Cidden insan ilişkileri ilişkiler arkadaşlıklar flörtler filan çok leş değil mi ya. Aşk romantizm gilan hiç yok millet para boy kilo yala göre takılıyor et parçası gibi boşalıyor geçiyor. Biri hasta olsa diğeri bakmıyor. Herkes birbirini nasıl yolarım derdinde. Herkes yalancı sahte numaracı. Arkadaş olarak da yalandan canım cicim menfaat için diğer gün işi yoksa dönüp selam vermez. Akrabalık da aile de kalmadı. Kardeşler üç kuruş için rakip düşman. Çok leş ortam çok şükür bir iki tane gerçek arkadaşım dostum var.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu saydığın sebeplerden ötürü yalnızlık en iyi seçim diyor ve yoluma devam ediyorum.
Valla aptal kalitesiz pisliklerle ilişki yaşamaktansa hiç yaşamamak daha iyi ondan ben de aylardır kimseyle değilim. Çok da mutlu ge huzurluyum. Eskiden ay yalnız olmamalıyım bi sevgilim ilişkim flörtüm olmalı kafasında hep zorluyordum da çok gereksiz yani.
Sonra insan hiç onu hak etmeyen aptal saptalları alttan alıyor ediyor hiç gerek yok ya. Yıpranıp yoruluyorsun dengen mutluluğuna sıçılıyor. Şimdi cidden kaliteli değilse hiçbir insanı hayatıma almıyorum bi saygısızlık terbiyesizlik de varsa düzenli uyarıyorum baktım çaba yok silip atıyorum aptalları.
Sen daha yenisin desene 😄 Ben yıllardır böyleyim. Fakat şöyle bi sıkıntı var yalnızlık bağımlılık yapıyor bilesin.
Sonuna kadar haklısın zaten saygısız ve aptal insana hiç tahammülüm yok.
Yalnız değilim ki ben dostlarım ve flörtüm var ve gayet kaliteli güzel insanlar.
Yalnızlık bağımlılık yapmaz bence. Bende hiç yapmadı. Yalnız olduğunda mutsuz ve depresif olurum.
İşte ama bazen kaliteli insan olmayınca yalnızlıktan bunalınca kalitesiz insanlarla ilişki yaşamak zorunda kaldım o dönemler iğrençti. Böyle aç kalıp köpek maması yemek gibi.
Şöyle bir olay var. Bunu tabii umarım yaşamazsın fakat bi zaman geliyor. Dostum arkadaşım ya da adına her ne diyorsan onlardan kopabiliyorsun. Başıma gelmez deme gelebilir çünkü. Aynı kalitede insanları tanımak ve tekrar aynı döngülerden geçmek insanı yıpratıyor. Belli bi zaman sonra da ister istemez yalnızlaşıyorsun. Seni depresif yapıyor olabilir buna bir şey diyemem fakat ben yalnız kaldığım zaman daha mutlu olduğuma kanaat getirdim. Özellikle arkadaşların kendilerine birer aile kurduğunda ve sen geri plana düştüğünde bunu daha net görüyorsun. Flört meselesine gelecek olursak demin söylediğim gibi her seferinden baştan al tanı anlat dinle muhabbetinden sıkılıyorum. Yalnızlık kesinlikle bağımlılık yapan bir şey bence. Kendi kendine kaliteli zaman geçirirsen uzun bir süre ve bunu seversen belli bir zaman insan aramamaya başlıyorsun.
Zaten yalnız zamanım gayet var ve seviyorum ve kaliteli ama yeni insanlar tanımaya devam ediyorum onlar da kaliteli oluyor ve yorulmuyorum tanımaktan sevip ilgimi çekiyorlar çünkü sokağa çıkıp rasgele insan tanımıyorum zaten sevdiğim şeyleri seven insanlarla tanışıyorum. Ayrıca evet her ilişki bitebilir benim de birçok dostluk arkadaşlığım bitti çünkü zamanla insanlar değişiyor kopuyor ama yenilerini ediniyorsun.
Sen bunları aramaktan sıkılmıyorsan ve yorulmuyorsan ne mutlu sana. Gerçekten büyük sabır ve büyük bir hayat aşkı.
Arkadaşım aramıyorum. Sevdiğim şeyleri yaparken tanışıyorum. İnsan tanıyım diye giyinip sokağa çıkmıyorum mal mısın. Sevdiğim şeyleri onlar da seviyor ve tanışıyoruz bu sırada.
Sen yalnızlıktan kokuşacaksın dikkat et.
Ucuzluk ve kalitesizlikten şikayet ettikten sonra çok güzel cümleler kurmuşsun teşekkür ederim. Bir insanla tanıştığında onun nelerden hoşlandığını konuşmak ve kendi zevklerini onlarda aramaktan bahsetmiştim. Sonuçta "aa ne güzel bak buda bundan hoşlanıyormuş" deyip o şekilde kalmıyor değil mi?
Her mok var artık avrupayı geçtik avrupa bizi kıskanıyah
İnsanlık adam olmadan ben olmam
Hepsi yüzeysel ve yapmacık
Birak bu isleri ya o devirler gecti artik
E bırak ne robotlarla mı ilişki yaşayalım
Ani yasa zevkini al
Yok o iyi değil bence. Uyuşturucu alkol gibi sadece o an iyi mutlu hissediyorsun ama sonrası koca boşluk depresyon ve dibe çekilme. Kalitesiz ve tüketici ondan yüzeysel ilişki yaşamıyorum.
Yasama madalya takar ileridr kocan
Ne alaka mal. Kocama saklıyorum kendimi mi dedim. Özürlü.
Bla bla bla
Mental olarak çökmüşsün belli. Senim gibi mal olmak istemem önüme gelenle yatıp kalkıp. Bari para al.
Dostum sagdan sagdan hadi ordan
Hayat basitlesti
İnsanlar da
Evet ama sne bunalimdasin galiba
Yoooo gayet mutluyum abi. Asıl boş flörtler ve ilişkiler yaşarken bunalıma giriyorum.
Ne isle. mesgulsin
Sanane mal
Basitsin