Güncellemeler
+1 yıl
Özelden sohbet etmek tabi ki
Güncellemeler
+1 yıl
Seksting tarzı demiyorum o zaten günahtır fakat mesela sohbet edersin uzun süre gülüp eglenirsin şakalaşırsın ya da sen dalgasına yapsan da karşıdakinin hoşuna gider atıyorum o şekilde sohbet dedim ya da bir şey anlatırsın veyahut da dertleşirsin.. karşı cinsle samimiyet kurmak dinen caiz değil biliyorum ama internetten olunca işler değişir mi acaba diye düşündüm bunu sormuştum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
kuranda yazmiyor ki nerden bilecen. guncelleme gelir belki
Günahmı dediğine göre o tarz muhabbet 🤣
İşin o boyutuna bakılırsa yorumlaşmak ta caiz değil
Ayy çıkmaz sokak
Kesinlikle 🤣 ama sen sen ol günaha girdiğine değecek biri ile yap ne yaparsan
samimiden kastın düşündüğüm şey mi?
Yok seksting tarzı değil o günahtır zaten ama canımlı cicimli ya da bol emojili falan işte
Sexting gibi mi yoksa normal sohbet mi
Seksting biliyorum günah ama mesela seksting yapmadan samimi bir şekilde şakalaştık falan acaba o günah oluyor mu ki
Hayır neden olsun 🤣🤣🤣 yaa
Ne biliyim😅 öyle bir aklıma geldi de soriyim dedim acaba siz ne düşünüyorsunuz diye
Çok saçma gerçekten yani böyle birşeyin günah olması
ya skli çıkarsa yaaa o ihtimalde var
Neler konusuyorsun?
Yaşın kaç?
19 yaşındayım
Bu yaşta böyle düşünmen çok güzel. Sevgilin olmadı mı hiç?
Sevgilim var aslında ilk defa aşık oldum hatta biliyorum o da bana şu an helal değil ama onunla evlilik hayali kuruyorum. Zaten şu an onunla konuşurken günah işliyorum ama diğer günahlardan sakınmak istiyorum. Namaza başlamayı düşünüyorum regl m bitince kalbimde çok istek var ciddi olarak.
Sexting sevişme vs oluyor mu aranızda? Sevgilinin yaşı kaç?
Bazen oluyor tabi bir tek ona engel olamıyor tutkularım😅
Eee depo arada bosaltilmali o da lazım. Yaşı kaç?
Ama bu dünyaya sanki boş yere gelmişiz gibi yaşıyoruz çok düşündüm bunun üzerine. Biz niye yaratıldık? Ne için yaşıyoruz. Kariyer için mi, para için mi? Hayır. Hepsi biz ölünce yok olup gidecek. Peki geçici olan şeyler için niye çalışıp cabalayip da sonsuza kadar yanımızda olacak Rabbimiz için kulluk etmiyoruz onun rızasını kazanmiyoruz. Ben hiç böyle düşünmezdim gerçekten kalbim bir anda tersine döndü. Açıkçası sevgilimin de katkısı oldu biraz böyle düşünmeme. İçimde çok kuvvetli bir his var boş bir insan gibi hissediyorum kendimi şu an
O 25 e girdi.
Hayır çok kötü hissetme lütfen. Evlilik imkanın varsa bir an önce evlen imkan yoksa da evliliğe dek minimum seviyede atlat. Sexting yapma çok fazla. Bir yerden sonra yetmez. Aşama aşama bu şeyler
şu an evlenmek uzak bize hatta çok fazla mastürbasyon yapiyodum sevgilim sayesinde azalttım o bana yasakliyordu bazen ben ona söz veriyodum yapmaycam bugün diye😅😂 çok azalttım öyle böyle derken işte neyse bir soru soracaktım konu nerelere geldi 😂😂 yorumun için teşekkür ediyorum.
Sevgilin varken başkalarıyla konuşma. Karşı cins ile olan sohbet er ya da geç özele geçer
Yok yok konuşmuyorum tabi ki başka kişilerle asla şu an
E soruda sorduğun şeyi yapmıyor musun şu an? Burdan kimseyle konuşmuyor musun?
Yok konuşmuyorum konuşsam da bir şey sormak için konuşuyorum onu da sevgilim biliyor KS hesabim olduğunu söylüyorum. Bunu çok merak ettjm sadece
Ha anladım. Başkalarıyla konuşman günah boyutundan öte toplumsal anlamda yanlış olur. Zamanla etkilenme ihtimalin olabilir. Sohbet cinselliğe kayabilir (%95)
caiz değil
Yani günah demi
günah
Yani vakit kaybı israf. d
Ne konuştuğuna bağlı
yav ne günahı saçmalamayın
Günahtır aman yapma
Aman hemen de dalgaya alın konu dinimiz olunca zaten
Dalga değil ciddiyim
Niye günah olsun ki