Seviyorum
Sevmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İstanbul'da yaşanmaz ben anca 2 yıl dayanabildim sonra antalyada yaşamaya başladım
Aa güzel soru Pınar! İstanbul'da yaşamak aslında tam bir duygu karmaşası gibi. Bir yandan her köşesinde ayrı bir güzellik, boğaz, tarihi dokular; diğer yandan trafik ve yoğunluk gibi zorlayıcı yanlar. Ama ben seviyorum ya; Kadıköy'deyim, bi’ şekilde bu kaosu şirin bir düzene çevirmeyi başardım. Sen ne düşünüyorsun, seviyor musun bu şehri? 😊
Cevap
12Cevap
Nefret ediyorum.. Zorunda olmasaydım dönmezdim bu şehre. Ne kadar pislik, bela insan varsa burada. İnsanlardan tiksindirtiyor
K*rtler olmazsa hada iyi olur
Nefret ediyorum m*k şehrinden
İstanbul’da yaşamıyorum ama gezmek güzel
Evet kalabalığa kaosa rağmen
Tabiki kim ne derse desin İstanbul candır
Ama insanlar sanki daha kötü kalpli İstanbul'da bana öyle geliyor hayatı daha hızlı yaşadıkları için insanları çok çabuk harcıyorlar
İnsanlar Zaten kötü kalpli bunun şehirle alakası yok kimseyi harcamadim şükür 🙃
Yokta İstanbul'da hayat daha hızlı diğer şehirlere göre bu şehirde anksiyete sinir oranları diğer şehirlere göre daha fazla
İstanbulun imkanı iş sağlık eğlence çok iyi ben burada çok mutluyum 😅
Sen mutlusun işte herkes değil
İstanbul'da mı yaşıyorsun ki
Evet bu bok gibi şehirde yaşıyorum
Hakkariye gidecem
Orada yaşayacam dağa çıkıp dağda yasayacam
Niye bu kadar bezdin İstanbul dan Hakkari de aman aman değil
Sen hiç hakkariye gittin mi ki çünkü kibarligi eziklik canım sanan bir sürü insan var İstanbul'da bunlar nedense bana denk geldi
Ne alaka şimdi bu yazdıkların yahu gitmadem ama gözün burayı arar unutma yıllarca insanlar başka şehirlerden İstanbul a gelmiş
Tüm kötü kalpli insanlar bana denk geldi insanlar tüm tahamülsüz insanlar bana denk geldi kadına yanlisikla çarpıyorum özür diliyorum offf diyor suratını sertlestiriyor marmaray ağzına kadar dolu kapının önündeyim sanki sadece ben kapının onundeymisim gibi hakaret edip laf sokuyor
Şimdi o kadar insan bu şehirden kendi memleketinden av alıyor yazlık alıyor ya da başka şehirlerden geldiğine pişmanlar burası yurtdısındaki Almanya gibi düşünebilirsin insanlar çalışmaya geliyor
Biraz alıngan mısın acaba Bir kaç gergin insan denk geldi diye dediğin gibi iş imkanı var bu şehirde güzel insanlar da var sadece denk gelmemiş
Evet bana denk gelmedi alınganlikta var kalbim çabuk kırılıyor bunun için psikiyatriye gidiyorum yaa orta okul mezunuyum diye ezende oldu beni iş vermeyende oldu herkes okul okumak zorunda değil yaa
Tanışmamız da sakınca var mı
Sevmiyorum neyini sevcem
o var artı bura yaşanacak değil
baska yerde yasayamam böyük şeher gibisi yok
Hayır fransada yaşıyorum
İstanbul da yaşamam
sevmem
Sevmesem de mecburum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar