Aile & Toplum "Yıl olmuş 2023 hâla..." devamını getirir misiniz? cleomonster Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Ben başlıyorum.Yıl olmuş 2023 hâla trip atan insanlar var. Yeto. "Yıl olmuş 2023 hâla..." devamını getirir misiniz? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Yıl olmuş 2023 hala büyü gibi şeylere inananlar var 2 0 Yorumla
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hala herşeye maydanoz olan eski kafa yaşayan insanlar var 2 1 Yorumla cleomonster +1 yıl Of evet Yorumla
rapunzelo Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hâla İngilizceyi şakır şakır konuşamıyoruz 😂 2 1 Yorumla cleomonster +1 yıl Çok doğru 😂 Yorumla
Danger97 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hâlâ Suriyeliler burada gitmediler 😅 2 2 Yorumla cleomonster +1 yıl Gideceklerini sanmıyorum 😂 Yorumla Danger97 +1 yıl Vatandaşlık almışlar nasıl gitsinler ki yazık ülkemize yazık Yorumla
JamaisV Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Yıl olmuş 2023 hala ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı 🤷 0 0 Yorumla
Osmanlıtorunu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl yıl olmuş 2023 hala hasta oluyorum :( 1 2 Yorumla cleomonster +1 yıl Geçmiş olsunn Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Halen kadının anne olmasını kutsal sayan ve çocuğun tüm bakımını anneye yıkanlar var 0 0 Yorumla
türkeli1 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ya Türkiye'de bu hala... Kısmı bitmez aynı anda aklıma 65 fikir geldi kdkd 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Hâlâ yetişememiş yetişkinler ülkesiyiz 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Hala cehalet ile sefalet içinde yaşıyoruz 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yıl olmuş 2023 hala evleniyorlar şaka gibi 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yıl olmuş 2023 hâlâ kalpsiz insanlar mevcut 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 860 cevap paylaştı. Dünya b*k gibi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yıl olmuş 2023 hala büyü gibi şeylere inananlar var
Hala herşeye maydanoz olan eski kafa yaşayan insanlar var
Of evet
Hâla İngilizceyi şakır şakır konuşamıyoruz 😂
Çok doğru 😂
Hâlâ Suriyeliler burada gitmediler 😅
Gideceklerini sanmıyorum 😂
Vatandaşlık almışlar nasıl gitsinler ki yazık ülkemize yazık
Yıl olmuş 2023 hala ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı 🤷
yıl olmuş 2023 hala hasta oluyorum :(
Geçmiş olsunn
teşekkür ederim
Halen kadının anne olmasını kutsal sayan ve çocuğun tüm bakımını anneye yıkanlar var
Kaynanası ile aynı eve gelin gidenler var djdjdndj
Ya Türkiye'de bu hala... Kısmı bitmez aynı anda aklıma 65 fikir geldi kdkd
Hâlâ yetişememiş yetişkinler ülkesiyiz
Hala cehalet ile sefalet içinde yaşıyoruz
Cinsiyetçilik devam ediyor
Hâlâ bitmeyen cips yok
Yıl olmuş 2023 hala evleniyorlar şaka gibi
Yıl olmuş 2023 hâlâ kalpsiz insanlar mevcut
Dünya b*k gibi.
Hala ayniyim