@xx00xx01 Çağımızın en büyük ama en, en büyük hastalığı RİYAKARLIK! bu da internet ve sosyal medya ile kanımıza, genetiklerimize işledi!
@AytaçKandemir kaos yaratmayı keser misin insanlar önemsediğinden normalde göremeyeceği insanla iletişim kuruyor. Sığınma evini polisi savcıyı kapatalım o zaman. Herkesin işi ayrı. İtekleyerek yapılacaksa bazı işler ona da gönüllü var. xx00 dediğin şekilde yorumladım ben de katlansın demiyor ama dikkatli hareket etsin diyor yine de hassas konularda politikacı cümlelerine tilt oluyorum yoksa yorumun başında yazdıklarına hak vermiştim ben de.