Aile & Toplum 10 gü Bu zamana kadar duyduğunuz en garip isim neydi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bu zamana kadar duyduğunuz en garip isim neydi? Görüş Yaz 31 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 28 , eig 98% 10 gü Aile & Toplum konusunda 2b görüş paylaştı. "Merhaba" ismi. Hatta kadının oğluna aaa isme bak ne kadar ilginçmiş diye de lafını etmiştim. Kadının oğlu olduğunu bilmiyordum çocuk evet annemin ismi çok ilginç diyince what the faaakk meenn oldum resmen 0 0 Yorumla
barbied Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 99% 10 gü Çimenİlk duyduğumda heralde yanlış duydum dedimBildiğimiz çimen mi yani demiştim, zor inandırdılar 🤷🏼♀️ 0 0 Yorumla
Kalbi_mecruhh Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eig 100% 10 gü ŞekriyeFattık Küttük Eşetme Tamam Narık 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 21 , eig 100% 10 gü Aile & Toplum konusunda 558 görüş paylaştı. Şehriye 😅 o nasıl isim öyle şehriye çorbası sanki 🤣 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 122 , eig 52% 10 gü Aile & Toplum konusunda 3,2b görüş paylaştı. Siyaset, hürriyet, rivayet, adışah, gündüz, seyran, vs vs 0 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 31 , eig 100% 10 gü Aile & Toplum konusunda 2,4b görüş paylaştı. Harika ismi çok değişik gelmişti 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 23 , eig 99% 10 gü Aile & Toplum konusunda 729 görüş paylaştı. Togar, Maşallah, Merali 0 1 Yorumla elizaArjin 10 gü Togar ne ya araba markası gibi Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 19 , eig 96% 10 gü Aile & Toplum konusunda 1,6b görüş paylaştı. Dürdane. 0 0 Yorumla
s ikizterazi Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 10 gü Aile & Toplum konusunda 1,6b görüş paylaştı. Maşallah var burada 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 21 , eig 100% 10 gü Aile & Toplum konusunda 1,8b görüş paylaştı. Satılmış 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 22 , eig 57% 10 gü Aile & Toplum konusunda 2,7b görüş paylaştı. Tibel, durkadın, 0 0 Yorumla
Miki_44 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eig 94% 10 gü Aile & Toplum konusunda 483 görüş paylaştı. Portakal 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 10 gü Aile & Toplum konusunda 28,4b görüş paylaştı. Yekbun ismi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
"Merhaba" ismi. Hatta kadının oğluna aaa isme bak ne kadar ilginçmiş diye de lafını etmiştim. Kadının oğlu olduğunu bilmiyordum çocuk evet annemin ismi çok ilginç diyince what the faaakk meenn oldum resmen
Çimen
İlk duyduğumda heralde yanlış duydum dedim
Bildiğimiz çimen mi yani demiştim, zor inandırdılar 🤷🏼♀️
Şekriye
Fattık
Küttük
Eşetme
Tamam
Narık
Şehriye 😅 o nasıl isim öyle şehriye çorbası sanki 🤣
Siyaset, hürriyet, rivayet, adışah, gündüz, seyran, vs vs
En çok kızlarda gördüğümüz;