Çok yalnız olduğum için aklıma kötü fikirler geliyor, nasıl önüne geçebilirim?

Merhaba herkese,

son birkaç aydır- hatta birkaç yıldır diyebilirim- insanlarla olan ilişkilerim zayıf ve etrafımda dertleşebileceğim kimsem yok. Bu yüzden sürekli telefon veya bilgisayar başında sahte profiller oluşturarak insanlarla dertleşiyorum. Dert anlatmaktan çok, yalnızlığımın önüne geçmek istiyorum. Ancak olayları çok kolay dramatize ettiğim için yalnızlıktan kurtulayım derken sosyal medyanın da yükü ağır gelmeye başladı (insanlara çok anlam yükleyip sonrasında üzülmek gibi) ve daha çok kendime katkısı olacak şeyler yapmaya başlamak istedim. Yeni bir dil öğrenmeye, bunun için yabancı dizilerden yararlanmaya karar verdim. Sürekli odamda vakit geçirdiğim için artık normal bir insanın yapmayacağı şeyler yapmaya başlamıştım. Bu yüzden ailemin yanına gidip, en azından onların yanında bu başlangıcı yapmak istedim. Ancak iki gün önce annemle sırf bu yüzden çok ağır tartıştık. Odama gitmemi istediğini söyledi. Odamda sıkıldığımı söylememe rağmen diretti ve durumu tartışma boyutuna getirdi. Size göre çok basit bir durummuş gibi gelebilir ama gerçekten günlerdir odamda huzursuz hissediyorum ve yalnızlıktan psikolojimin yerle bir olduğunu sırf bu yüzden sahte profiller oluşturduğumu düşünüyorum. Tartışma sonunda onun dediği oldu ve odama kapandım tekrardan. Kimse sormaya bile gelmediği için iki gündür yataktayım ve doğru düzgün su bile içmiyorum. Bunu anlatacak, yardım alacak bir arkadaşım bile olmadığı için size anlatarak akıl hocalığı yapmanızı istiyorum. İki gündür tavandaki avizeye bakarak beni taşır mı acaba diye düşünüyorum. Beni normal hayatta tanısanız, böyle bir şeyin asla aklıma gelmeyeceğinden emin olabilirsiniz. Ben bile bunları nasıl aklımdan geçiriyorum diye kendi kendime kızıyorum ve düşünmemeye çalışıyorum. Ama düşünecek başka hiçbir şeyim yok. Dizi veya film izleyerek aklımdan silmeye çalışıyorum. Sonra bir anda duraksıyorum ve hiçbir şey yapmayacaksam neden yaşayayım ki düşünceleriyle savaşıyorum. Bunları yazarken bile hepsini silip sadece bildiğimi okumak istiyorum. Lütfen yardım edin bana. Psikolojik yardım alabilecek durumda değilim. Bunları aileme anlatsam ciddiye almaz beni. Daha önce öyle bir girişimde bulundum, dinlemediler bile. Onların inanması için ancak hayatıma son vermem gerekir. Ne yapabilirim, kendimi nasıl kurtarabilirim?

Çok yalnız olduğum için aklıma kötü fikirler geliyor, nasıl önüne geçebilirim?