Yapılır
Yapılmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yapılmaz böyle böyle çocuk çok terbiyesiz yetişir eğer şu an taciz tecavüz artıyorsa ülkemizde bu saçma sapan şakalar yüzünden zaten yok pipini göster yok şöyle yok sen kızlardan ğstünsün yok beğendiğin kızı göster alalım böyle böyle diyerek ahlaksız bir tpğlum oluştururuz
Üniversite yıllarıma değin belli ki çok dar bir çevrede ve dünyadan habersiz yaşamışım. Böyle bir şeyin var olduğunu okulda yeni tanıştığım arkadaşlardan öğrenmiştim. Hatta şaşıran, garipseyen az sayıda kişiden biri olduğumu fark edince azınlıkta kalmanın dehşetine de düşmüştüm.
Anadolu'nun birçok yerinde şakalaşmak şöyle dursun babanın oğlunu misafirlerin önüne çağırması pijamasını indirtip göstermesi hatta yalnızken veya başkalarının önünde eliyle sevmesi çok olağan karşılanıyormuş. Tümüyle pedofili veya ensest hatta her ikisi birden diyeceğimiz şeyler sıradanlaştırılmış.
Daha ilginç ve belki bir açıdan olumlu olan tarafsa, normalleştiği için bu durum çocuklarda psikolojik bir travma yaratmıyor hatta aldırmıyorlar bile. Buna şaşırılmasına şaşırıyorlar. Kimsenin başka oyunlardan farklı olarak algıladığına şahit olmadım. Çamurda oynamak gibi unutulup gidiyor. İleri yaşlarda yapılmayacak bir şey olduğunu herkes biliyor ancak o yıllarla ilgili kötü anılar kalmamış.
Eskiden böyle etik kuralları umursayan bir kişilik olmadığı için, insanlar arasında normalleştrilmiş davranışlardan biridir.
İnsanların erkek çocuğu olması arzusu.
Erkekler için her şey yapma.
Erkekleri bir İlahi olarak görmek.
Tabi Eğer orta çağda yaşıyorsanız bunlar oldukça sıradan şeyler
Günümüz ilerledikçe tabi insan zekasıda geliştiği için, bazı çağ dışı davranışlar kayboluyor
Örneğin eskiden yolda bir kediye tekme atsaydınız kimse sizi yargılamaz umursamazdı.
Şimdi bir vur bakalım silivriye kadar yolunuz var mı 😂
Cevap
10Cevap
Yapılmaz
Sonra millet niye birbiri ile akraba milletin donu yukarı kalkmıyor bunlar yüzünden
Ben sünnet olduğumda dayım bize gelip devamlı 'aç bakiyim lan diyordu'
Yapılmaz öyle şaka bir nevi sarlatanlik olur.
Hıyar olan yapıyor maalesef
Çok çirkin bir espiri anlayışı
Yapılır ama yaşı küçükse
Yapılır ya ne olacak 😁
Yapılmamalı
Yapılmamalı
Kaç yaşında
14 yaş altı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?