#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Dost yerine koyduğum ve sırdaş olarak gördüğüm bir tek kendim varım. Öyle normal selam vermelik, işim düştüğünde halletmelik 5 6 kişi var. Ama anca işim düşerse giderim yanlarına veya yolda görürsem ayıp olmasın diye giderim.
Arkadaşım çok dostum 3 kişi
Yakın arkadaşım şu an 0 kaldı
Cevap
43Cevap
Öyle herkesle arkadaş olmam. Herkesle konuşurum ama arkadaşlık başkadır. On tane 10 kuruşta 1 lira eder. İki tane 50 kuruşta. Öyle düşün. Gereksiz insan tanımaktansa bir kaç tane olacak güveneceğin yeteelidir diye düşünüyorum
Selam gadası 🙃
Sanaldaki arkadaşlıklar kısa süreli oluyor. O yüzden reelde benimle her daim arkadaş dost olan kişiler var. Sayı belirtmek istemiyorum. Ama ihtiyaç anında her zaman arayacak insan buluyorum.
Çok var.
Çok da önemi yok.
Sayıların benim için bir önemi yok.
Beni mutlu edecek olan tek bir kişi olduğu için kalabalık sayıların ben için bir önemi yok.
İletişim halinde olmam arkadaş olduğumu göstermez. Sayı söylemek istemiyorum ancak benim için değerli arkadaşlarım var.
Tanıdık kişi çok
arkadaş 5 kişi
dost 1
sırdaş 0
Çiçeğim bunca yıl yaşadım şunu öğrendim. Hiç bir insana güvenme
Sana bayılıyorum ya seninle tanışmak isterdim nirhaamm :)
Bir gün diyelim.
çok arkadaşım var ama 2 tane dostum var. dostlar arkadaşlardan daha önemli bence
Çok yakın 1 arkadaş 1 kuzen onun dışında bir sürü arkadaşım ama hiç samimi değilim
şu an yok herkese rest çektim. Hem dost hem eş olan bir sevgilim var sadece
Çok görüştüğüm maksimum 10 kişi
Gerçekte hiç arkadaşım yok ama sosyal medyada var sadece
Arkadaşın sayısı değil senle kalan önemlidir 😉
Bir tane arkadaşım diyebileceğim biri var. Geri kalanlar tanıdık 😒
Çok diyenini hiç yoktur. Sayılıdır diyenin sınırlıdır. Neredeyse hiç yok diyenin de çoktur.
Vallahi benim hiç arkadaşım yok çünkü bu devirde gerçek arkadaş yok Herkes birbirinin kuyusun kardeşim
Nadir görüştüklerim var. Sürekli görüştüğüm sadece bir arkadaşım var.
Çok az bir elin 5 parmağını geçmez herkese güvenemiyorum
Arkadaşım yok.
Benim çok
İyi.
Büyüklerin sözü geldi aklıma yaaa cebinde ki paraya göre de sayıları fazlalaşabilir
20'li yaşlarda daha fazlaydı, 30'lu yaşların sonlarına gelirken oldukça azaldığını görüyorum. Yaş ilerledikçe arkadaşlar da azalıyor sanırım.
En İyi Cevap