İstanbul'da olmayanlar da yaşamak ister mi diye yanıtlayabilir.. Gerçekten zombikent ya :D

İstanbul'da olmayanlar da yaşamak ister mi diye yanıtlayabilir.. Gerçekten zombikent ya :D

Türkiye de yeni bir salgın ortaya çıkarsa sorumlusu İstanbul olacak o kadar insan oraya çok ayrıca seyahat ve ikamet yasağı uygulanmalı artık önüne gelen büyükşehirlere gitmemeli taşınmamalı artık her yerin belli bir kapasitesi var bunu aşmamalı aştığı zaman kaos başlıyor ne su kalıyor baraj da ne trafik ilerliyor ne hastaneler yetiyor.
İstanbul benim için bağımlılıktır.
Burada doğdum ve burada büyüdüm , başka şehirlerde sadece 1 hafta kafa dinlerim sonra şehrime dönüp bu yoğunluğa devam ederim. Trafiği bile ayrı güzel :D
Cevap
46Cevap
Hayır çok kalabalık bir şehir
Arkadaşlar türkiyenin çoğu yerine gittim İstanbul'da yaşıyorum şu anda zonguldaktayım bir iş için İstanbul her şeyin merkezi her şey İstanbul'da var her şey diğer illere nakınca her şeyin eksiği var İstanbul gerçekten 4/4 lük bi şehir ama gerçekten kalabalığından dolayı insanlar beziyor bakın şu an zonguldaktayım 20 dakika arabayla gitsem zongıldaktan çıkarım İstanbul'da şuradan şuraya gidemiyorsun beklemekten aşırı yoğun keşke 16 değilde 7 milyon falan olsaydı gerçekten hiç sıkıntısı olmayan bi yer olur gerçekten İstanbul 1 numaradır kim ne derse desin
Aynn ablam
istanbulu kardeşim ile doldurdular. sığınmacısı kaçağı göçeği suriyelisi afganı 72 milleti soktular ülkeye. en çok da İstanbul'a. ülkenin Anasını s. iktiler. kiralar bunların yüzünden 3-4 kat arttı. Allah belalarını versin ülkeyi bu hale sokanların
özellikle mecidiyeköy ya. her türden insan var.
bazen kendimi the walking dead mecidiyeköy serisi içinde hissediyorum.
İstanbuldan ayrılma başka bi şehirde yaşama fırsatım ve imkanım olsa 1 saniye durmam ayrılırım bu şehirden
Aşırı taciz düzeyi arttı şu görüntüyü haftanin 5 günü görüyorum adam dibimde saçımı tenimi kokluyo birnevi psikolojik baskıda yaşam mücadelesi
2010'da İstanbul'dan ayrıldım, 2020'de geri geldim, aradaki 10 senede zaten keşmekeş olan İstanbul, iyice çekilmez bir hal almış durumda.
Yahu, Çatalca'da ormanda arabayla dolaşmaya çıksan bile trafiğe takılabilirsin İstanbul ilinde.
Suriyelisi osu busu gitse muhteşem olacak, bizim insanımızın zorbası yetmiyor gibi birde bunları çekiyoruz. Evet zor ama ben seviyorum şehrimi ❤️ Başka yerde yaşayamazdım.
burada doğdum büyüdüm tüm düzenim, hayatım, çevrem burada. Büyük oranda buraya bağlıyım ama başka şehirlerden gelip buraya yerleşenlere ben de anlam veremiyorum
Dünyanın bütün metropolleri kalabalık ayrıca şu İstanbul’u beğenmeyenler çekip gitsin şehrimizde bize kalsın
Kardeşim hala hem kendi halkı hemde turisti olsun mültecisi olsun gelen var ya el insaf ya. Yasak getirilmeli gerçekten bu nedir? Eskiden böyle değildi bu ne ya ipini koparan burada?
Birkaç sene öncesine kadar yine kötü olsa da memnundum. En azından sevdiğim için katlanabiliyordum. Özellikle pandemi sonrası berbat bi yere dönüştü. İmkanım olsa taşınırdım.
İstanbula laff yok kötüsüylede İstanbulu seviyorum
İstanbul'da 23 yıl yaşadım. Memnundum. şu an orada yaşamıyorum ama keşke hala orada yaşayabilsem diyorum.
İstanbuldan tiksindim fakat bir yere gidince de hemen dönmek istiyorum , şehir bir şekilde geri yutuyor kendinden gideni
Boğaz semtlerinde yaşamıyorsanız İstanbul’da yaşamanın hiçbir anlamı yok. Eğer yaşıyorsanız vazgeçilmez.
Cok para lazim ona ya
Sivaslılar ve mülteciler memleketlerine gönderilmeli
Sivaslılar sınır dışı edilmeli
hahhaha sivaslı yorumu efsane hahaha
İstanbul'u seviyorum ve başka bir şehirde yaşamam. Bir çok şehire gittim hatta yurt dışına gittim sanırım ben bağımlıyım İstanbul'a ❤️
Asla.. Üniversitem İstanbul'da çıkacak diye korkuyorum açıkcası. Yani oraya çıksa bile muhtemelen gitmem.
Zombi kent mi? 😅 İnsanlar birbirlerini mi? Yiyor sanki İstanbul da yaşamıyorum ama evet çok kalabalık şehir
Her geldiğimde geri dönmek için gün saydığım bı yer. umarim güzel bı şehir düzenlemesi yapılır ve göç alımı durur.
İstanbul'da yaşamıyorum neyse ki
O kalabalığı çekemezdim ben şahsen
Doğru bir tabir. İstanbul aşırı kalabalık. Çok sıkıldım bu şehirden
1kere İstanbul'da yaşamayı denedim, bir daha asla.
Kalabalık ortamlardan kaçan biriyim. Boğuluyor hissini yaşıyorum
Abartıldığı gibi değil kafa dinlemelik sakin yerleri ankaradan daha çok.
Ölene kadar buradayız! 10 numara şehir <3
gerçekten bugün bayılacaktım yok böyle bi kalabalık
Hayır değilim �stanbul çok kalabalık suriyelisi afganı hepsi orada
Her fırsatta şehir dışına çıkıyoruz. yogun trafik ve kalabalık
Büyük konuşacam ama asla yaşamam İstanbul'da, yaşayanlara da helal olsun yani ne diyim.
Kesinlikle katılıyorum çok yorucu orada yaşamadığıma çok mutluyum
İstanbul'da yaşamaktan memnunum.
Hoşuma gitmeyen durumlar elbette var.
Kalabalık yoruyor insanı kalabalığı pek sevmem
memnun degılımde ekmek parası naparsın? Bırde alısmısım
O kalabalik ve monoton zombi hayatında yaşamak. istemezdjm
Ara sıra gidiyorum ama cidden aşırı kalabalık ya. Uzun süre kalamam zorunlu bir şey olmasa.
Yerli kalmadıkı İstanbul da her yer yabancı
İstanbulu çok seviyorum. Madem bu kadar şikayetçiler neden hala herkes buraya göç ediyor bu kadar kalabalık bu şehir anlamıyorum sevmeyen gıtsın yasamasın yani
Az gören bir birey olarak İstanbul dışında yaşayamazdım. Ne kadar kalabalık benim için o kadar iyi, yardım alabilmek açısından.
@Asude-m adres sorma vs.
Kiralar uygun olsa güzel yaşanır da kiralar sıkıntı. 1+1 ev kirası 5 bin tl mi olur en ücra köşelerde
İstanbul'un kalabalıklığı zaten kendine yetiyordu. Bir de Suriyeliler geldi, şu an tamamen bir kaos
Afganları unutmayalım asjahsjahsj
Var mı arttıran? 😅
Afganların sayısı çok daha az, hem suriyeliler kadar zarar vermiyorlar ülkeye.
İstanbul fatih'e gittiniz mi hiç :)
Evet abim yaşıyor orada, her hafta oradayım. Orada Türk bulamazsın 😔
Benimde okulum orada, hergün oradayım, aynen öyle.
Adamın biri Fatih de yolunu kaybetmiş, adres sormaya başlamış. 20 kişiye sormuş, karşısına Türk çıkmadığı için kimseyle anlaşamamış anlayamamış, kendini yakmaya çalışmış 😲
o adamın biri benim galiba Allah fatihte yaşayanların belasını vermiş bildiğin o derece ben 2 saat yürüdüm orada yol soracak insan yoktu yazın fenalık geçiriyordum.
taksilerde türkleri almıyordu söve söve döndüm
😂 Bidaha giderken 40 kere düşün. Ben oraya gidince yurtdışına çıktım diye seviniyorum 🤣🤣
Yaaa bilerek gitmedim ki zaten göz doktoru için gittim.
Geçmiş olsun
kanka desek daha doğru olabilir.
Nihat Doğanin antidepresan yorumu kadar olmsada, sıkıyor tabi hem gürültüsu hem kalabalığı hem hayat şartları.
İstanbul'da yaşamıyorum ama artık nefes alınamaz hale geldi sanırım
6 7 Sene öncesine kadar çok memnundum, şu an gitmek istiyorum artık bu şehirden
Gerçekten öyle kalabalık kirli grultusu çok insanlar nasl yasyablyr ya
bence İstanbul nufusu azaltilmali
Değilim de başka İstanbul yok 👑
Memnun değilim... Ben sakin yerleri seviyorum
Zombikent iyiymiş cidden
İstanbul da yaşamıyorum
orada yasiyamam zaten kalabaligi sevmem..
İstanbul'da yaşamıyorum, Eskişehir'den memnunum.
bence yaşanmaz ya trafik ayrı asayiş sorunu ayrı
Nerde o eski canli İstanbul 😂🤮
Buyuk konusmayayım ama asla yasayamam orada
Üstüne para verseler yaşamam
kimse zevkinden yaşamıyor bacım
Memnun olmayan köyüne dönsün de bizde rahat edelim
Sevmiyorum ya cidden kalabalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?