Adam çak diyor. Yakin duruyor yanlislikla koluma dokunuyor sanki guya
Hani elimi tutmaya calisiyor. 78 yasinda adam
Kafayi yiyecem. Ben 25 yasindayim. Malmi ne. Hani anlamamak icin aptal olmak lazim. Yasli biseyde diyemiyorum. Simdi adimida cikarmak istemiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tepkinizi sertçe gösterip uzak durmalısınız bacım
Allah kolaylık versin zor bir durum baya
İğrençler baya bunlar gibi tipler
Yaşlıysa yaşlı de ne diyeceksin şerefsiz kansız bir bitmediler ya genci ayrı yaşlısı ayrı bıktık ya
Bu devirde kimseye guven olmaz onu ogrendim
Bu durumda susarak iyi bir şey yaptığını sanmıyorsun dimi öncelikle ne yaptığını farkına vardır * et
Az kaldi sukur bidaha yuzune bakmam.
Yalnız kalma sana asıldığı duyulursa dedikodu çıkar kız baştan çıkarmış derler senin için bu kız ölüyü diriltir derler 😁 uzak dur
Ya git gecen bi yere gidiyorum o yere gitmem icin o yerden gecmem lqzim gecmezsem yolu cook uzatcam ve yetisemem. Neyse gectim an s ni sa tyim benden 6 yas buyuk belki daha fazla evli herif pesime takildi gelio. Sikayet ettim. Ailesi beni ve etraf beni sucladi neymis ben merakli olmasam ordan gecmezmisim
Asla destursuz degilim ne kiyafet ne bisey. Kafam yerde girer cikarim. Benim gibi kiza yazan mikrop herifler diyorum ama ki bu erkek ler ccgada halleniyor. Ben ne kilik kiyafet diyorsam. Allah butun erkekleri kahretsin
Toplumun ahlakini anlamışsın hocadan da uzak durmazsan veya bu hoca beni elledi dersen toplum yine seni suçlar sen yüz vermesen elleyemez derler yine seni suclarlar cilve yapmış diye o yüzden hocadan uzak dur
Yok ya sanmıyorum, iyi bir insandır. Öyle olabilir erkek ama sen sakın adım atma. Öyle kalsın hep.
Ne iyi insani ya anlamamak icin aptal olmam lazim
Tamam ama erkek o. Yapar öyle haraketler, yanında kadın var ya kabarır falan ama sen oralı olma aptalı oynayan uyanık ol. Adam zaten yaşlı merhaba desen ölecek. Çapkın bir hoca, vardır öyleleri bizde de var 😅 kız diye ölecekler. Evlidir sorsan ama gönlü otuz tanesine konar. Sen uzak durmaya çalış.
Ne erkek ne. Erkke diye nasil yapiyor. Ya dedem 70 yasinda torununa yasinda kizim. Kiyafetim falanda ya kapali kizim daha ne olsun. Ama dogruya ccga hallenen esege tecavuz eden milletsiniz. Allah bu pislik erkekleri kahretsin.
Doğruya, çocuğa, eşşeğe karıştığım yok, sadece iyi niyetimle böyle bir cümle kurdum. Amin. Tamam o zaman şikayet et. Attırsınlar. Daha ne diyeyim sana kapalı bir takıksın, sana ne desem boş. Git şikayet et. Git. Git!!! Bu nefretin öyle mahluklara olsun ama bana değil hanımefendi. Kendine karşı kötü konuşturtma.
Her erkek sapık değil. mastürbasyon*ürbas*yon da mı yapmasın erkekler, sen yapmıyorsun diye her erkeği kötü görme diyorum sana. Git sitemini devlete karşı göster. Halka değil.
Erkeklerin yaşı kaç olursa olsun o şeyleri ölmüyor ve her türlü uzak durmak gerek.
Dede azitmis uzak dur 🤣🤣🤣🤣
Allah belallarini versin. Torunu yasindayim torunn torun
Uzak dur ondan
O yaşta hoca mi olur sjsjsj
Var var
Köprüden önce son çıkış hareketleri
O nedemek ay
Ahirete tecelli etmeden bir yolluk alayım diyor kart zampara ayol
Dedemle yasit mal herif.
Aldırış etme mesafe koy
Tepkini göster çekil o yaklasırken
Ölecek bari bir şeyler yapayım diyordur.
yaş yetmiş iş bitmemiş
Seni kullanmasın sakın dikkat et
Sınırını köy temas etmeseniz iyi olur de.
Uzak dur
Uzak dur